Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hány hetes korig lehet elvetetni a babát? (tudásbázis)
nem pechesnek, balgának. így nem tudok a kérdésedre válaszolni, velem ilyen nem fog megtörténni.
"A szám feletti gyerek egy bizonyos rétegre jellemző, és nem véletlenül."
De tudod miért?
Mert ahhoz is sötétek hogy elvetessék...Az intelligensebb réteg megteszi.
ez igaz, de más kérdés:-)
Nem tudok erre mit irni. Ilyen nincs, ha valaki figyel, vigyaz, ismeri a testet, ennyi.
6-7 alkalommal ki jar igy???
akkor ott mű súlyos gondok vannak.... Ezt szerintem te is beláthatod!
Elég 2 is hogy ott álljon!
Inkább pechesnek...De akkor szülje meg mind?Te mit csinálnál?
Kicsit!
Viszont ha olcsóbb lenne a fogamzásgátló,gondolok itt a fiatalokra,talán nem lenne ennyi abortusz!
és nézzük meg, hány oylan értelmiségi család van, ahol 6 gyerek van, de nem tudják felnevelni? A szám feletti gyerek egy bizonyos rétegre jellemző, és nem véletlenül.
Jó de azért a legtöbb 6 gyerekes végül ott áll sorban...
Egy igen na de mi van ha 6-7 alkalommal jár így?Hm?
azért a 6 nem kívánt gyerekhez már igencsak balgának kell lenni.
Hogy lehet az, hogy nem az intelligensebb embereknek sikerul annyi gyereket osszehozniuk?
Ok talan nem csinaljak ugyanazt az agyban?
Nem kell 6 gyerek ahhoz,hogy segélyért menjenek!
Ilyen is van ebben egyetértek
Ha nem vigyaz eleg gondosan, akkor benne van a pakliban. De ugy gondolom, hogy egy stabil hazassagba vallalhato egy becsuszott baba.
Ha nem, akkor duplan resen kell lenni.
S mikor lesz vagy 6 gyereke majd megy az önkormányzathoz segélyért, az jobb?
Ezt ugye nem gondolod komolyan?Te pl lemiondanál a pároddal való szexről annak érdekében hogy sose maradj terhes?Mert ugye a gyerek becsúszhat nem 100%..
én is hallottam ilyet, és a tabletta betegtájékoztatóján is rajta van, hogy nem 100%-ban megbízható.
És? Attól, hogy "de én védekeztem!", ez nem ment fel az alól, hogy a gyereket felnevelje.
sok ev stabil tablettaszedes kozben egy gyomorrontas mellettt se lesz az... nem stabil tablettaszedes kell ahhoz.
Eppen errol irtam, hogy valami figyelmetlenseg biztosan becsuszott, akar hasmenes.
Nem a megfontoltság hiánya miatt lesz valaki terhes......x év stabil tabletta szedés mellet...elég egy szimpla gyomorrontás...
Jó de ez nem olyan egyszerű mint az egyszeregy...
dehogynem!! Bújjon össze! Csak amikor esetleg megint terhes lesz, akkor ne adja örökbe vagy ne vetesse el!
Olyat is olvastam itt hogy pl rendszeresen szedte a fogamzásgátlót mégis teherbeesett mellette :P Most akkor?
így igaz! a legbiztonságosabb szex ha nincs szex.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell szexelni, hanem azt, hogy a védekezés mellet is legyen észben az, hogy ebből gyerek lehet.
További ajánlott fórumok: