Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
mikrogyűrűs hajhosszabbításról vélemény csajok??
van akinek úgy figyel fent a póthaj? filózok,hogy úgy kéne legközelebb csináltatni..
ja nő,csak a végét mindig vágni kell.. vitaminokat nem szedek,de eszek gyümit,zöldséget,stresszelni meg ritkán szoktam..ja és a sok folyadék is megvan.
csak hát szőkére festem,gondolom annyira nem tetszik neki,és emiatt a vége elkopik,ezért kell vágatni., mókuskerék dolog ez.. mindig visszatérek oda,ahonnan indultam.
de pl bnőmnek egy év alatt rohadt sokat nő,pedig ő aztán nem kíméli a haját,és nem is él egészséges életmódot..
Sziasztok,azt tudja valaki,hogy mitől van,hogy 1 hónapja rakattam fel hőillesztéssel 65 centis európai szőke hajat,és most oldalt meg hátul fentebb van pár tincs,amik kb 20 centisre redukálódtak..?
Ápolom ezerrel,mindenféle jó dolgot megkap a hajam,mégis hogy törhetett vissza ennyire?
eddig 2 szer festette szőkére az egészet a fodrász.. nem lehet hogy a rossz hajfestéktől,oxytól?
Sajnos a saját hajam is megrövidült emiatt :S
Illetve nem vasalom,és nem is göndörítem,mikor megmosom a hajam,akkor hagyom félig megszáradni,és utána langyos levegővel befejezem a szárítást.
Sziasztok!
Valaki vásárolt már ebayen indiai csatos póthajat? Tud valaki mondani megbízható eladót? Tudom, hogy a feedback-eket kell nézni ehhez, de hiába van egy eladónak sok pozitívja, nekem nehezen hihető hogy pl. 20 dolcsiért már kapható dús vastag 70g indiai haj.
Köszönöm szépen előre is ha valaki leírja az ezzel kapcsolatos tapasztalatait!
Szia!
Én sem hiszem, hogy van 50cm-es, szőke, festetlen hajuk. És én sem hallottam jót ezen a fórumon róluk. Bocs, hogy nem tudlak bíztatni..
Szia!
A kristálykeratin erős, nekem egy tincsem se esett ki, viszont én jobban meg voltam elégedve a balmain keratinnal, mert hajkímélőbb cucc, igaz jóval drágább. Amúgy az is jól tartott, nem jött ki tincs.
Szia!
Nekem hőillesztéssel van feltéve a hajam, mindenhol van hagyva takaróhaj, így ha összefogom sem látszanak egyáltalán az illesztések. Hogy mennyi tincs kell, az a hajadtól függ, viszonyításként nekem vékony szálú és nem túl dús hajam van, és így van jelenleg 85 tincs felrakva, mikor több volt soknak éreztem.
sziasztok! szeretném meghosszabbíttatni a hajam!
olyan módszert szeretnék ami egyeltalán nem látszik felgumizva se (a ragasztásosat ajánlották). olyan 60 cm-t szeretnék felrakatni, nem tudom mennyi tincs kéne, 75 re gondoltam vagy az kevés? nem akarom hogy nagyon vékony legyen alul! mondjatok véleményt és tapasztalatot kérlek! előre is köszönöm.
Sziasztok!
Már több mint fél éve van hosszabbítva a hajam hőillesztéssel, 60 centis a póthajam. Amikor felrakták, a vállamig ért az eredeti hajam, most a lapockám aljáig, és a minősége is javult. Nekem is teljesen bevált a hőillesztés, nagyon szeretem.
Sziasztok!
Szerdán szedték le nekem is a hajamat,és én is csak azt tudom írni,hogy nagyon sokat nőtt 3 hónap alatt sztem 5 cm-t tuti!!!!És semmi baja sincs a hajamnak,nem törik,nem rasztás,tehát igen is nő a haj a keratinos hajhosszabbítás mellett!!!!
A minap leszedettem a pothajam. Ugy gondoltam, hogy tartok egy honap pihenot.
MEglepetten vettem eszre, hogy a sajat hajam mennyit nott!
Ugyhogy most egy honapig mindenfele terapiakat rakok majd hajamra.
Viszont a hosszu hajat ugy megszoktam mar, hogy a kovetkezo varrasig a regi csatos hajam fogom copf-ba hordani.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás