Harcban a narancsbőrrel (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Helló!
Bakker már sokkal enyhébb a narancs-ültetvény!!
Ezt nem hittem volna.
Hétvégén rendszeresen elmulasztom a tornát, úgyis takarítok, az is torna felkiáltással:))) És mégis :)
Ez az infraszauna nagyon hatásos. Nem tudom, hogy annak a krémnek mekkora szerepe van, reggel mindig felkenem.
Egész vállalható már a látvány :)
Valakinek valami tapasztalat?
Na nyomom a tornát, heti 1 infraszauna (ennyit bírok benyomorítani), pont tegnap voltam, iszonyat jó volt. Már kemény vagyok, 55 fokon nyomtam :) Utána a zuhanyzást jéghideg vízzel fejeztem be. Hát elsőre nem kellemes, de utána nagyon jó érzés volt. Plusz a recepciós lány ajánlott egy ilyen zselés krémet, Dr Kelen anticellulit izé. Az összetételére pontosan nem emlékszem, de van benne fahéjolaj, gyömbér, narancsolaj, kicsit büdös a gyömbértől. Felkenni, hamar beszívódik, nem csíp, csak jó forró érzés 1-2 percig. Nem kell lemosni, tehát úgy lehet használni, mint egy testápolót. A csaj mondta, hogy szauna előtt kenjem fel, meg nyugodtan este reggel is, zuhanyzás után. Ő is ezt használja, a cellulit+zsírégető kombináltat, azt mondja, pár hét után látott változást.
Én tegnap kezdtem használni, szóval még semmiről nem tudok beszámolni. De hátha.
Nem vészesen drága, a szoliban 1800 Ft volt, gondolom dm-ben párszázzal olcsóbb.
Annyi mindent csinálok, hogy nem fogom tudni, mi hatékony igazán: torna, szauna, ez a krém, váltott vizes zuhany, rengeteg víz, napi max 2 kávé... Valószínűleg ez így mind, egyszerre kell, hogy történjen valami.
Ha a jelenlegi tempóban fejlődöm, akkor kb decemberben tudom végignyomni :)
Bár december nincs is olyan messze.
Bakker, hogy bírod???
Én a napi összesen 20 perc Rékától egész héten gyakorlatilag mozgásképtelen vagyok. Úgy mászom föl a buszra, mint egy 80 éves :)
Én annyit tudtam róla, hogy alacsonyabb hőfokon is jobban hat, mert nem "sima" hő, ami kívülről befelé melegít, hanem infrasugár, ami belülről kifelé melegít.
Ezt találtam még:
Csökkenti a reumatikus panaszokat, nyak-vállfájdalmakat, izommerevséget, isiászt, artriszt. Fájdalomcsillapító, nyugtató hatása van. Csökkenti az álmatlanságot és a depressziós tüneteket. Rendezi a vérnyomást.
A krónikus középfülgyulladást, orvérzést, fejfájást, gyomorfájdalmat enyhíti. Elősegíti a fogyást, mérsékli a cellulitiszt; simább, feszesebb lesz tőle a bőr. Javítja a menstruációs és menopauzás tüneteket. Első helyen áll a bőrgyógyászati kezelésben: akné, ekcéma, psoriásis, bőrkeményedés, csalánkiütés. Eltávolítja az elhalt hám-sejteket, serkenti a bőr regenerálódását.
Égés, duzzanatok, szövetbetegségek gyógyítására ajánlott. Az izmok rugalmassága 50 %- kal nő, sportolóknak, sportsérüléssel küzdőknek nagy segítség.
Javítja a memóriát, és fontos szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében.
Az infraszaunában vagy infrakabinban elektromos fűtőszálak, vagy elektromos fűtőlapok bocsátják ki az infrasugarakat, amelyeknek sugárzási tartománya megegyezik a nap sugárzásnak bizonyos fénytartományával. Ennek a fénytartománynak hatására izzadunk és méregtelenítődik a szervezetünk.
