Ha eljő a változás kora… (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ha eljő a változás kora…
1.000 %-osan értem minden szavadat... :)
Sok erőt mindenhez... nem könnyű.
Egy kicsit értelek is, és egy kicsit nem!
Értem, hogy a jelentkező szabadidő-többletet magadra akarod elhasználni, ez természetes, a gyermekek felnevelése mellett valószínű sokszor voltál háttérben.
Azt nem értem, hogy miért ilyen jövök-megyek-kávézgatok-elmaradok-vásárolgatok, hasonló programokat csinálsz magadnak. Persze, esetenként ilyen is kell, de ha jól tudom, ezt nevezik a fiatalok shoppingolásnak, amikor csak elindulnak és majd lesz belőle valami. És ezt nem lehetne pl. hétvégi programnak családdal együtt, előre tervezve???
De: a 30.-ik érettségi találkozón az oszt. főnök nekünk azt mondta (akkor voltunk kb. ebben a korban!): most már eljutottunk oda, hogy a gyermekek, akiket felneveltünk, kirepülnek a családból. A szakmai előmenetel, a ranglétra fokán is eljutottunk odáig, ameddig eljutottunk.
"Eljött az idő, hogy elkezdjük megvalósítani azokat az álmainkat, céljainkat, amiket 20 éves korunkban szerettünk volna csinálni, de a taposó-malom miatt nem maradt rá időnk."
Elkezdeni megtanulni, elkezdeni tenni, csinálni valami olyat, ami majd a nyugdíjas éveink során is leköt bennünket, örömöt ad, békességet, a hasznosság érzését megadja nekünk.
Ugrás a teljes írásra: Ha eljő a változás kora…
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Veszteség és változás
- Az IWIW-en változás történt! Bárkire rákeresel, értesül róla, ha csatlakozik egy klubhoz.
- Mi a véleményed a változásról? Szerintetek megváltozhat gyökerestül egy férfi, aki addig nagyvilági életet élt és falta a nőket?
- Akik meditálnak - milyen pozitív változást hozott az életetekbe?
- Hétköznapi fordulat, meglepő változás. Mindennapi következmény?