Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok. Február 15.-én nyújtottam be ügyfélkapun a bevallást. Jól számolom hogy holnap jár le a 30nap?
Akkor elméletileg holnap kell kapni a pénzt.
De most azt nem tudom hogy látnom kéne a benyújtás állapotánál valamit hogy feldolgozva vagy egyéb? Az adószámlán már szerepel az összeg.
Sziasztok.:)
Már egy ideje figyelem a hozzászólásokat,de csak azért,hogy lássam,hogy hátha van olyan akinek ugyanakkor érkeztetett,mint nekem és esetleg megkapta-e már.De tényleg ennyire nehéz lenne kiszámolni a 30 napot,hogy óránként jön körülbelül 20 hozzászólás,de abból 18 biztos,hogy arról szól,hogy ekkor meg akkor adtam be,akkor mikor várhatom? :)
Már nem egyszer leírták,hogy az érkeztetéstől számítva 30 naptári nap(amennyiben számlára érkezik),postai úton plusz 2-3 nap általában.
Pl.: 15.-én lett érkeztetve-17.-én számlán lesz
Ha 16.-án lett érkeztetve,akkor nyilvánvaló,hogy mivel hétvégére esne a 30.nap akkor majd 20.-án érkezik az utalás! És így tovább, és így tovább!:)
Ha valami oknál fogva mégsem érkezik,telefon/személyes ügyintézés és biztos szívesen segítenek.
Neharagudjatok,senkinek nem sértésnek szántam és ne is vegye senki magára,csak döbbenet,hogy minden második hozzászólás ez.. :)
Legyen csodaszép napotok,és kapja meg mindenki időben! :)
Sziasztok! Nekünk Februàr 17.-én érkeztette a Nav! Mikorra várhatjuk a kiutalást? Esetleg valaki tudna ebben segíteni,mikorra számoljunk rá? Papírt sem kaptunk arról,hogy elfogadták! (Számlára kértük)
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?