Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá? (beszélgetés)
aki akar ismerkedni
az írjon
elöbb a azt írtátok gyáva vagyok
inkáb nem tudom hogy kezdjek hozzá!
miért te most engem megnéztél? :)))
te kis hamis,lecsekkoltál? :)))
mondom,én,hogy dolgozott!Most ért haza! :))))
(na ezt úgy artam,mintha velem lakna,de neem,csak,mert írt nekem) :))))
Te Joe! Ötlet!
Alapíthatnánk valami klubot. Azon gondolkodom még hogy mi legyen a neve. Önsajnáló, tettek mezejét messzire elkerülő 40 éves szűz jelöltek klubja. ÖTMME40 Klub :)
Joe1972: Én is jó úton haladok efelé kedves sorstárs!
Láttad a 40 éves szűz c. filmet? hehehe :)
(jó azt írtad hogy nem vagy az, de szerintem akkor is rólad szól a film)
A helyesírásodon és a mondatszerkezeteiden tényleg javíthatnál. Dupla mássalhangzók, ly-os jé stb. Olvass könyvet, mindegy mit, csak legyen szórakoztató. Nem kell itt nagy irodalmi alkotásokra gondolni, alapvető dolgokról van szó. Nem vagyok az a mimóza lélek, de én is a falat kaparom néha attól amit írsz.
megnéztem a jeleket, de azok amire gondoltam, sem több sem kevesebb :)
jujjdejóóó, mégsem rontottam el mikor, kinek milyen érzésből küldtem :D
"A jelentésüket megtalálod az oldaladon! "
Hol??, mert eddig én csak hangulat alapján adtam:DD
Figyelj:Éltem már férfival,ahogy már más Nő is itt!A felsoroltak közül,mindegyikben volt mindegyikünknek része,az idők során! :)))
A jelet annak küldesz akinek akarsz,aki neked szimpatikus!A jelentésüket megtalálod az oldaladon! :))
Tehát a másik felét meg tudnád bocsájtani az illetőnek?
Ennek apropóján kérdem: a jelküldés szokásáról a lapon kinek, miért, mikor, küldünk jeleket ki mit tud róla?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan hozzam vissza a vágyat, a tüzet a kapcsolatunkba?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Ha a nőnek nem lehet gyereke.... milyen lehet a férfinek és milyen lehet az a kapcsolat?
- Rontáslevétellel kapcsolatban keresek hozzáértő embereket. Tudtok benne segíteni?
- 8, 5 hónapos kisfiam gyomra nem bírja a krumplit, mindig kihányja. Tapasztalt valaki hasonlót a hozzátáplálással kapcsolatban?
- PS3 tartozékokkal kapcsolatban lenne vészesen szükségem segítségre. Ért valaki hozzá?