Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak! fórum

Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak! (beszélgetés)

2009. jan. 16. 14:18

Szia!

Nekem a lapockámon van egy rózsa, októberben csináltattam Hajdúszoboszlón, kb tenyér nagyságú és 10.000 ft volt!

2009. jan. 16. 14:08
köszi:D
2009. jan. 16. 14:07
léccci adjatok tanácsot:D
2009. jan. 16. 14:07

igaz,hogy Pesten élek egyedül..és ha minden jól megy..jövőre Amszterdamban fogok továbbtanulni..

de szünetekben hazamegyek..és mi lesz ha nyáron meglátják??amikor nem tudom eltakarni??:D

2009. jan. 16. 14:06

sziasztok!

nagyon szeretnék én is tetkót. . .

de nagyon aggódom, hogy én is megbánnám később!

tudna nekem v. ki tanácsot adni akinek esetleg van?

zenész vagyok. . és egy kis violinkulcsot szeretnék a hátamra, a lapockám körül!3-4 centiset. . szóval nem nagyot. . de mégis félek tőle

arról nem is beszélve, hogy szüleim nagyon mérgesek lennének!

Annamária Neked szerintem privit is írtam:D

még tavaly:D

azóta nemtudom mit tegyek..

szüleimnek említettem de hallani sem akarnak róla:(

2009. jan. 15. 22:21
ahogy végigolvastam az összes tetoválásról szóló hozzászólást, egyre jobban hajt a vágy, hogy minél előbb meglegyen a következő... :-) már csak a megfelelő embert kéne rá megtalálnom... kár h pesten vagytok... nem tudtok valaki nagyon megbízható és jól dolgozó tetoválóst győr és környékén?
2009. jan. 15. 22:10

Nekem a smink tetoválásokon kívül 11 tetkóm van..

De ez azt hiszem szakmai ártalom:)

Még 1-et szeretnék aztán vége...

Legfőképp mert a 13-as szám nekem rossz ómen...

2009. jan. 15. 20:17
upsz, az előbb lefelejtettem egyet a listáról.... csináltattam két éve kozmetikai tetoválást, szájkontúrt. természetesen ismertem a kozmetikust, és több munkáját láttam előtte, sőt kimondottan az egyik munkájába "szerettem" bele, igaz nagyon húzós volt. én 21.000 ft-ot fizettem érte, de amúgy 30.000 ft-ért csinálja. ja és több mint két órán át voltam nála, a felrajzolás és a szín kiválasztása, és átbeszélése tovább tartott, mint maga a tetoválás.
2009. jan. 15. 18:03
Kb.1999-ben csináltattam a bal mellemre kozmetikait de a nő olyan pancser volt hogy elb@#zta és már a 3.alkalomnál mikor átütötte és még mindig kidobta a festéket elmentem egy rendes szalonba itt is ott is 6000ft-ot fizettem kb 8cm nonfiguratív(egyedi)de azóta sem bántam meg csak azt hogy a nő pancser volt és el.....
2009. jan. 15. 16:38
2005-ben csináltattam, 5000 Ft volt, egy nonfiguratív, kb 2x4 cm-es tetkó a bokámon..
2009. jan. 15. 16:27
de a mai napig imádom a tetkókat és szívesen viselnék még többet :)
2009. jan. 15. 16:26
7 centiméteres színes bibliai minta 7 évvel ezelőtti időből,4E Ft.
71. 68f3da251d (válaszként erre: 65. - D879a0c5b4)
2009. jan. 15. 16:11
nem titkolt cél....
70. 68f3da251d (válaszként erre: 62. - 285ef8daf9)
2009. jan. 15. 16:11
erősen belegondoltam. Igazad van, a sebészetben nincs szükség a bőrt ellátó érzőidegek átmeneti bénítására. A szemölcsök eltávolítását, a hámsérülések összevarrását, bőrmetszéseket nem kell érzésteleníteni. Hogy is juthatott ilyen az eszembe??
2009. jan. 15. 12:17
Sziasztok... az első tetoválásomat lassan 12 éve csináltattam, egy 4×5 cm-es (saját magam által megálmodott) mintát, az akkor 5000 ft-ba került- de akkor még nem volt ennyire elterjedve a tetoválás, úgy könyörögtem ki a srácnál, hogy szülői engedély nélkül csinálja már meg, mert még volt pár hónapom a 18 éves korig :-) ma van még ilyen? Sokáig érett utána a gondolat, h jó lenne bővíteni rajta, és ezt tavaly nyáron meg is valósítottam, így most egy 9×15 cm-es minta lett belőle. Eddig egyszínű fekete volt, de most került bele piros satír. Ja és a bokámon van, mert ezt még nem említettem :) Ez 10.000 ft volt. De mindenképp szeretnék még egyet, csak még nem sikerült eldöntenem hogy mit.... de idén meg akarom valósítan azt is, de még azt sem tudom, hogy kivel és hol.....
2009. jan. 15. 11:22
Mire a mintát kinézed úgysem kicsi lesz:)
67. d879a0c5b4 (válaszként erre: 66. - Mothertiger)
2009. jan. 15. 11:08

Hmm, látom már a pénzt látod benne :) (nehogy komolyan vedd:) )

Miért bánnám meg a kicsit?

2009. jan. 15. 11:02
Ha már tetováltatsz, csináltass nagyobbat! A kicsit megbánod!:)
2009. jan. 15. 10:39
Hmmm... Addig-addig olvaslak titeket, hogy még a végén rávesztek valami kis aranyos mintára :)
2009. jan. 15. 10:22

Valljuk be, mi otthon dolgozók emberségesebbek vagyunk.:)

Persze minden tiszteletem a szalonosoké, hiszen sokra vitték: kiállításokon, versenyeken, expókon mutathatják be tehetségüket a világnak. Van akinek akkora hírneve alakult ki, hogy óradíjat kérhet, sőt, ő maga mondhatja meg, kit tetovál (magyarán azokat tetoválja, akiknek tetszik a pofája), és mindezért kitűnő, művészi munkát nyújt.

Nyilván sokat dolgoznak, ezért nem jut idejük egy-egy vendéggel órákig foglalkozni, mint ahogy mi tesszük (nekem pl. öröm, ha havonta van egy munkám. December közepe táján volt az utolsó...).

Éppen ezért sajnálom, hogy mi nem kapunk annyi tiszteletet, mint ők, hiába adjuk magunkból a maximumot. Mi mindig is "piszkosabbak" leszünk, hiszen mi csak "fusizunk" otthon...

Monológ by mothertiger...

:D

63. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 56. - 285ef8daf9)
2009. jan. 15. 06:27
Nekem minden így volt,ahogy felsoroltad,csak nem szalonban csinálták!!Akkor én ezek szerint jó helyre mentem?:-))Én kaptam inni-enni,éppen a vércukor miatt,és volt egy 20 perces szünet is...beszélgettek velem,viccelődtek,és elterelték a figyelmem!!!
62. 285ef8daf9 (válaszként erre: 61. - 68f3da251d)
2009. jan. 15. 00:51

A sebészet más terület merőben mint egy felületi bőr fájdalom csillapítása..

Gondolj bele..

61. 68f3da251d (válaszként erre: 60. - 285ef8daf9)
2009. jan. 14. 20:38
Kíváncsi volnék a hatóanyagára. meg arra is, hogy miért nem ezt a csodaszert használják a sebészeteken, mindek vacakolnak injekciókkal.
60. 285ef8daf9 (válaszként erre: 59. - 68f3da251d)
2009. jan. 14. 19:53

Ezt nem mi tetoválók fedeztük fel..

Nem Lidokain..

Növényi alapú..De okos volt aki összedobta..

59. 68f3da251d (válaszként erre: 56. - 285ef8daf9)
2009. jan. 14. 19:44

Milyen az a "fájdalomcsillapító olaj"?

Bőrön keresztül felszívódó Lidokain? Vagy kuráré? Csak nem felfedeztek a tetoválók egy új szubsztanciát?

2009. jan. 14. 19:26
Neked ezért nem kell tetováltatnod szeretünk így is:D
57. 68f3da251d (válaszként erre: 54. - Mothertiger)
2009. jan. 14. 19:23
Vagyis az az üzenete, hogy "Lássátok, én is egy ilyen aranyos, kedves, virgonc ember vagyok, mint ez a kis állatka. Szeressetek enegm is!"
2009. jan. 14. 19:19

Nem nevezem meg a szalon nevét de nívos!

Ott azt mondják a vendéknek tetoválás előtt ne egyen ne igyon!!!!8ettől szalad le csak igazán a vércukor)

Egy másik szintén "nívós" és híres ember szalonjában a vendégnek egy kínai S betűt raktak fel!!!!

Megjegyezném a kínaiaknál nincs külön betű...

Ha valaki tud olyan helyet ahol

:dvd-t néz közben

:étellel itallal kínálják

:átnéznek minden lehetőséget interneten ujságban katalógusban mintáért hogy a legjobbat kapja

:ajándék fájdalomcsillapító olajat kap tetoválás közben

:barátként,ismerősként tekintenek rá eloszlatják a félelmeit

:ha fáj,csíp,szúr,elég volt a tetováló emberi módon megáll akár 20-30percre is....

Az irja meg nekem a hely nevét privátban..

Plusz..fertőtlenitenek mindent az orra elött!!!

55. mothertiger (válaszként erre: 49. - Kylie022)
2009. jan. 14. 18:31

Akinek van esze és kicsit is belegondol, rájön, hogy nem érdemes retkes cuccokkal és retkes körülmények között dolgozni, mivel az ember nem sz@rik oda, ahol eszik.

S bár jómagam nem tartozom a "szalonosokhoz" (mert nincs olyan pasim,meg gazdag szüleim akik tolnának lóvéval, hogy szalont nyissak), eddigi munkáimra büszke vagyok, TISZTÁN és viszonylag olcsón dolgozom, szeretem az embereket annak ellenére, hogy igyekeznek kihasználni, hogy nem szalonos vagyok, és nincsenek fix áraim, és néha annyira szükségem van a pénzre, hogy a sárga földig lealkudják az árat...

Szeretek a vendéggel beszélgetni, szeretek tanácsokat adni, mintát választani az ember személyiségéhez illően, gyakran én magam adok krémet az utókezeléshez, pedig sokan mindezért még csak egy köszönömöt se tudnak elrebegni... Lealáznak azzal, hogy alkudoznak, mint a piacon, szalonban meg rögtön sz@rják ki a pénzt, amit a f@szi kinyög! Mitől különbözik a szalonban tetováló ember tőlünk, akik otthon dolgozunk? Nyújtunk mi is annyi tisztaságot, kellemes környezetet, mint amit a szalonban kapnak a vendégek! Sőt... Üdítőitalt veszek, ha netán lemenne munka közben a kliens vércukra, csokival kínálom, fellocsolom, amikért szintén nem számítok fel pluszpénzt...:P

Én vagyok idióta mert ny@lizok, csak hogy dolgozhassak. Mert szeretek dolgozni.

Otthon.

Ez van.

2009. jan. 14. 18:04
Biztosan a szabadságot, az életszeretetet, a kedvességet... Vagy csak egész egyszerűen szereti a delfineket!:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook