Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
nekem a hajam?:Daz eredeti az egy vicc mivel évekig volt szokitve...nyakaim ér kb kicsit lejjebb!hááát ilyen dobozos festékkel már jol beszivtam párszor:D
nemtudom,hogy hogyan fogná be a hajad...nekem fodrász festette de még igyis alig akarta adni magát:Dmert ugy tönkre van a saját hajam a sok szokitéstöl,hoyg más szin nagyon nehezen fogja be jah és persze koppik ezerrel,idö kell neki még észhez tér!kicsit pihentettem,de vissza fogok szökülni:D most élvezem még kicsit a barnást,olyan jo h alig ismernek meg:D
neked meddig ér az eredeti hajad?
ja ,igen.,én is olyan uncsinak érzem néha ezt a hajszínt...
de tetszik is,csak váltanék.;)
jah és attól is félek,h ha befestetem vmi hülye szín lesz.
tegnap nézegettem dmbe a barnákat,és néha csalóka a dobozon szereplő kép,nem??
csajééém;)
már régebben is beszéltünk...
megnőtt már a hajad picit azért?
na most tettem fel az eredetiről(régebben mondtad h rakjam fel h mekkora az igazi)
most kicsit jobban nőtt nekem,lehet az új pakolásnak köszönhetően,ami nem túl jó illatú,de megéri..;)
köszönöm Márta..
neked meg csoda nagy szempillád van ;)))))
köszönöm.
én most belebolondultam a barnába, de attól h egy-egy színésznőnek,pl eva longoriának qrva jól áll,lehet h én szürke leszek vele,..és én nem akarok túl természetes lenni,mert ez az egyéniségem!
inkább ahogy leírtam olyan kicsit exotikusabb...a kék szememhez nagyon exotikus lehetne egy szép barna,vagy fekete is akár,de a fekete túl erős vonásokat adnak sztem nekem..
így gondoltam egy szép barnára.,de nem egy vörösesre,hanem szép hamvasos barnára..
mint pl Jennifer Lopez új klipjében-on the floor című számban,..nézzétek meg..;) neki is ilyen ovális arca van...
sztetek?? px
:DD Jó nem húzlak, csak max. segiteni akartam::)
Súgok: pár éve szerettem volna világos barnát, amit te, és ott világosított fel a fodrász:XD a szineket illetően:) és mutatta a szinkatalógust-onnan tudom ilyen jól:)
barna tetszik,és nincs műkörmöm,sötétszőke nem kell!
a párom ügyvéd.
a rózsaszínt nem hagyom el.
a képeket party cucc van rajtam..mondta itt bárki is ,h abban járok le a közértbe??? ;) jó lágy kedves gondolat..
A sötét szőkét a hozzá nem értők barnának látják(pontosan ezéert javasoltam), csak világosabb. Neked nem lenne jó egy fekete, mert öregítene pl, a vörös meg már lefutott...
Az exoticumot sugároznod kell.Belülről-kifelé pl. ezt jelenti nálam a tzermészetes. Ma a fiatal nők 90%-a ezt a stílust csináltatja meg(többek között ezért is mű-ami nálad van). Az ilyen külsejű emberkékre mint te pl. a kigyurt üres fejű pasik nyomulnak. Az értelmesebb és okosabb pasik soha.
Nem vagy elveszett(magyarul van a fejedben ész)hogy tudd-ez nem pálya...
A cucc amiben vagy a fotókon egy brahis buliba kiválló, de nem a hétköznapokban...
KÖSZI....én az kedves kritikát sosem támadásnak veszem.
ez a véleményed!
nekem is ha valaki nem tetszik,attól még valaki azért a személyért rajong.
értem amit mondasz,ez is egy vélemény...
nem a természetesség miatt tetszik a barna,hanem mert hasonló az arckarakterem egy énekesnőhöz,és neki annyira jól áll a barna,gyönyörűen kihozza a szemét,az arcszínét..stb ;)
természetesebb lennék azzal,persze..de a sminkem pl imádom;)
tehát nekem nem tetszik az annyira természetes,aki beleolvad mindenbe,..hanem exotikum..ez a jó szó rá!
kék szemem van,és ahhoz egy barna haj sztem jó lenne,..csak aggódom nehogy megbánjam,mert a pasim pl nem akarja h befestessem,de ha meglátja lehet neki is tetszene...;)
hmm dilemmába vagyok.
Sötétszőkét próbálj meg(100%) hogy jó, a műkarmokat kukázd, és a rózsaszinstílust:D
Szolid és elegáns+sportosan csinos(de nem hivalkodó, mert az csak a bulikban jó:oda kell is)-de nem mű:) kb. innen indulj el.
:DDDD Jó válasz:) Nem vagy elveszett.
Helyes az arcod-de nincs egyéniséged.Törekedj rá, hogy egyéni legyél és eredeti. Fiatal vagy, és meg lenne minden ami kéne ehhez. Ne akarj beolvadni a tömegbe...
Légy egyedi-de ne mű-ez a titok:)
nem sértettél meg.
szólás szabadság van;)
kinek a pap,-kinek a paplan;)
Nem akarlak megsérteni, de a jelenleginél(smink, hajszin, külső) minden jobb.
Nem akarsz inkább természetes lenni, mint ilyen mű 24 évesen?
most annyira elkezdett tetszeni nekem a barna hosszú hajcsika ;)
mindig van valami...grrr...;D
nem merem csak úgy befestetni,így arra a frizurapróbásra feltettem arcképem,és kipróbálgattam a különböző árnyalatokat...annyira jó némelyik.
de sajna nem merek belevágni az új hajszínbe,mert mi van ha mégsem érzem magaménak,és akkor mikorra szívatom vissza a sajátom,pont most amikor elkezdett nőni a saját is...
felrakok most 1 képet a jelenlegi hosszúrágáról a hajamnak,..ez az eredeti ;)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás