Harcban a narancsbőrrel (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Léböjt jobb, de vegyél útifűmaghéjat, az természetes úton kipucol:)
Ezen kívül mozgás és természetesen narancsbőr elleni készítmények, aminek a hatását fokozhatod, ha alufóliával körbetekered a problémás testrészt. Ezeket mind együtt alkalmazd és jó eséllyel javulni fog.
sehogy. mi a baj a narancsborrel?
nekem tetszik, egyediseged egyik hozzatartozoja.
Sziasztok, szerintem ez a gép tuti! [link]
Leszedi a naribőrt, és még fogytok is tőle! Nálam csak kölcsönben volt, de nagyon bírtam!! A másik ami szuper, a Callanetics! Dögunalmas a sok ismétlés, de a combot helyrerántja! ja és szauna, aztán jeges ledörzsölés!
Sziasztok.. :)
Szerintetek a cellu-masszázs az jó? van valakinek tapasztalata? azon kívül h fájdalmas... :S :)
Hoppá, találtam még egy szimpit, kavitációs zsírbontás, szintén féláron, most melyiket válasszam a kettő közül szerintetek?
Sziasztok! Hát igen, a narancsbőr örök kérdés..
Most gondolkodom ezen a zsírgyalu technikán, mert féláron van, és nagyon szimpi nekem. Esetleg valaki közületek volt már ilyenen?
háát én a stella nagykerbe szoktam elmenni ha van idöm, kiszolgálnak bárkit, csak olyan hülye nyitvatartási ideje van. régebben vettem már kisebb drogériákban, fodrászkellékesben is, sőt ha látod h forgalmaz bármiféle stellát és szépen megkéred, akkor hoz neked.
mióta megjelent a kisebb kiszerelésű(a nagy 500ml) lakossági cucc, azóta csak azt láttam drogériában. összetételt nagyjából átfutottam, de mintha kicsit gyengébb is lenne és persze árban sem éri meg annyira:S
Sziasztok!
Sehol nem kapok clinians mikrohabot, és amit még ajánlottak a nivea siluette azt sem kapom. Már mindenhol jártam!Tud valaki segíteni?
Köszönöm szépen.
M.
nem eszem gyógyszert semmit!
köszönöm, kipróbálom csak be kell szereznem az anyagokat:-)
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák
- Te hiszel a narancsbőr "eltűntető" krémek hatásában?
- 23 évesen narancsbőr?Segítsetek!!!
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?