Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Honnan jött az ukrán haj?
Ukrajnából, vagy Magyarországról?
Sziasztok,
Basszus mennyi hajtípus van :D orosz, ukrán? Te jó ég, én maradok a sima európai megnevezésnél :P :)
Ha ténylegesen Ukrán haj, akkor avval nagyon jól jársz!
Írok privit hol van..
na mindegy, szerencsére, ha valaki ezt elolvassa, nem bennem fogja látni a féltékenységet, meg azt, h fájna valami, hanem a te érdekes hangnemedet... :) bocs, h ráértem 10 órakor.. :D
ja és most én is csúnya leszek, mivel rukkoltam elő? nem azzal, hogy ez volt és nem az, hanem, hogy mindkettő! ;) amit szintén nem említettem, hogy mivel volt problémájuk, azt te honnan szűröd így le? hála istennek, ha nem válaszolsz, jó munkát neked is! :D
Hallottam róla Én is, de tel.számot nem tudok:(!
Majd küldd el légyszi privátban!
Köszi..pussz
Nem tudom meddig fogsz még üldözni a téveszméddel??
Nem is tudom mi fáj Neked a legjobban?
Az, hogy "védtem" Auróra hozzászólásait és sajnáltam amiért törölték, vagy az, hogy nem Te voltál a központ:)?
Ahogy Te is, Én is beszélgetek privátban, annak ellenére, hogy nem régóta vagyok itt...Megengeded?:)
Nem érzem úgy, hogy kötözködnék..de Rajtad már inkább egyre jobban érzem a féltékenykedést:)!
Most megint egy olyannal rukkoltál elő, hogy nem ez volt elégedetlen, hanem az...de ezt megint csak nem értem, mert póthaj vásárlásról volt szó, nem hajhosszabbításról! Itt vannak az Ünnepek,időpontot alig kapok, milyen jó, hogy Neked ennyi időd van:)!
Én lezártam Veletek ezt az értelmetlen beszélgetést! További Szép Napot és Jó Munkát:)!
Cukibogyónak...
2775-ös hozzászólás
Én nekem gyantával volt hőillesztve a póthajam. Miután leszedte a nő, kb. 1 hétig sírtam, ugyanis a hát közepéig érő gyönyörű szőke hajam, letört a vállamig :S a sűrűségét elvesztette. Kb. fele annyi hajam maradt meg. Szörnyű volt :(
Nem tudtam,h gyantával rakja fel, úgy beszéltük meg,h mikrokeratinnal. De később kiderült,h félreérthettem vszínűleg és gyantával rakta fel. A munkája egyb. gyönyörű, hibátlan. De nekem a gyanta szétb*szta a hajamat.
Hello!!
Aki használja a hajára illetve szempillájára a ricinus olajat, irja le nekem léccike privibe hogyan kell alkalmazni, és hányszor, stb.. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!! puszi
Nekem is tetszik, priviben megírnád, hol csináltattad??
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás