Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szerintem sem erdemes sok penzt kidobni erte. Meg a 60 ezer is sok.
En mondjuk kulfoldon elek, egy 50 cm-es haj kb 100 euro (nem europai, de nagyon jo minosegu), 2-3 havonta varratom ujra.
Sziasztok!
Most nem azért,de én ma varrattam az új hajat fel, ami össz, tresszeléssel együtt 60000 ezerbe volt. Nyers indiai haj, aminek én csináltam meg a színét, mint mindíg,és a tresszelés külön volt, ebben az árban.
60 cm-es, kb 18 dkg. Szerintem ennél többet nem ér az egész. Persze a 3 havonta a varratás, ami 5000ft.
Ennyit megér, vagyis, csak ennyit.
Sziasztok
Én már több hónapja szedek DM-ben kapható hajvitamint (Das gesunde plus haar vital complex) és szerintem jó, bár olyan extra változás nem történt a hajammal, talán jobban nő, vagy nem tudom. PRóbáld ki, csak 1000 Ft és másfél hónapig elég (azt hiszem).
Arra a szalonra visszatérve, ahol a Dukai REgináék haját csinálják, szerintem enyhén szólva is lehúzzák az embereket. Irreálisan sok, bármivel is csinálják. Én őszintén szólva még 100.000-et sem fizetnék, mert az is lehúzás. Amikor először rakattam európai hajat, munkadíjjal együtt volt 67.000 Ft, és 105 gramm 55 cm-es haj volt, a világ legcsodásabb haja, már 3 éve volt, de még mindig megvan a haj, és gyönyörű (csak már rövidebb). Igaz vidéken csináltattam, de nem hiszem, hogy Pesten nincsenek helyek, ahol max 100.000-ből ki tudják hozni a hosszabbítást jó minőségű hajjal és munkával.
Nem tudom írhatom-e ide, remélem nem gond... A munkadíj 45000 Ft, ez tartalmazza a felrakást, a festést, mosást, vágást...
Ami ezen felül van, az a haj ára, ami európai 50 cm-es haj esetén 1900 Ft/tincs. 100 tincset javasolnak. Tehát összesen 235000 Ft a teljes hosszabbítás.
Sziasztok!
január közepén lett feltéve mikrogyűrűs eljárással póthaj. kb 40 tincs. ebből pár darab kihullott, elenyésző mennyiség, és jövőhéten pénteken lesz újra feltéve, mert eléggé lenőtt.
nagyon ápolom, naponta olajozom a végeket, pakolást minden hajmosás után dunsztolva teszem fel, hajmosás végén csalánteával leöblítem, ja és olyna tremékeket használok, amik megfelelnek a póthajnak. hajszárítót nem használok, hagyom, hogy magától megszáradjon.
plusz hogy gyorsabban nüvekedjen és egészséges legyen a hajam, a csalánteát iszom is, és szedek élesztőkapszulát..
én azért tetettem fel póthajat, mert azt hallottam, hogy alatta gyorsabban nő a saját hajam és védve is an a környezeti ártalmaktól.
jövőhéten pénteken lesz leszedve és újra feltéve a haj. azt szeretném kérdezni, hogy ugye ez alatt (magyar kislány haja) valóban nem lett semmi baja a hajamnak? nektek is megnőtt alatta? nem tört le, kopott ki? válaszotokat előre is köszönöm!
Nagyon köszönöm, nagyon jó, hogy így leírtad! :) most varratom úgy döntöttem, tresszelik nekem most, hétfőn küldik, de lehet legközelebb feltincseztetetem a hajat, és kipróbálom majd a mikrogyűrűt, akkor úgyis már meleg lesz, és jobb összefogni a hajat. :)
Már csak abban bízom, hogy valóban európai hajat kapok a pénzemért...
2 evig folyamatosan volt csatos hajad? Tehat naponta hordtad?
Amugy szuper a hajad, az enyem is kb ilyen :)
Szerintem nem rossza hely.
Először úgy is megnézed, hogy milyen hajat rak fel, és ha nem tetszik, akkor nem rakatod fel és kész!
Háát ezt nem tudom szó nélkül hagyni, hogy a mikrogyűrűtől letörik a hajszél.
Háát a vegyszeres hőillesztés, ténleg sokkal jobb.
Úristeeeen!! Hogy mondhat valaki ilyet!
Sziasztok!
2 napja rakták fel nekem a mikrógyűrűs hajat.
Nektek mennyire vált be? Nem esik ki, tudtok benne aludni? Milyen sampont használtok rá?
Mert olyan sokat olvastam már, és mindenki mást mond!
Nem látszik ki, meg semmi, pedig elég rövid hajam van, de még zavar nagyon!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás