Hajfestés (beszélgetés)
Szia!
Válaszoltam! :)
Szia!
Nagyon örülök, hogy fodrász nélkül sikerült eltalálnod a színmélységet, és már csak az árnyalatot kell belőni! Féltem is hogy a 6-os színmélység kevés lesz a hajadnak, de mégiscsak a neten vagyunk... :) Nyugodtan keverd össze a 7-est a 7.3-mal. Ha most hamvas barna a hajad, akkor elvileg nem lesz túl arany beütése mivel közömbösíti egymást a két árnyalat. Kicsit próbálgatni kell,de már nagyon közel jársz ahhoz, hogy megtaláld a neked való hajszínt! A majirel a lehető legkímélőbb hajfesték. Én dolgoztam ezzel is és wellával is. Általános véleményem az,hogy a majirelnek szinte minden színe sárgás, vöröses beütésű egy kicsit, amíg a kolestonnal könnyebb természetes vöröses beütés nélküli hajszínt elérni. Szóval ha szereted az arany árnyalatokat, jó helyen keresed és a legjobb a választásod. A majirelnek csak annyi a hátránya, hogy előre programozott kopási ideje van, szóval egy-két hónapon belül elfénytelenedik és kissé kikophat a szín. De melyik hajfesték tökéletes? :)))
Illetve sötétszőke...
Nah :D
Tényleg meleg van :((((((((((((((
:D
Szija,
nem baj, én ezt is köszönöm :))))))))
Valószínű valami középbarna lesz, már, ha egyáltalán melírozni fogom... Mert mostanában az egyszínű tetszik jobban... és lehet, inkább az egészet átkenem ilyennel. :)))
Sziasztok!
Hát csajok nem vagytok egyszerűek.... :)))))))
Christine1979!
Az a baj a világosabb tincsekkel,hogy ha olyat veszel amilyet szeretnél, akkor sárga lesz vagy ki sem szívja, ha meg világosat, az meg túlszívhatja a hajad. Többször festett hajra, látatlanban nem tudom mit kéne rátenni, hogy olyan legyen amit szeretnél... Főleg,hogy Te sem tudod igazán.. Esetleg kenhetsz rá ma már klasszikusnak számító jégszőkét, vagy vmi extra világos hamvasszőkét a sárga szín elkerülése végett. Ha barnát tennél bele, ne válassz sötétszőkénél sötétebbet, és akkor nem lesz túl csíkos és nem üt el nagyon, főleg ha vékony tincseket választasz le... Tudom ez elég béna tanács,de ilyen melegben ennyire futja... :)))
Nekem hosszú a hajam, de néha úgy utálom... pl most is megmostam, és mivel lett megint hosszú frufrum (mert nagy a homlokom :D ), így mosás után muszáj szárítani hajszárítóval, hogy normálisan álljon...és így negyven fokban ez tiszta gáz :D
Nekem ez a szín nagyon közel áll a természeteshez, de lehet, most majd kicsit sötétebbre fogom festeni, mert mivel kicsit világosabb az eredetinél, hamar látni, ha lenő...
Ezt a sok problémámat már.. ejj :DDDDDDDD
Fogalmam sincs nekem sem, mi a kbség a kettő között :D
nekem mindig melírozták régen, azt tudom. :) Igen, a sötétebb reálisabb választás, csak mivel ennek olyan érdekes színe van, nem tudom, melyik illene bele :S Talán vmi középbarna.... :) Csak az a bajom, nem akarok nagyon csíkos lenni...tehát hogy nagyon elüssön a két szín.
Mennyi bajom van :DDDDDD
:)
És milyen színt javasolnál? Ill festéket?
Köszi :)
Szija Nagual,
én is tanácsot szeretnék :)
Felmerült bennem (megint) a melírozás gondolata.. Viszont nem szeretnék sem hidrogénszőke, sem pisisárga csíkokat..sem nagyon sötétet. Most aranyszőke Loreal Excell-el van festve, de nem szőkés, hanem inkább világosbarnás a hajam.
Szerinted milyen színt kellene belefestenem, ami meg is látszik, és természetesnek is hat?
Köszi :))
Szia!
Tök jó lesz! Világos szőkére fogja kiszívni,de olyat ne várj amit a színskálán mutat szám szerint. Vékony tincseket fóliával válaszd el a többi hajadtól, és jó vastagon kend be és ülj ki a napra. Így lehet a legjobb világosító hatást elérni. :)))
Sziasztok!
Valaki próbált már eredeti barna hajat ezüst szőkével satírozni? Nekem a szemem is barna és ezt ki szeretném próbálni, de a klasszikus szőke haj nekem nem állt jól, nagyon sápasztott. Mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?