Hajnövesztés (beszélgetés)
Én elkezdtem,de semmi nem volt,ráadásul megilyesztettek,hogy hullik tőle a haj!
sziasztok :)
panthenol készítményekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Én most lenövesztem és olyan semilyen barna,akkor jó lesz:-)csak még sehol nem kaptam!
A Dabur vatikát régen használtam, akkoriban sötét volt a hajam, nem festettem. Szépen nőtt és fényes, puha volt. Hogy ettől nőtt vagy a vitaminoktól, azt nem tudom, de biztos jót tesz. Aztán már nem használtam, mert azóta festetem és a szőke hajat sötétìtheti, de sötét hajúaknak ideális.
kb.2hónapja,de csoda csak macerás.bár amióta este bekenem és reggel lemosom így jobban bevált.nem ismeremw az argán olajat,de mindenkinek más a jó!a ricinusról csak jókat olvastam.
Szia! Köszi rajta vagyok az ügyön:-)
Mióta ricinusozol?
Èn azt olvastam hogy az argánnak is (én azzal próbálkozok) megvan a hajnövesztő tulajdonsága, "felturbózott ricinusnak" is hìvják szóval a haj hosszára téve ápol puhìt fényesìt stb, és ha fejbőrre rakjuk növeszt - erről tudtok valamit?
szia:-)nézem a naplód és szorítok,hogy elérd a célod!Nekem nagyon bevált a ricinus,most azt csinálom,hogy este bekenem és reggel megmosom!egyszerűen imádom és látványos a növés,még majd a dabur vatikát megveszem és várnom a csodát!
Sziasztok! Èn is csatlakoztama hajas naplót ìrók táborához:-)
Remélem belekukkantotok majd:-)
Régen olivaolajat+tojássárgáját pakoltam a fejemre, aztán évekig kókuszvajat használtam és ezt most újra kezdtem argán olajjal turbózva.
A ricinuson gondolkodom, de olvastam hogy sokan panaszkodnak rengeteg haj kihullására a mosásnál... Ezt pedig nem szeretném. :-S
akkor lehet hagyom a csudába!Én is olvastam,hogy hullott valakinek a haja tőle:-(na még csak az kéne!
Én az egyik oldalon olvastam, hogy 10-15 perc után ki kell mosni, de van aki egy éjszakára hagyja rajta és reggel mossa ki. :)
Meg olvastam azt is hogy nem egészséges , mert eltömíti a fejbőr pórusait és így a tápanyagok nem tudnak felszívódni. Nem tudom mi az igazság.
gyógynövény boltba lehet venni..
Én 1szer használtam,most vettem!Én arra lennék kíváncsi,hogy ki kell mosni vagy nem? Mennyi ideig kell rajtahagyni ha ki kell mosni?
más: a dabur vatikát lehet kapni valahol vagy csak interneten lehet megrendelni?
Ki mit tud a Panthenol spray-ről mondani? Van aki már kiprobálta, olvastam róla hogy jó hajtöredezésre , hullásra, és még hajnővesztő is. Ha valaki ki merte már próbálni, azt kérem írja már meg hogy segített e valamit! Előre is köszönöm! :)
én gyógynövény boltba vettem, vagy biobolt.
Köszönöm a válaszod, sajnos csak most olvasom, de továbbra is aktuális! Naplót is indítottam a folyamatról, ez inspirál is! ricinust használom, kókuszolajjal újítanék, de nem tudom hol szerezzem be, mert netes bio webshopokban ugyanannyi az útiköltség, mint maga a termék...:S Gyógyszertárban ez kapható?
Kókuszolaj
Segítségre lenne szükségem! Kókuszolajat szeretnék vásárolni, de eddig csak interneten rendelős oldalakon találtam, amivel az az apró gond van, hogy majdnem annyi a postaköltség, mint maga a termék, és 2000 valahányszáz forintért nem szívesen venném meg!
Kérlek segítsetek! köszönöm
majd írjatok h ti mit tapasztaltatok:) .
én nagyon csípem :)
Köszi szépen, nem szenvedek tovább akkor a pakolásokkal, veszek ilyet.
így igaz :) csak natúr :D
Elolvastam közben a tartalmát neten. Tényleg semmi szintetikus nincs benne, jól láttam??? Akkor tényleg szuper és kipróbálom!
BIOboltba vettem , 1460ft, elég kicsi de nagyon tömény, szépen eloszlik a hajon ugyh. kevés kell belőle..
Kipróbálom, köszi. Hol lehet venni és mennyibe kerül?
vegyél dabur vatika hajolajat, nem fogod megbánni hidd el .
sajnos akkor nincs ötletem :( nekem ilyen gondom nincs inkább az ellenkezője.remélem sikerül megoldást találnod
Igen, ha szimplán olajat teszek fel, akkor van hogy jól sikerül és puha lesz a hajam. De ha teszek bele illót vagy tojást vagy sört, vagy ilyesmi akkor száraz lesz tőle :S ÉS van hogy a szimpla olajat se találom el...:o(
Varga hajsampon-varga cseppekkel. De nem hiszem, hogy azzal van a gond, mert mikor nem teszek előtte pakolást rá, akkor szép selymes mosás után. Most pld. sörrel öblítettem le, mert azt olvastam h jó száraz hajra, erre iszonyú szálkás lett. Szintetikus pakolásokra nem akarok visszatérni.
de egy dolog nagyon segített és az a dabur vatika ,
és vettem egy szuper sampont hozzá
További ajánlott fórumok: