Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
én még a 15-öt is kevésnek találom,ha képzeletbe magam elé teszem összefogva,nem túl sok,vagy?
Szia! Igen:) oldalra is szoktak tenni a természetesebb hatás érdekében. Kb olyan 8-8 tincs ideális, bár nekem dúsabb a hajam, így 15-15 volt. Nem látszott ki=)
Fane nagyon tetszik a hajad :$ :)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy kreatinnal illesztett hajat lehet oldalra tetetni?És ha igen vagy volt már valakinek,nem látszik ki?Eléggé vékony szálú és nem túl sok hajam van.Köszönöm
anita! nagyon szép lett a hajad! :-)
szép lett a hajad,hány gramm hajat tettek fel neked?
Kéépzeljétek el, hogy a fodrászom mutatott műhajat, amit már 3 hónapot hordott egy csaj, most fogja újra feltetetni, és nem hiszitek el, de olyan volt, mintha eu haj lenne, iszonyatosan puha, kinézetre sem mondaná meg senki, hogy ez csak mű. Talán annyi, hogy kicsit fényesebb, tehát egy olyan hajú lány, akinek nem fényes a haja, nem rakhatja fel. Gyönyörű volt, és asszem 7000Ft kb 100gramm.
Kész a hajam!!! Úgy hiányzott már :-)
szia, hát köszi, nekem volt hőillesztve de kihullott az egész, és tiszta rasztás lett a hajam, de mindenképp hosszu hajat akarok és ez a mikro gyűrűs jonak tünik, varrva pedig barátnőmnek volt és nagyon kilátszott(mind a ketten szőke hajunk van)szoval hát köszi szépen sztem e honap végén meg is lesz a hajam:)
sziasztok! van valakinek mikrokeratinos technikával felrakott haja? megosztaná velem a tapasztalatait? előre is köszi!
NEkem szinte mindig mikrogyűrűs technikával volt fent a haj, és ez jött be a legjobban. Volt már varrva, de nekem úgy jobban elütött a pót és a saját hajam. Így mikrogyűrűvel sokkal természetesebb hatása van (nálam legalább is), és 2-2és fél hónapig bírta. Nem kócosodott alatta a hajam, nem hullott ki soha egy tincs sem úgy, hogy jött volna vele a saját hajam. Nekem abszolút nem roncsolta a hajam. Csütörtökön megyek újrarakatni, hát pár napig ilyenkor kicsit húzza, de azután elmúlik, és fel sem tűnik, hogy sok kis bogyó van a hajadban. Egyedül a hajmosást nem szeretem, mert hát akkor csak zavarók a kis gyűrűk, de hát valamit valamiért :D
sziasztok
én azt szeretném kérdezni hogy ha valakinek volt mikrogyűrűs haja, azt leirná a tapasztalatait, előre is köszi szépen
sziasztok! segitséget szeretnék kérni tőletek! van egy bolt miskolcon! tényleg szépek a hajaik?
Csütörtökön újra hosszú hajam lesz!!!! Jupppiiiiiii
ja, meg attól is függ, hogyan teszik fel, mert mikor először felvarrták, 2,5 hónapot kibírt. Most meg 1 hónap után olyan lenövésem van, mint akkor 2,5 hónap után... Lecsúszott...Ma megyek visszavarratni.
Szia!
2-3, attól függ, milyen gyorsan nő a sajátod.
Sziasztok.
Nem tudjátok,h akinek varrva van a haja,hány hónap után kell ujratetetni?
jo szilveszterezést midnenkinek hnapra, és nekem sincs most befestve a hajam, valszeg 2010ben lesz legközelebb :DD addig énis lenött kicsit kopott hajjal parizok, dehát sötétben ugysem látszik annyira ;-):D
Elvileg normális. Azt mondják, hogy keratinosnál alapbol sokkal gyorsabban nő alatta a saját haj is.
Nekem is nov. végén lett rakva csak gyűrűvel és 1-1,5cm-es "tövem" nekem is van már.
Én is vettem már tőlük előre tincsezett fekete indiai hajat, nekem semmi bajom vele, nem hullik, szép fénye van...
Nekem bejött!
Ti hány centis lenövésnél rakatjátok újra a keratinnal feltett tincseiteket? Nekem nov. végén kerültek fel és mostanra a fejem és a ragasztott tincs vége között 3 cm a távolság. Ez normális???
Na már azt hittem,hogy kihalt a hoxa,pedig szeretek itt írogatni,jön a szilveszter mindenki lőjje be a haját,nekem nagyon fasza 1 cm-es lenővésem van,de leszarom.Szóval mindenkinek Boldog ÚJ Évet kívánok
Te jóóóóó isten :D ez nagyon durva hallod :/ nem is tudtam :S
Boldog Kariról már lemaradtam,de utólag remélem mindenki ronggyá ette magát!Kb.2 hónapja Johnson terméket vettem az arcomra,sürgősséggel láttak el a Szondi utcában,mert bedagadt a fejem,a nyakam és lehámlott az egész.Akkor mondták,hogy a Johnson termékek tiltólistán vannak a neten.Már régebben írtam,hogy keratin tartalmú és mélyápolókat kell használni a hajra,a legjobb a póthajra is
Csajok! Mondjatok már nekem egy olyan oldalt priviben ahol meg tudom hirdetni a hajam? (ne expre***,vat***,tesz****) Köszi :)
Boldog Karácsonyt Utólag is Mindenkinek :)
boldog karit csajok, meg nagual :-)
További ajánlott fórumok: