Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Szerintem is keresni, vagy csinálni kellene egy cenzura nélküli hajas fórumot!
HOXA mentalitása nagyon távol áll tőlem is: Ez az egész oldal semmi másról nem szól csak a hirdetésekről!! Jobbra - balra - lent - fent csak és kizálólag a hirdetések! A fórumnak alig van már hely! De én (ingyen) azt sem mondhatom meg, hogy fiú vagyok, vagy lány!
Azt ajánlom, keresni kellene egy olyan fórumot, ahol bátran lehet beszélgetni mindenről, és nincs terror háza. Ilyen fórumot még nem is láttam, ahol ennyi fenyegetés van, meg IP cim kizárás, megfélemlítés, perrel fenyegetőzés.
Ez sok ! Titeket nem zavar ?
Eltúlzottnak tartom, hogy ebben a fórumban ÁVH szintű szigor van. Nem lehet semmit kiirni, és még a privát levelek irásánál is hatalmas felirat hogy ezt meg azt ne merjünk egymásnak írni.
MIféle szervezet ez ?
Akkor érvényesíts a garanciát!
Ha nem ad, akkor ez az "eléggé ismert kereskedést" jobb volna, ha nyilvánosságra hoznád, hogy ne legyen ismert!!!
sziasztok!
sötét, jó minőségű hajat szeretnék venni majd dúsításhoz, amit én majd fel szeretnék varratni!Tud nekem ajánlani vkit, vagy ahol érdemes venni és jó áron van??
Szió ! leírnád a hajpakolás tipusát ?
köszönjük
Már erről is többször volt szó:
Hajat (mint ahogy mást is) csak ott szabad venni, ahol garanciát vállalnak az eladott termékre!
Ahol nem vállalnak garanciát (akár csere garanciát)sőt, aláíratnak veled egy papírt előre, hogy "nem vállalnak garanciát" azokat a helyeket messze el kell kerülni!!!
Azért mertem megvenni, mert itt a fórumon is mondták néhányan hogy nekik igenis bevált a Socap.
De most már én is kezdem, azt gondolni, hogy európai hajon kívül nem szabad mást venni. Bár még nekem nem volt eu. hajam.. Kicsit kiábrándultam most a hosszú hajból, most már fenn hagyom ha már feltettem, de többet nem lesz ilyen hajam sem..
Csak már félek eu hajon is gondolkozni, mert első ránézésre ez a haj is gyönyörű volt, (meg egyébként szépnek most is szép) és nem hozzáértőnek szinte lehetetlen ránézésre megállapítani, hogy most az igazi e vagy nem. Kidobok érte 80.000 Ft-ot (ha nem többet..) és mi van ha ugyanilyen sz.r lesz.. Lehet inkább megvárom amíg megnő a sajátom...:-((((((
"Vagy sikerül a vegykezelés, vagy nem."
Tehát valóban a so. cap hajak fele szar, fele jó. Ezért oszlanak meg a vélemények!?!?!?
Nem nagyon értem, hogy aki itt fórumozik, az hogyan vehet Socap hajat??....
A Socap csak és kizárólag nem szálirányos, éppen ezért hántolt indiai hajat használ! Vagy sikerül a vegykezelés, vagy nem.
Aki erről a "szálirányosságról" beszélt neked, az hazudott neked!
szerintetek ha megvenném hozzá a socap-es hajápoló szettet, akkor könnyebben kezelhető lenne?
Szerintetek az segíthet, hogy kevésbé gubancolódjon? Annyira nem gubancolódik mint az ázsiai hajam, de ez sem sima teljesen...
Nah kimostam a hajam másodszor, tiszta gubanc, utálom!
Socap indiai haj, állítólag 6 hónap garancia van rá, most mi a fenét csináljak. Azt mondták, nem gubancolódik, mert egyező szálirányos haj. Ehhez képest állandóan fésülgetnem kell. Szerintetek vissza merjem vinni? számlám van róla, hajkereskedéstől rendeltem.. Mit tanácsoltok, mit csináljak????
Sziasztok! Olvastam, hogy proteines hajápolási termékeket célszerű használni a póthajra. Ti mivel ápoljátok a hajatokat? A Nivea termékei között találtam proteines samponokat.
Kedden kapok hosszú hajat :P már alig várom :)
Szia!
El kell szomorítanom téged de szőkíteni kíméletesen nem nagyon lehet, igaz vannak már olyan szőkítőporok,szőkefestékek amik kíméletesebbek a hajjal, de azt el kell fogadni, hogy aki szőkét akar(ha csak melírt is) annak be kell vállalnia, hogy igenis megfogja valamilyen szinten viselni a haját kisebb nagyobb mértékben!Persze ez is sokmindentől függ pl:Alaphajszin,kivánt szőke árnyalat,hajvastagság stb...
Ha már töredezett a hajad én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ápold erőteljesen.Minden hajmosásnál legyen a töredezett hajvégeken balzsam legalább 20percig, használj hajvégápoló olajat és ami a legfontosabb ne vasald annyit a hajad, mert az egyálltalán nem segít a hajadon.Nem kell lemondanod a melíros hajról csak egy kicsit jobban oda kell figyelned a hajad ápolására.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás