Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
memo!!!
Megmondod melyik képen vagy fent? szeretném megnézni. Irhatod privibe is.
Grácia: hát te nem ezt írtad, hanem ezt:
Előbb nézz meg ki mondja aztán foglalkozz azzal mit mondd. . . :)
nézd meg ki mondja.... ki?? nem nem engem áh dehogy, csak véletlenül lehet azt hinni hogy kiről van szó. ezt nem lehet máshogy érteni. és nem kell megmagyarázni. ezek szerint nem nekem nem süt az értelem hanem nálad a napos szöszi oldalon olvasd el mégegyszer a 739-es kommentemet. le van irva világosan hogy nem Wickucyt vagy a munkáját becsméreltem!!!!!!!! ezt nem tudom egyszerűbben leírni.... sajnálom ha nehéz a felfogásod. én arról nem tehetek
Látod a hozzám címzett résznél süt az értelem...
"nézd meg ki mondja és aztán hogy mit mondd" =
ezzel nem téged akartalak lealacsonyítani hanem arra próbáltam felhívni a figyelmet hogy nem ismeritek egymást...
Ha egy olyan mondaná aki Vikinél volt akkor lenne értelme...
Nos ennyi
Hát én nem 5 évről beszélek. Az Évi a citybe 1997 óta varrja a hajakat számold ki az hány év :P ez már valamilyen szinten bizalom gerjesztő.... :)
A Móni pedig az eu hajról 13 éve végzett fodrászként és több éve foglalkozik hajhosszabbítással.
Nem én vagyok az ellenséges egyáltalán. Kit érdekel az a fodrász aki 20 éve fodrász és szarik bele? Aki olyanhoz megy, meg is érdemli. Ők nem is fodrászok hanem pénz éhes kontárok. Én pont ezért érdeklődöm rengeteg helyen hogy ne kelljen csalódnom. De nem azt fikáztam ahogy te dolgozol mivel nem is tudom milyen munkát végzel de azzal a két technikával nem is érdekel. Biztos szép hajakat csinálsz ezt én nem kétlem, de én nem mennék hozzád mivel még nem olyan régóta csinálod. De ezzel nem azt akartam mondani, hogy rosszul, vagy rondán dolgoznál. Erről szó sincs. Csak nem igazán bizom az emberekben főleg mostanság ezzel a hajhosszabbítással kapcsolatban. Sokan átakarják verni a másikat. Az Évi szalonjába járok fodrászhoz is évek óta, olcsón dolgoznak, gyorsan és precízen. Többször is láttam ahogy csinálja a hajakat. Rengeteg ismert ember is jár hozzá.
Egyébként sem értem miért problémáztok azon hogy festve van-e a szőke haj vagy nincs. Paulinee-nek is sötét színű haja van mint nekem is. Akkor meg mit kell vitatkozni hogy a szőke milyen. Ha a sötét hajjal megvagy elégedve akkor kit érdekel a szőke milyen. De a szőkéhez akkor sincs odairva hogy natur tehát valószinű festett is ahogy láttátok. na mindegy.
Grácia.. Nézz meg ki mondja, miért ki mondja? és akkor én vagyok ellenséges? te akkor mi vagy ezután a beszólás után, bunkó? :D:D:D gratulálok hát ti aztán segítőkészek vagytok.... taps
pontosan!
és azért az kedves, hogy azért, mert nem vagyok 5 éve fodrász, csak fél, akkor én már biztos úgy csinálom meg a hajad, hogy leesik... mert ez olyan egyértelmű. amúgy a hajhosszabbítást már 1 éve tanultam, nagyon szupi, majd 5 év múlva tuti úgy reklámozom magam, hogy 5 éve csinálom, ezért profi vagyok. szerinted hányan vannak akik már 20 éve fodrászok mégis szar munkát végeznek? mert pont leszarják! na ez a különbség fodrász és fodrász között, nem az, hogy mennyi ideje csinálja.
Nagyon ellenséges vagy, itt nem vitatkoztak veled a csajok beszélgettek...
Mindenki segíteni akar a másiknak, még ha mindenben nem is értünk egyet...
ugy van feltüntetve: hogy osztályozott natur orosz haj, azok valoszinüleg a sötétebb tónusok, és szőke hajak tresszelve. . . ott nem is irta hogy natur. . . én ezt mondtam, nem pedig azt amit te irtál. honnan tudod hogy én még nem voltam ott? irtam már? nekem nem rémlik.
nekem nem adtad meg priviben Wickucy számát. de minek kéne felhívnom? Én szakemberrel fogom felrakatni a hajam és varrással. vagy a csepeli city vagy az eu hajas csajszival. ők mindketten igen rég vannak a szakmába. bennük bízom. nem szeretném ha nem lenne hajam mert egy kezdő csinálja. ennyit erröl. sziasztok. én befejeztem a vitát kettőtökkel.
Hát te állítod h ezek a hajak natúr copfok,pedig életedben nem láttál még 1et sem élőben..:P de részemről ennyi ;)
Wickucy,akinek megadtam a számát priviben,érdeklődtél már nála?
14 feb 09, 16:43
City Szépségszalon/Erika: Az orosz is ugyan olyan jó haj, mint a többi európai:) Az Évi is szokott venni:)
13 feb 09, 22:58
Csicsi: Nekem is orosz haj van fennt már lassan 1 éve,64 cm,és nagyon szép..Egy orosz haj is európai,nemtudom miért van így elkülönítve,amikor minőségben meg strapabírásban talán még jobb is
12 feb 09, 20:43
City Szépségszalon/Erika: Úgy tudom, hogy jobb mint az ázsiai vagy az indiai
12 feb 09, 20:42
City Szépségszalon/Erika: Én nem ismerem a hajakat, csak az Évi:)
12 feb 09, 20:30
City Szépségszalon/Erika: Szerintem csak olyan helyen vegyél, ahol személyesen megnézheted mielőtt kifizeted:)
12 feb 09, 12:53
Brigi: Tudom hogy csak európai van nálatok! De láttam egy webáruházba orosz hajat. Jó lenne tudni vajon milyen lehet?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás