Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Remélem, hogy holnap már azt írom,MEGKAPTAM JUHÉ!!! Álom,álom...
nekünk meg csak filléreket adnak kamatnak, ők meg forgatják!
Nekik ráér csak az a baj ha az ember érdeklődik le- rázzák nekik addig is kamatozik.
Ezek szerint csak várunk, várunk, várunk...Már megint.
azt mondták ma telefonon ,hogy nincs még javítás addig pénz se lesz.02 04 adtam be személyesen és számlára kértem
Van esetleg olyan ember aki már visszakapta? Vagy hallottatok már olyanról? Lehet, hogy még túl korai...
Sziasztok! Én 2011.január 29-én adtam postára az adóbevallásomat (31 napja). Már nagyon várom, hogy az APEH utaljon. Remélem, hogy nem kell sokáig várni...
kapott már valaki számlára pénzt
Személyesen adtam be , tegnap telefonon érdeklődtem de azt a választ kaptam majd 1 hét múlva érdeklődjek
köszi a választ postán adtad be vagy személyesen
Én Január 31.-én adtam fel és még semmi
02.04.-én adtam be és még semmi valaki hasonló időben?
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy rengeteg értelmetlen ember van az APEH-nál (is). Már évek óta -kíváncsiságból- többször betelefonálok, hogy mit is jelent az, hogy "30 napon belül" fizetik vissza a jogos adóelőleget. Ahány hívás, annyi válasz. Igazából azt sem tudják mit jelent ez pontosan. Már régóta az a véleményem, hogy az érettséginek nem arról kellene szólni, hogy mikor született Mátyás király, mert lehet, hogy ezt az ember tudja, de egy egyszerű mondatot képtelen értelmezni. De sokan -érettségivel a zsebükben- képtelenek egy csomagot feladni a postán.
Tényleg csak pár sorral kellene lejjebb görgetni a hozzászólásoknál.
30 napjuk van az utalásra, a papír alapon leadott bevallások utalását március 1-én kezdik.
Mivel február 2-án adtad le és ez a hónap 28 napos, így nem valószínű, hogy megkapod március 2-án a pénzt. Általában kivárják a 30 napot.
Szia mi is 2hó 2-án adtuk be de postai kiutalásra .
Sziasztok!
Február 2-án adtuk le az adóbevallást, papír alapon! Számlára kértük! Szerintetek mikor kapjuk meg? Március 2-3?
Szia! A feleségemnek január 27-én küldte be a könyvelő ügyfélkapun. Még mindig semmi.... Kivárják a 30 napot....
Sziasztok!
A 30 napot mindig kivárják. A pénz addig is nekik kamatozik.
Pár hozzászólással lejjebb elolvashattad volna:
A magánszemélynek önadózóként lehetősége van a 1053-as személyi jövedelemadó bevallás jóval a határidő előtt történő benyújtására. A bevallásban feltüntetett összeget az adóhatósághoz történő beérkezéstől számított 30 napon belül kapja vissza az adózó. Az elektronikus úton benyújtott bevallás esetében a kiutalás legkorábbi időpontja február 1. , a papír alapon benyújtott bevallás esetében március 1. Ha az adóbevallás hibás és az adózó közreműködése nélkül nem javítható, a javítástól számított harminc napon belül történik a visszautalás.
Sziasztok Január 31.-én adtam fel postán a az 1053-as bevallást számlára utaltattam. Kapott már valaki vissza vagy mikorra várjam. köszi elöre is várom a választ.
Nem, valószínű, hogy csak a jövőhéten.:)
Sziasztok!Azt szeretném kérdezzni hogy Január 31.-én adtam fel a bevallást a héten várható hogy utal az APHEK?
Köszi a választ! Nekem is az a tapasztalatom, hogy idén is kivárják a 30 napot.... sajnos, ez sokaknak nem túl jó .
Még nem ha minden igaz s betartják az időt március 2-3 .
Szia! Azt írtad, hogy február 2-án adtad be. Csak kíváncsiságból kérdezem, megkaptad már?
Szia .Számlára igényelted vissza ? Nekünk azért volt tavaly 33 nap mert postai úton kértük.
További ajánlott fórumok: