Hajvasalás (beszélgetés)
Szia!
Én azt használom és nagyon megvagyok vele elégedve... :)
halihó.
lenne 2 kérdésem.most akarok venni hajkefét de nem tudom milyet nem akarok megint vmi gagyi műanyagot.sztetek milyen lenne a jó?érdekelne anyag márka ár meg ilyenek.hosszú hajam van állítolag vmi vaddisznósörte vagy mi jó :D
a másik.sztnék vmi jó hajvédő napozót.megyek tengerhez nyaralni és kéne vmi ami védi a tűzö naptól a viztől h ne száradjon ki.ismertek vmi jót?mert tom h majdnem mindegyik márkának van ilyen csak ha használt vki akkor vélemény érdekelne.
Szia!
Fontos lenne hővédőkrémet vagy sprayt használni és egy jó egyenesítő is kéne ami párataszító hatású. A mindennapos hajvasalás mindenképpen kiszárítja a hajat, többé kevésbé lehet védekezni ellene de mindenképp sokba kerül ha vigyázni szeretnél a hajadra... Szerintem sok neki a napi vasalás! Remélem segítettem valamit... :)))
sziasztok.
elfelejtettem múltkor irni h sztem nagyon jó még ápoláshoz a revalid balzsam.igaz 2500 ft 250ml de én csak kb hetente 1szer használom a serical tejes pakolást felváltva és nagyon puha selymes lesz töle a haj,és erzekelhetö ahogy beszivja a haj rárakod aztán kb eltünik és kevés elég belöle.akinek nagyon ramaty a haja annak érdemes kipróbálnia.
Szia!
Nem ismerem de Te már tudod melyiket választottad.. :) Egyértelmű hogy a jobbikat(szimpatikusabbat) vedd meg. Jókat hallani róla... :))
Sziasztok!
Éppen hajvasaló vásárlás előtt állok és két jelöltem van:
-Ga.ma 1030
-Ga.ma 1036
Nagyjából ugyanaz a kettő, ezért nem tudok dönteni, bár nekem inkább az 1036-os a szimpatikusabb, és rengetek pozitívumot olvastam róla. Kérlek segítsetek eldönteni, hogy melyiket vegyem meg! Előre is köszi! :)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Nagyon dús, hosszú, göndör, erős szálú hajam van. Szeretnék venni v. mi profi hajvasalót!Én a GA. MA és a Remington hajvasalóin gondolkodom de nem tudom melyik legyen. Próbáltam utána nézni de egyiknél sem írják oda, hogy melyik típust milyen fajta hajhoz ajánlják. A fodrászom 1, 5 órát szenved vele amíg egyenes lesz (szárít és vasal). itthon a szárítás kimarad. Most egyedül kell megoldanom, mert a fodrászom elment szülni. Sajna nincs időm visszaolvasni az eddigi hozzászólásokat, mert a 4 hónapos fiam mellett csak pár percem van!(a vasalást is csak este tudom +oldani)
Előre is köszi a válaszokat!! :)
És ez mi? Hol lehet kapni? mennyibe kerül?
Tényleg egyenesít?
Mellette egyenesíted a hajad?
Amúgy köszi h írtál!
Sziasztok!
Tud vki vmi jó hajegyenesítő pakolást, balzsamot, sampont, spray-t vagy akármit?
Most reklámoznak vmi új nivea hajegyenesítő termékcsaládot is, meg gliss kur azsia staright-et is!
Írjatok légyszike!
Teljesen egyetértek veled, kozmetikusként én is így csinálom és így is kell csinálni.
A Keunéről mi a véleményed? Mert azt itt külföldön lehet boltban is kapni meg a Tony&guy-t is.
sziazstok.
nah hát megvan a cp3am ismét és mindegyik kiirja h 22...nem tudják mitöl van de az összes ezt csinálja.so akinek ilyen van ne aggodjon.nem gáz:)
jöv szerdán megyek a hajnövesztö ampulláimért rem jó lez.nyár végére derékig érö hajat akarok:)
én se..
de ha már kicserélik egy próbát megér.
amugy én arra gondoltam h a 220at mutatja...v nem tom.
köszi.
hát beszéltem egy sráccal a hajvarázsról holnap leadom neki és penteken hoz egy ujat nekem.
remélem azzal szerencsésebb leszek...
Szia! :)
Szerintem meg ne vidd vissza! Amikor én is megrendeltem, bekapcsoltam és kipróbáltam, akkor nekem is ezt írta ki! Vadonatújan hozták, semmi baja nincs. Nem tudom miért van de semmi meghibásodás eddig az enyémmel
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?