Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak! (beszélgetés)
Szerencsére mindenki jól van..
Bár a másik autónak nincs eleje,engem meg oldalba vágott a légzsák,és nagyon megijedtem mikor 360 fokot pördült az autó..Azonnal a férjemet kezdtem tapogatni,hogy jól van-e de csak a fülét fogta mert a légzsáknak iszonyú hangja volt meg a por ami kijött belőle nem láttunk semmit.
Akkor ijedtünk meg mikor megláttuk a másik autót nem volt eleje,és azt hittük aki benne ül annak komoly baja van,de egy karcolás nélkül kiszállt szerencsére..
Valami olyat kéne kitalálni ami takar de nem nagy..
Elvileg a narancs nagyon jól fed..
Sziasztok!
Azért remélem személyi sérülésetek nem volt.Igazán a mintán még nem gondolkodtam csak,hogy ez a mostani nem jó,nem szép.Igazán a narancs-kék kínai harcos-halak tetszenének,de az csak nagyban szép. :o)
Annamária: voltam fenn a Vame honlapján, amitől trójai vírust jelzett a gépem...
De nem is ez a lényeg, hanem hogy a fájdalomcsillapító olajat sehol sem találtam... Sem a terméket, sem az árat.:(
Sziasztok itt vagyok,csak baleseteztünk tegnap és rohangáltunk ide oda...
Narzisse mi az elképzelésed mivel szeretnéd takartatni?
Az olaj nagyon jó!!
3napja teszteltem háton!
Én is a Vame-ban veszem..
Színes lehet hogy takarná, de száz százalékos takarást se fekete, se színes mintától ne várj! Persze a tetoválótól is függ, hogy mennyire mozdítja meg a mintád a fantáziáját. Annamáriának láttam egy-két takarását, nagyon ügyes!
Asszem ő is használ olyan fájdalomcsillapító olajat, mintha említette volna.:)
Narzisse, nem "törtél be", ide akárki jöhet, akinek van véleménye a tetoválásról vagy segítséget kér!
A takarás attól függ, hogy milyen a mintád, mekkora, meg milyen a színe. De Annamária nagyon vágja a témát, biztosan több takarása volt már, mint nekem. Úgyhogy nem árt eltenni ezt a topicot a kedvenceid közé, hátha megjelenik Annamária a későbbiekben, és tud neked érdemlegeset mondani!:)
Sziasztok!
Bocsánat,hogy csak így betörök közétek.
Nekem van 3 tetkóm,de az egyiket a hasamon lévőt átszeretném alakíttatni,átüttetni véleményetek szerint csak színessel lehet lefedni vagy feketével is?Persze azért nem szeretnék egy fekete "felhőt".
Félek is kicsit mert anno ott nagyon fájt,vérzett,de olvastam itt a fájdalomcsillapító olajról gondolkodtam már rajta,hogy beugrok a VAME-ba az Istvánhoz körbe kérdezem Őt is,de mindig halogatom azt az utat.
:o
Hogyhogy?????!!!
sziasztok!
talán a héten megtörténik a nagy dolog???:D:D
Kis Micimackó!XDDD
Pls, tedd már fel a naplódba!!!
Igen, ez is ismerős...
S utóbb az ilyeneknek is szépet kell tetoválni... Pedig lenne nekik külön mintácskám.:D Fantáziátokra bízom hogy mi!:D
Hát most én nem röhögök..
Fél órával a tetoválás elött felhívtak,hogy a csajnak ma nincs KEDVE!!!!
Mert ezt velünk házi tetoválókkal meg is csinálhatják mi sz..rjuk az időnket...@#{@#*@{
XDDD
Naaaa, léééégysziiii! Aztán majd küldj róla képet, plííííz!!!!! Uhh, de jót röhögtem...:DDD
Hehe:)
Nincs kedvem ma tetoválni azt a "micimackót"....
Na most kezdik a szám:S
Be vagyok.....
Jó éjt!:)
Szép álmokat!