Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
olyan jó csajok, hogy mennyien dícsérik a hosszu hajcsit...
mindig ilyenre vágytam!
van akinek még ilyen hosszu haja van mint nekem? :) szép napot...
Szia ahol én voltam ot hajjal együtt volt 55 ezer Ft, 70 cm sötétbarna hajam van meliros. Adtak garancialevelet a hajra ami nagyon pozitiv volt mert eddig nem talalkoztam sehol ilyennel.
2 honapja van fönt a hajad de imádom semmi problémám nincs vele :)
Szia!
Attól függ milyen hajból szeretnéd és hogy hol csinálják, de a munkadíj átlagosan 15-20e.ft között van, a haj meg ha európai 40-50e ft. Tudom, hogy van szép indiai is, de én nem vennék indiait, mert nagy a rizikó, hogy gubancolódni fog vagy felugrik gy mosás után a tarkódra. Üdv, priviben biztos ajánlanak szalonokat Neked
sziasztok.
ha hőillesztéses hajhosszabítást szeretnék az mennyibe kerül?
jujj szegénykém... drukkolok ,hogy jó legyen! látod, én a te hajadnál,jóval olcsóbban, KÜLFÖLDRŐL vettem európai hajat,és ez tuti európai, adtam is el nem egy fodrásznak belőle,ők is elvoltak ájulva milyen szép ;)
jajj énis mennyi sok rosszat vettem még régen..!
kösziii :)
nked milyen hosszu lesz-? milyen megoldással, varrással?
:)
most tettem fel képet csajok!
ez a haj ami fentvan nkem nagyon jó minőségű, európai haj! imádom,és tényleg csodálatos,..selymes,meg minden!
de sztetek kicsit nem kevés?? az alja lehetne dúsabb , sztetetk? :)
Köszi, utánanézek! :)
Egyetértek veled, nekem ma érkezett meg az európai hajam, most ott van a fodrásznál, festi, holnap megyek, hogy felvarrja. 57000 Ft-ra jön így ki az egész egyben... És szerintem tökéletes lesz. Remélem. :)
Most olvastam ujra, h 60 cm-es a hajad, na itt csak 50-ig lehet venni.
MEgkerdezhetem, hogy hol vetted?
Es a varras nem tette tonkre a hajad?
huuh, tenyleg jo sok! En az elsot forintban ugy kb 50 ezerert vettem evekkel ezelott.
Mindegy.
Sok minden olcsobb Mo-n, de a haj az nem.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás