Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Akik mar megkaptak es postan kertek hany napra kaptak meg ?
Nincs. Ha hétfőn be is érkezett (február 27) akkor is a 30.nap március 29.-e. de szerintem inkább február 28 vagy március 1 a beérkezés dátuma.innen indul a 30 nap. Ha esetleg van ügyfélkapus regisztráció ott meglehet nézni mikor érkezett be. Amúgy kiutalás után átlagban plusz 3 nap postán.
Én február 24-én adtam fel a postán az egy pénteki nap volt. Van rá lehetőség hogy holnap megkapjam a postán?
Igen, javítás után jött a levél. Nekem javitasig nem is jelent meg az összeg adószámlán. Nekem 28.a van az ügyintézés határidőnek irva,de valóban jól eldugva. Többször átnéztem mire észre vettem.
Hát ha te valóban a NAV dolgozója lennél akkor tudnád hogy csak a hiba mentes igazolás után 30 nap az utalás! Javított kérelem benyujtása után 30 nap eltetével utal kedves kolléga akkor tudnia kellene!
Nem kaptam meg
Te megkaptad?
A javitas utan vontak le a tartozast vagy elotte ??
Nekem javitani nem kellett viszont levonasom nekem is lett sajnos.
De nekem a levelbe ott van hogy tovabbi kiutalasrol 03.27.ig gondoskodnak. ( eloszor eszre se vettem a levelbe hogy benne van a datum mert ilyen tok picin van benne eldugva..)
Amugy 23-an erkezett be hozzajuk akkor lett feldolgozva
Mivel februar 28napos igy nekem pont holnapra esik a 30 nap letlete ami ugy azt jelenti hogy kovetkezo munkanap kapom meg ami 27. hetfo.
Bar nrkem meg 2-3nap mert postan kertem.
Sziasztok,èn február 20.-án postán adtam fel,elmèletileg 22.-èn èrkeztettèk számlára kèrtem de semmi.Esetleg valaki van,aki ugyanígy járt?
Milyen érdekes....a navnal a 30 nap lehet 34b is akár,de ha az ember egy napot késik a súlyadóval már felszamolja
Akinek hétvégére esik a 30.nap az csak kövi munkanap fogja megkapni
Akkor nekem vasárnap a 30. De vasárnap nincs utalás. Szerintem ebből ma már nem lesz semmi
Megkaptad már? Én még mindig nem fél 2 elmúlt
Szia. Február 23 lett érkeztetve. Onnan számoltam a 30 napot és az szombat. Ezért kérdeztem.
Szia. Neked mikor érkeztették? Nekem február 24,ha jól számolom holnap lesz a 30.napom,de már nem vagyok benne biztos.
Sziasztok. Nekem holnap telik le a 30.nap szombaton. Számolva hogy 28 napos a február. Ilyenkor ma kell megkapom vagy hétfőn ami már 32 nap? Köszönöm.
Sziasztok! Ma lett leadva az adóbevallás ügyfélkapun. Már az állapota feldolgozott,és a számlán is ott van hogy xy összeg többlet. Kérdésem az lenne,hogy ezután még jelezhetnek hibát vagy ez már biztos,hogy megkapom az összeget 30nap múlva??
Nekem is ma lenne a 30.nap ,de javítani kellett így újra indult a számítás. Nekem van par ezer levonás is így én már levelet is kaptam amiben a javítás beérkezését napját írták,nem azt amikor az első bevallást küldtem. Így én már tudtam,hogy nem ma kapom. Sokan írták,hogy nem indul újra a a 30 nap de mégis.
Nemrég hívtam őket
Nagyon segítőkész volt az ügyintézőhölgy
Azt mondta hogy minden nap 14:00 óráig van az aznapi elindított utalásuk
Addig lehet várni az összeget, de elvileg ma megkell hogy érkezzen
Csak az a baj hogy mindjárt zárnak a navok péntek van utánna meg baszhatjuk :( akkor már csak hétfő
Nekünk sajnos pont ezért nem küldik ma,mert idő közben volt javításunk. Pedig itt is erkélyes.
Jaaa, úgy igen ☺️ már megijedtem mire gondolsz na mondom agyvérzést is kapok, ha csak úgy újra indul a 30 nap! Amúgy is 30napot mondtak akkor nem a 31-32-33-34 napon kell utalni!!! 🤔
Remélem küldik ma, mert nagy szükség van rá! Már hívtam is őket kétszer de senki nem veszi fel
Ha van javítás a bevallásban onnantól újra indul a 30 nap
Hogy érted hogy újra indul a 30 nap?
Sajnos nem így van. Pont ma kérdeztem meg. Újra indul a 30 nap
További ajánlott fórumok: