Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szia Cika!
Sikerült kialudnod magad? Én ma reggel nagyon szép napra ébredtem! :)
Szia Katus!
Nagyon-nagyon szurkolok neked, hogy összejöjjön.
Bár azt nem igazán értem, hogy miféle papírokat kaptál, amiket át kell böngészned? Vagy bankon, ügynökségen keresztül tudod megvenni, nem közvetlenül a tulajtól? Igazából mindegy is, csak jöjjön össze! Én már indulok is, és megyek segíteni csomagolni. :))
szia kedves hopihe!igen a gyaloglasban ki is lehet faradni!
en tegnap orvosnal voltam gyogyszert iratni.ma meg parom fia van itt,de kint vannak az udvaron,mert az autot javitjak.
es te neked mi a hetvegi terved?
nalunk nagyon lehult a levego,s reggel cask 10c volt.nem hiszem,hogy holnap is akar mennek vmerre,hidegben legjobb cask itthon.
tegnap este a tv-ben palacsinta tortat sutottek.finom lehet,hisz lattam rola fenykepet.bar jomagam cask rakott palacsintat szoktam csinalni.mondjuk az is torta kinezetu,igaz csokimazzal nem szoktam leonteni.
Sziasztok, szép napot!
Piroska! Jó szórakozást! Kicsit irigyellek, ha nem baj.
Álommanók jártak mindenhol? Engem kihagytak. Mondjuk nem is értem rá. Voltam lakást nézni. :) Kb 16 km a várostól, busszal fél óra a kórházig. Kaptam brossúrát, papírokat. A hétvégén átrágom magam rajta és szerintem jövő héten teszek rá ajánlatot. :)
arzén és levendula,
asszem,legalább is azt mondta a menyem,
Az jó program!
Mit néztek meg????
Szevasztok csajok!
Akkorát aludtam ebéd után, ilyen még nem is volt. Most ébredtem 3-kor. Gondolom azért, mert a délelőtti gyaloglásban már teljesen elfáradtam. Kicsit sok volt neki, amit a héten kicsavartam belőle, azt mondja, egyelőre elég volt.
Nálatok mi újság, hogyan telt eddig a napotok?
Mi baj van?
Valamiben tudunk segíteni? Ugye nem egyedül vagy otthon? Katika, vagy valaki más, van melletted?
Mi baj van?
Megvisel az időjárás?
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!