Hármas sex? (beszélgetés)
Ááááá...., nincs itthon más rajtam kívül... :D
Verocska, csak úgy mellékesen,... nagyon finom a Stühmeres szaloncukor.....:D
Csak óvatosan azzal a hajtogatással, nehogy benne legyen a ruha gazdája!:))
Na akkor ügyesebb vagy mert én olvasni megyek.Most nyugisak a gyerekek most tudok is olvasni.Akkor jó"szórakozást" én is megyek.
Rengeteg dolgom lenne, még pakolászni, takarítani, ablakot tisztítani, ehelyett itt ültem a gép előtt és a hiányzó email címeket keresgéltem, a karácsonyi meghívókat küldöztem.
Most ki is kapcsolom a gépet, kezdem a ruha hajtogatást.
Gratula! Csak nehogy nagyon belelendülj! Nem szép az olyan csaj, aki el tud bújni egy fogpiszkáló mögé.:)))
Köszi mit csináltál ma?Én elsumákoltam egy csomó dolgom.Egyszerűen semmihez sincs kedvem.
Gratulálok, főleg a kitartásodhoz!
Hát lányok fiúk másfél hét alatt fogytam 1.8 dkg-ot.Jó mi?Nagyon örültem neki.Úgyhogy igyekszem kitartani a továbbiakba is.
még szép hogy kell.Én is örülnék ha mutertól kapnék de már benőtt a fejem lágya és megértettem hogy tőlük nemhogy csomagot de még segítséget sem kapok.Szóval...nem baj anyósom kapja az összes puszit ölelést a gyerekektől.
Itt már se iskolások, se ovisok, csak felnőttek, de mégis kell az ajándék a Mikutól.
Hát az én gyerekeim nem bírták volna ki mivel az oviba is volt szóval...
Gondolom, kéne csoki mi???
Sziasztok!
Nálunk még nem járt a mikulás, majd, ha együtt lesz az egész család hétvégén.
Verocskaaaa,én is a kisfiad vagyoook :-)
Kinek hogy telt a mikulás?Nekünk ismét jó volt.Ahol gyerek van ott máris szép a mikulás. Az én gyerekeim úgy tudnak örülni hogy nem igaz. Tegnap is nem győztek csodálkozni. Kivéve a lánykám mert a átküldtem anyósomhoz hogy nézze meg volt e ott a télaspó és elkezdtem kipakolni a cipőkbe az ablakba.
De csak neked,ha vagy már 18?
A leányka az erkélyen akart aludni,hogy a madárka dalára ébredhessen :-)Azonban ugy elfáradt az éjjeli műszakban, hogy a merő véletlen :-):-)odaérkezett barátjával elaludtak :-)Mivel igen meleg volt, mi másért is?-ruha nélkűl volt a szundi. :-)Jőve ám a zordon apuci ébreszteni egyetlen lánykáját. Látja amint békésen alszanak a fiatalok :-)Lánya kezében ám az ifjú madárkája Valószínűséggel csakis védeni akarta a hideg ellen:-):-)A többit sejted :-):-)
Akkor majdnem :-)E fiilm akkor csak kevesek láthatták a filmmuzeumban. Az erkély, madárral tetszett :-)
olvastam...de vizuális tipus vagyok...akkor láttam is? :)
És a decameront láttad?:-)
én szeretem egy kicsit limonádé de szorakoztató...nem baj ha nyávognak benne...
Pedig sokat nyafogtak. Benne :-)Vagy pont azért?:-)Nekem az volt a bajom ,hogy olvasni kellett.
neki az ősrégi film...nem tetszett neki :(
Bizti látta az Ének az esőbent :-)
Ahha :-)ugyse mersz :-):-)de állok elébe :-)Örülj, h.nem a kabátod szakadt :-):-)
Ha mégse? ,akkor automatikusanéletbelépazelsőparagrafus:-):-)
Hogy mire gondolsz :-):-)
További ajánlott fórumok: