Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szia!
Szerintem menj el egy bőrgyógyászhoz,és akkor kikderül. Én ezt tenném. Pusz
sziasztok!
fura kiütések jelentek meg a felsőtestemen, eddig nem volt és pár napja vettem észre, hogy vmi nagyon viszket és 1 hete van felrakva a póthajam és hát nem tudom, hogy lehet-e a hajtól. valakinek erről valami vélemény?
mikrócsomózással van feltéve a hajam és hát viszket a fejbőröm, ez vajon meddig tarthat?
Wáááááááááááh atya világ biztos vagyok benne hogy Kellemesen fogsz csalódni bennük!!!
Milyen hajat adhattak el neked úristen....
Sajnálom,hogy így jártál ha kész a hajad küldj majd egy fotót hajkoronádról :)
szép napot neked :)
köszönöm :) pénteken megyek,és előre félek.. ha itt sem válik be a póthajas téma,akkor hagyom az egészet a francba..
a mostani póthajam (összesem 100 ezret költöttem rá eddig + mindeféle ápoló dolgok) már nagyon szar,alig maradt belőle pár értelmes hosszú tincs..
a fele eltört.. :( a saját hajam is vele együtt..
10 centis némely tincsem :(
Eredin az én barátnőmnek van szőke haja, de neki nincs vele problémája, igaz a haját csak ők festik és már 2szer le lett szedve és vissza lett rakva több mint fél éves a haja de tényleg nincs vele semmi baj.
Amit felirtak rá ápolószereket azzal kezeli és csodaszép:)
Remélem tudtam segíteni :)
Sziasztok!
Van valakinek felrakva indiai haj?
Tudnátok róla mondani valamit?
Én most rendeltem, és mostmár teljesen elbizonytalanodtam.
hmm.. hát ebben nemnagyon tudok segíteni,sztem el fog múlni pár napon belül,nekem is volt már ilyen.
Ha mégsem,akkor sztem bőrgyogyihoz elkéne látogatnod..
Sziasztok lányok! :)
Nekem van 225 gramm ,60 centis ,középbarna,európai póthajam. 2 hónapja vettem, felszerettem volna tetetni de közben meggondoltam magam és inkább növeszteni szeretném most a hajamat.
Akit érdekel írjon üzenetet .:)
mindenképp valami keratinos hajpakolást,meg szilikonos hajvégápolót,én az avonból szoktam szérumot venni még rá. De egyébként az Elseve tükörfény sampon és balzsam is bazi jó,mert abban is van protein,az én hajam imádja :)
ha meg vasalod,arra is vannak ilyen szerek,bár így nemtok terméket mondani,biztos vannak ilyenek Rossmannban,meg Dm-ben,nézz körül :)
remélem tudtam segíteni :)
Akik europai hajat szoktak venni, azoknak mennyi ideig szep a haj?
(en mindig indiait veszek, kb 6 honapig tart, utana is meg jo lenne, de a vege hasznalodik el, amibol vagatni kell)
Szerintem igen. De ne csomagolt hajból készitesd és ne gépi tresszelt hajat vasarolj hanem kézzel tresszelt emberi europai hajat ha már hajhosszabbitáson gondolkodsz :)
Szép Esté:)
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás