Hajvasalás (beszélgetés)
De a Vampire Knightnél még a Naruto is izgalmasabb.
Ez nekik vámpíros, öltönyben, imós fejjel. XD
Jó hát egy mese szereplő nézzen ki jól,
de ha már vámpír akkor legyen olyan érzése az
embernek, hogy majd becsinál. Érted. :D
Hm? Jaa... mese.
Megnézem ha este nincs más szerdán.
De nagyon vontatottnak találom.
Azt hittem jobb lesz, akció dúsabb.
És nem csak ugrálnak meg késekkel szaladgálnak benne. XP
Én már egy hét után észrevettem, mert nem a szokásos módon viselkedett a hajam a hajmosás után. :D
Hiányoztál. :3
szóval kezdtem hiányozni?! :P
mennyi idő után vetted észre a változást??
Kezdtél hiányozni. :P
A növekedést majdnem a 2X emeli, de mivel 45%
segíti a növekedést így csak majdnem. :D
Nekem dús a hajam, nem tudom, hogy dúsít e.
Néha használok balzsamot. :)
amúgy dúsít is vagy csak a növekedést serkenti?
balzsamot használsz amúgy?
vasalod a hajad?
Amennyiben ez a kérdés hozzám szólt a Hajnövesztő Samponnal kapcsolatban (NISIM FAST)... beírod a googlébe és online meg lehet rendelni. Mivel én mindent online rendelek nekem ez nem okoz gondot, de mivel ezt a Bioszállító szállítja és ott is kapni, ezért gondolom meg lehet venni más Bioboltokban is.
És ez tényleg jó, amit ír a borítója az úgy is van. Nem csak reklámszöveg. Én úgy találtam rá, hogy sok ilyen Hajnövesztő/Serkentő szert használtam, de egyik sem vált be. Azaz úgy nőtt tőlük a hajam mint a rendes samponoktól. Aztán úgy írtam be a googléba, hogy Hajnövekedést Serkentő Sampon. Megrendeltem és már az első pár hét után látszott, hoyg elkezd növekedni. Én... nem is tudom hány hónapja használom. Amikor használni kezdtem egy centis volt a hajam... ez az első flakon de már a hajam elfedi a fülemet.
2X Olyan gyorsan nő.
Nagyon jó. :)
Nálam úgy kezdődött, hogy ilyen rövid volt a hajam, de nem volt kedvem várni, amíg megnő így megvettem ezt a terméket és már a fülemet is elhagyta a hajam 2-3 hónap múltán.
Ilyen rövid volt:
Előző hsz-embe megadtam egy linket, ott lehet megrendelni. Hát megmosod vele, aztán ha ki akarod fésülni nem megy olyan könnyen, kissé elvan nehezülve. De nem nagy dolog, ki lehet bontani.
De nagyon jó, mert 1X akkora a hajam mint amennyit normálisan nőne. Használtam már Bánfi Családot (Sampon, Balzsam, Hajszesz) attól csak selymesebb lett, de ugyanannyit nőtt mint rendesen. Használtam ilyen kék dobozost is, de az se volt jó semmire. De ezen már 1 hét múlva látszott a hatás. :)
szia
hol lehet kapni???
hh nehezen lehet kifésülni???
Nekem szőkítve volt, festve. Levágattam, ki is volt egyenesítve, levágatva. Majd elkezdtem növeszteni, de nem Herbal meg mindenféle zagyvaságokkal. Van egy olyan termék, hogy: Nisim Fast Hajnövesztő.
2 Hónapja levágattam a 6 Hónapig növesztett hajam és most ugyanakkora mint volt. :) Nagyon jó ez a sampon. Eleinte aggódtam, mert nehezen lehetett kifésülni. Hozok egy linket:
:)
Oké, megnézem mennyire jó.
Megveszem és kipróbálom.
Nagyon roncsolja a hajat? :S
Ha befonod az úgy meg nem sexy.
Sztem ugorj el egy x-tenso egyenesítésre vagy valami másra.
Én pasi vagyok a félreértések elkerülése végett.
Egy nőnek jól áll a hosszú, hullámos haj, főleg ha szőke vagy barna. Az nagyon cuki. :P
Én se akarnám vasalni, ha nem lenne muszály.
De ahhoz, hogy egy közepes hosszúságú haj, ha göndör vagy hullámos jól nézzen ki, ahhoz vasalni kell. Próbáltam már erős hajlakkokat, meg hajzselét is. De egyik se jó, ezért gondoltam, hogy majd vasalgatni fogom kicsit, hogy álljon valahogy.
Mert ha hátra fésülöm, oldalra vagy előre, akkor se úgy állna ha szeretném. Nem szög egyeneset akarnék, csak hogy normálisan álljon legalább. Rövidre meg nem vágatom, mert nem illik hozzám. Meg akkor úgy néznék ki mint a többiek, én megszeretem kiemelni az egyéniségemet. :)
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?