Az infraszauna hatékonysága egyenes arányban függ az infrasugárzók felületétől, ezért az elsődleges cél, hogy az adott infrakabinban a lehető legnagyobb felületen legyenek infrasugárzók.
Még soha nem voltam infraszaunában, csak hagyományos szaunában. Mi a lényeges különbség?
A sok folyadék kell, méregtelenít - mondják is az okosok, hogy fogyni csak úgy lehet, ha megvan a napi min. 2-3 liter (elsősorban víz).
Tegnap délután még lenyomtam egy 90 perces Rékát, szakadt rólam a víz, de jó volt. :)
Na voltam infraszaunában, tegnap. 40 perc 55 fokon. Amennyire paráztam, hogy nem fogom bírni, annyira marha jó volt. Nagyon fura érzés, ahogy az orromról csöpög az izzadtság :))))
Azért jó volt kijönni, és szippantani egy kis oxigént:) Hazáig (nem lakom messze a helytől) két éjjel-nappaliba mentem be vízért, és összesen 1 liter vizet megittam :)
Azért vettem meg a dvd-t, mert a youtube-on az egyik fölrakott kis pár perces rész alatt a hozzászólások között volt ez:
"HAJRÁ RÉKA!!! Utálom az ízlésedet, az ízléstelen ruhatáradat, az ápdét férjedet, a magamutogató életmódotokat, azt az idegesítő, rángatózó, kövér PG-t ott a háttérben, de IMÁDOM a tornáidat!!! A VILÁG LEGJOBB, LEGHATÁSOSABB TORNÁI!!! Ma is végigszenvedtem 40 percet!!! Szuper a tornád!!! :D"
Annyira röhögtem rajta, olyan aranyos, hogy megvettem :)
Én azt ajánlom, a 40 és 90 perces tornának így az elején akkor ugorj neki ha tartasz előtte 1-2 pihi napot....én szinte minden nap edzek Réka dvd-re de ha nemvagyok kipihent sőt izomlázas vagyok akkor a 40 perces is eléggé keservesen megy.
Viszont a 20 perceseket letolom egybe. (már mint egyszerre egyet :-D)
90 percet végignyomni???? Leborulok előtted!
nekem egyrészt fizikailag is kihívás a 20 perc, pláne a 2*20 perc az lenne, plusz magát a 90 perc szabadidőt is nehezen tudnám megoldani.
De remélem, majd rákapok - igazából abban reménykedem, hogy gyorsan rá tudok kattanni mindenre, ami rendszerességet jelent, meg bírom a monotóniát, ugyanazt ismételgetni.
Na elkezdtem. A Rubint Rékát természetesen nem bírtam elsőre végigcsinálni, jól föl is kúrtam magam, hogy ilyen puding vagyok. De mindegy, majd fokozatosan egyre tovább bírom, nem hagyom magam :)
Mindenesetre már utálom a csajt :)
Ma megyek az első infraszauna - szeánszra.
Kipróbálom, de szerintem az haladó mazochistáknak való :)
Bár lehet, hogy az egyik kín elvonja a figyelmemet a másik kínról, a csípés/égés a tornáról...
Na végigolvastam mindent, ezt a fórumot, 20 más fórumot, mindent tudok:)
Az alábbi tervem van:
- infraszauna hetente 2x
- Rubint Réka 20 perces comb-popsi torna minden reggel (hétvégén nem :))
- 2-3 liter víz naponta
- otthon magamnak masszázs (fahéjolajat és paprikás masszírozókrémet is vettem) amikor időm és kedvem lesz - szerintem max hetente 2x
Eddig a RRéka-torna és a vízivás már megvolt, meg időnként a masszír is, de most rákapcsolok, és tervszerűen nyomom.
Ha két hónapon belül nem történik változás, akkor bekaphatja a narancsbőr, és maradhat :)
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák
- Te hiszel a narancsbőr "eltűntető" krémek hatásában?
- 23 évesen narancsbőr?Segítsetek!!!
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?