Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
További szép napot kívánok!
Üdv!
Érdeklődni szeretnék nem e tudja vala ki .
Hogy február 17 én adtuk fel postán az adó be valást és 21 re érkezetbe jött róla értesítés.
Hogy ma azt meg kapjuk számlára kértük?
Válaszukat előre köszönöm szépen
Üdv.
Március 2-án dél után adtuk be a bevallást visszatérítésre.
Mivel magas az összeg amit visszakapok így a nav revízíot rendelt el.
Kiderűlt hogy egy pappírt elfelejtettem odaadni a könyvelőnek és újrakell számolni az összeget is és a hiánypótlást beadni.
Nekem egy nagyon kedves segítőkész ügyintéző segített telefonon keresztűl.
Tegnap este be lett adva a hiánypótlás és modósítás is.
Azt mondta a hőlgy hogy nálam nem idúl újjra a 30 nap mert reviziós voltam.
Jótanács: aki nem kapott időbe utalást hívja fel a navot.
Ui: azt tanácsolta a hőlgy hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében elérhetőséget tüntessünk fel.
Felesleges kiírni mikor érkezik meg 30 nap az nem 29.
Ha hétvégére esik akkor az azt követő héten érkeztezik.
Üdv mindenkinek.
Szia. Ez csak javítás. Itt várható napokon belül. Nem lesz 30 nap.
Van aki 3x is javít annak sem 90 nap.
Látható dátumot mert oda kell írni. Első beadás számít. Nem újra lett beadva csak javítva lett amit elsőnek adtak le.
Sziasztok,
Február 24.-én étkezteték az adóbevallásom. Ha jól számolom akkor 25.-re esik a 30 nap ami szombat. Mikor fognak utalni? Pénteken vagy inkább hétfőn? Köszönöm a választ.
Gondolom neked is a 30.nap a 27.-e
Én 22.én adtam be elsőnek,de javítani kellett. A javítást 26.-án adtam be.A levélben 28.-a van írva,igy a javítást veszik alapul nem az első beadási dátumot. Beadott bevallásoknál 22-e van érkezési dátumnak,ott nem változott a dátum,de adószámlán a javítás beadás dátuma szerepel. Érthető amúgy,hogy a javítástól indul a 30 nap hisz akkortól kezdik el feldolgozni.
Sziasztok!
Más téma de úgy gondolom sokunknak van netbankja. Az erste banknál március 19 reggel 8ig karbantartás volt. De még mindig nem tudok belépni. Másnak is van ilyen tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?