Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok,
Tud nekem valaki ajánlani ügyes fodraszt,aki xsomozassal foglalkozik Pesten?érdekelne nagyon!írjatok privátban!koszonm!
a varrás csak azért idegesít,mert még plusszba a hülye fonat is kilátszik...:((( mármint kicsit kitüremkedik...
a csatos olyan jónak tűnt..de kár érte!
inkább visszavaarratom, azért ne kopaszodjunk meg csajok :( :D
Nekem is jonak tunt eleinte. En minden nap hordtam es a lyukakat eszre sem vettem volna, ha nem szol a fodraszom.
Gondolj bele, hogy a femcsat szinte mindig ugyanarra a helyre kerul es azert csak mozgolodik, huzza egy kicsit a hajad. kb egy evig csatosat hordtam.
Szerintem inkabb varrasd tesoddal!
nem mondod ,h kikoptatlaj a hajat? basszus ,énis csatosan hordom! ááá ,akkor lekne lehet róla mondanom??
lehet varratom megint akkor énis nővéremmel vissza ..
pedig nekem kényelmes volt ez a csatos, hiszen ha sportolok nem tettem fel, ha alszom nem volt fent, ha nem volt épp kedvem hosszu hajhoz,nem tettem fel...jónak tűnt :(((
Szoszmoszke, a varras nem csinalt kart a hajadban?
En egy eve varratom, a hajam novoget, de ahol a fonatok vannak, nem valami dus. Vagy csak ugy tunik nekem a nagy lobonc leszedese utan?
Szoszmoszke. En a varras elott csatos pothajat hordtam. A tapasztalatom, hogy 1-2 alkalomra jo, de nem hosszutavon!
Nekem 3 helyen koptatta ki a hajam, a fodrasz szolt, majd en is megneztem dupla tukorrel. 3 kis lyukat csinalt a fejemen.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
2 évig volt varrott hajam, nagyon szép volt, de megunták tavaly tavasszal, kicsit úgy gondoltam kell a változatosság, meg pihentetni is szerettem volna a hajamat. Vettem csatos póthajat, ami elődeik szupernek bizonyult, viszont kb két hete észrevettem oldalt, a fülem mögött, hogy kikopott a hajam a csatoktól. Megijedtem most nagyon. Ha ezt tudtam volna, inkább maradok a varrásnál, mert attól semmi baja sem volt a hajamnak, de így pont azzal, hogy jót akartam, rosszat tettem. Mivel póthaj nélkül már nem bírom, hiszen annyira hozzászoktam a hosszú hajhoz, ezért most ismét szeretnék tartós hosszabbítást, viszont a varrásnál kiesett, hiszen pont ott, ahol kezdik a fonást, ott van kikopva a hajam.
A kérdésem igazából az lenne, hogy nektek van-e ilyen tapasztalatotok
Ez engem is erdekelne.
Nekem is az a bajom egyebkent, hogy csak 50 cm-est tudok venni. (itt kulfoldon csak ilyen van).
Varrott hajam van, a sok mosastol ugye gyorsabban hasznalodik, igy van h levagatok egy picit a vegebol es maris rovidebb es rovidebb...
sziasztok lányok rendelt mar valaki foxy locks tol hajat? [link]
itt meg is mutatja hogy milyen hat gyonyorunek nez ki meg van honlapja is ott mindent meglehet nezni nekem csak az a bajom hogy csak 1 meretben vannak ami 50 cm.en pedig 60cm akarok tudom hogy nem sok a kulonbseg de azert ha megnezed megis.
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni...
8 hete rakattam fel,150 tincset hőillesztve.Hátul 3 tincs összegubancolódott,annyira hogy nem tudok mit kezdeni vele:( Ez normális dolog?Valakinek valami ötlete?
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás