Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Szia! A posta nem ülhet rajta! Amint megérkezik a postára az utalvány, a kézbesítőnek aznap vinnie is kell.. Vagy az értesítőt az utalvány érkezéséről, ha 200000ft felett van.. De a posta 2 nap alatt gyártja le az utalványt, a 3.nap már a postán van.
Postai dolgozó vagyok :)
Szia! Ha az adószamlán szerepel az összeg akkor azt elfogadták s nincs benne hiba?
Sziasztok !Adó bevallásom Február,13án attam fel elsöbségivel ajálva mikora várhatom az öszeget? postai utton kertem Válaszokat elöre is köszönöm !
Szia. Ugyan ezt írtam le vagy 5x már ide. Mint Navos ügyintözö ennél hivatalosan már nem bírom leírás az utalásokat a napokat stb. Hívni is hívnak sokan de ugyan ezt tudjuk mondani. 30 nap naptári. Számla időbe rajta van a bank aznap jóvá is szokta írni. Posta 2-3 nap nem ülnek rajta mert hasznuk nincs. Hiába nullázodik le az ügyfél kapun. Lenullázhat akkor is mikor már a számlán a pénz vagy a postán vagy a kézben.
Nem azt jelenti lévén nullával akkor már hopp számlán is. Van mikor a levél is később èrkezik meg mint a pénz. Felnőtt emberek vannak itt tudtommal. Elhiszem kell a pénz mindenkinek. Akkor utal a Nav ha teljesen jó hiba kód nélkül a bevallás. Ha egy kis hiba is van benne nem fogadja el a rendszer nem engedi tovább a gép.
Sziasztok mi február 12 astuk fel ugyfélkapun es marcius 14 utalták ki postára kértük akor hétfön itt lesz már? köszönöm a választ
Sziasztok. Mi március 14 én elfogadtuk a tervezetet, a bevallás állapota elintézett.
Mikorra várható szerintetek?
Adószámlára csak akkor kerül az összeg ha jó az adóbevallás és elfogadtak ?
De értesítenek. Én jan 27 én adtam be és márc 2 - án járt le a 30nap. Márc 1 én kaptam egy levelet hogy a 111 sort nem töltöttem ki. Bementem javítottam újra indul a 30 nap most elvileg akkor március 31 én meg kell kapjam. Szóval kíváncsi leszek de értesítenek mindenképp!
Sziasztok!Február 8.-án adtam postára a bevallást.10.-én érkeztették,kedden nullázódott le az adószámla az ügyfél kapun.Ma kaptam meg postai úton.Hátha támpont valakinek.És köszönöm hogy válaszoltak nekem bármilyen kérdésem is volt.
Az utolsó esedékesség/ leválogatas vagy az utolsó könyvellés ?
Az adószámlán van rajta. Le kell tölteni s azon megtudod nézni
Bocsi a hülye kérdés miatt ,azt hol látom hogy mikor érkeztették?
Március 3-án erkeztettek be a bevallásom. Akkor már látszódott az összeg az adószámlán. Az van odaírva, hogy feldolgozott. Ha esetleg lett volna hiba benne akkor azt jelzik valahogy? Vagy így már biztos hogy azt az összeget kapom ami szerepel az adószámlán? Gondolom majd csak április 4-én érkezik mert számlára kértem
Sziasztok kérdezni szeretném ha le nullazodik az adószamlam akor az azt szelenti hogy kiutalta a NAV az összeget?
Szia.Nem.tudod.melyik nap utalta ki a nav? csak hogy tudjam.kb mennyit ül a posta rajta? 🙂
Szerintem ha hétfőn nem jön akkor bekéne menni mert valami van
Febr 20án érkezett be ügyfélkapun adta be a könyvelő. Most jelenleg az adószámlán feldolgozva. Mikor várhatom az utalást. Számlára kértem.
Sziasztok. Nekunk Február 10én érkezett be a navhoz, ma jött meg postára.
Sziasztok!:) Február 9ediken adta fel a főnököm a postán. Számlára kértük, de még nem érkezett meg a pénz, nem kaptunk értesítést hibáról sem. Mikor várhatom? Lehet hogy hétfőn még megjon.
Itt olvastam hogy azt kell nezni hogy utolso esedekesseg az adoszamlan az a kiutalas datuma ez tenyleg igy van?? Mert nekem ott marcius 13. szerepel
Sziasztok. Én 02.13án adtam fel postán 15én beérkezett és most kaptam meg a pénzt :)
Sziasztok, Most jött az utalás :)
Sziasztok. Járt már valakinél a postás Akik február 9-én ügyfélkapun be adták a papírt és az nap fel is lett dolgozva elfogadva? Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok: