Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok február 21.-én személyesen voltam bent a navnál megcsináltatni az adóbevallást számlára k~rtem holnap várható a péz?
Sziasztok! Van olyan akinek ma kell megkapni és még nem.jött meg?
Beérkezéstől számított 30napon kapod meg, ha számlára kérted.
Ha postára akkor +2,3nap.
Én kevesebb kaptam mert volt tarozás de kifizettem időközben meg is levonták . Holnap bemegyek azt szólók hogy 2x nem fizetek
Mi is március 14 én elfogadtuk a tervezetet, nekünk elintézett a bevallás állapota.
Szerintetek mikorra várható? Április?
Szia. Megérkezett számlára😊
Neharagudj de nagyot tèvetsz. Ahogy be èrkezik az adó bevallàs onnan 30 nap. Közbe lehet hiba pótlás bármi. Igen is Navos vagyok.
Sziasztok március 14.küldtem be a bevallásomat amit másnap èrkeztettek is...számlára kèrtem..mikor várható az utalás??
Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok feb 14 adtam fel az adót 15 èn èrkezett be a NAV hoz kaptam ügyfél kapun vissza jelzèst mikor várhatom postán? Előre is köszönöm 🙂
Nekem mindig reggel 8-9között szokott jönni
Holnap reggel . De lehet csak miután megkaptad
Nekem még ott van az összeg az adószámlán.
Mikor nullázodik?
Nekem minden évben így van egyszer veszem igénybe, és 12óra előtt sosem utalták. Remélem már most reggel érkezik😊
Szia én is 20án adtam be érkeztették is holnap várom én is🙂
Nekünk is 20.-an érkezett be, és holnap utálják
A férjem főnöke csinálta meg, megadtunk minden adatot hozzá, csak anyósom azt mondta hogy csak az kérheti számlára akinek van ügyfélkapuja, de akkor ezek szerint megint csak okos akart lenni
A nyomtatványt úgy kell kitölteni, hogy a visszajáró összeget utalással kéred és megadod a számlaszámodat.
ez a főlapon van.
Sziasztok. Nekem a könyvelöm 20án küldte be ügyfélkapun, akkor nap kaptam értesítőt, hogy érkeztették. Holnap telik le a 30nap. Számlára kértem. Szerintetek várható utalás holnap?
Mivel február csak 28 napos volt és 21.-én erkeztették igy nem ma van a 30.nap,hanem majd 23.-án.
Akiknek nincs ügyfélkapuja az is kérheti számlára?
Ha az utolsó könyvelés 03.13 de 03.01 javítottam akkor a 30 nap mikor jár le?
Sziasztok!
Egy tisztelet teljes kérésem lenne a portál tagok felé. Férjem bevallása(enyémmel együtt) február 20-án adtuk postára...nekem az ügyfélkapumon visszajeleztek,hogy 21-én megérkezett.Ebből gondolom,hogy az övét is iktatták.Ma telt le a 30 nap.Mire lehet számolni,hogy megkapjuk?Számlára kértük.Megköszönöm előre is a válaszokat!
Szerintem te nem vagy Navos ügyintéző mert a hibátlan leadott adobevalástól számolják a 30 napot. Ha többször ront valaki akkor a NAV a tervezetet megcsinálja jól!
hogy-hogy ennyire hosszu ido telt el? mikor erkeztettek a tiedet?
Vagyis a 18 a. 0. Nap.19től kell számolni
Sziasztok én most 18.-án ügyfélkapun adtam be a bevallásomat. Kaptam rögtön 2 e-mailt amiben az állt elfogadó nyugta. Kérdésem az lenne hogy akkor onnantól számolhatom a 30 napot? Számlára kértem. Köszönöm előre is a segítséget
További ajánlott fórumok: