Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá? (beszélgetés)
Na olyan gatyát nem vennék föl :-O
Legalább bokáig csúszott? :DD mert nekem a szoknyát a szél teljesen felkapta :D
Én imádom...és még riszálom is magam! :) kit érdekel??? képzeld el,tavaly vettem egy töröknadrágot!Tudod,azt a nagy ülepű laza gatyót! :))
Először volt rajtam...futottam át a zebrán,mikor az lecsúszott rólam! :DDD a Főúton!Égtem,mint a rongy!
Hát ezeket sajna nem lehetett lerázni :)
Nagyon ritkán veszek föl rövidgatyót,annóba még csak csak fölvettem szoknyát,aztán egyszer a város közepén állva fölkapta a szél,júúúúúúú de ciki vóóót,na azóta nem :D
tudom...én hamar lerázom az ilyen embereket!Bár ha munkatársad vagy ügyfél,nem lehet...nyugii! :))
Én felhúzom,nem fogok én 25-30 fokokban izzadni!Ma is 25 fopk volt,én hülye farmerba mentem melózni!hazafelé,ott is folyt a víz ahol nem kéne! :DD
Szia :)
Mi újság veled?
sok lökött emberrel kellett beszélni akik fárasztóak :S
Ma már nem volt olyan jó idő,most esik :/
Jahhajjj miniszoknya??? még a rövid nadrágot se nagyon hordok :D
persze,hogy értem a viccet! :DD
Én ne érteném?
jah,nagyoonn tanulok,most is!az előbb beszélgettem az álomlovagommal!:DDDD
Hogy is szól a mondás:
Tanulj tinó, ökör lesz belőled:DD
(remélem érted a viccet)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan hozzam vissza a vágyat, a tüzet a kapcsolatunkba?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Ha a nőnek nem lehet gyereke.... milyen lehet a férfinek és milyen lehet az a kapcsolat?
- Rontáslevétellel kapcsolatban keresek hozzáértő embereket. Tudtok benne segíteni?
- 8, 5 hónapos kisfiam gyomra nem bírja a krumplit, mindig kihányja. Tapasztalt valaki hasonlót a hozzátáplálással kapcsolatban?
- PS3 tartozékokkal kapcsolatban lenne vészesen szükségem segítségre. Ért valaki hozzá?