Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá? (beszélgetés)
igaz amilyen sokan adtak tanácsot
nem tudam mindenkinek vissza írni
Jaja.
Szerintem a fő, hogy az első mondataid között mondjuk a 3, percben megállsz megmondod, hogy ismerkedni szeretnél, és pillanatnyilag nem tudsz mit mondani úgyhogy mi lenne ha Ő kérdezne a továbbiakban vagy magáról mondana vmit, ha belemegy már félig elfogadott....
szinte semit mivel foglalkozok család stb
és onantol blok
Joe,miéret nem beszélgetsz?
jaaa,figyelsz ránk:-)
Mi van benne az 5 percben?! :))
Úgy értem,mit szoktál nekik mondani?! :)
Ne AKARJ semmi mondani és majd szépen jönnek a szavak maguktól.Csak engedd el magad,hogy sodorjon az ár.
A legfontosabb az őszinteség,hogy ne akarj menőbbnek tűnni,hogy bevágódj...Nem szégyen,hogy nehezebben oldódsz...
Olyan lány társaságát keresd,aki mellet nem kell szoronganod,hanem feldob a társasága annyira,hogy ne kelljen feszélyezettnek érezd magad...
ezt roszul írtam!
mert idáig mindig ez volt
ha elmegyek ismerkedni mindig az van
hogy beszélgetek egy lányal 5 perc után
nem tudom mit mondjak !
egyszerüen teljesen le blokolok
igy hogyan tovább?
mert mindig idáig mindig ez volt
További ajánlott fórumok:
- Hogyan hozzam vissza a vágyat, a tüzet a kapcsolatunkba?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Ha a nőnek nem lehet gyereke.... milyen lehet a férfinek és milyen lehet az a kapcsolat?
- Rontáslevétellel kapcsolatban keresek hozzáértő embereket. Tudtok benne segíteni?
- 8, 5 hónapos kisfiam gyomra nem bírja a krumplit, mindig kihányja. Tapasztalt valaki hasonlót a hozzátáplálással kapcsolatban?
- PS3 tartozékokkal kapcsolatban lenne vészesen szükségem segítségre. Ért valaki hozzá?