Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá? (beszélgetés)
7 kg?milyen 7 kg????Ki a fene akar 45 kg os picsa lenni?Nem a kilóimmal van bajom,csak a hasamról kell faragni!ne idegesíts,7 kg val!:DDD
Nekem kifejezetten tetszik,hogy vékony a derekam,kerek a csípőm!Az a nőies!A lábam sem vastag,sőt izmos,mert rengeteget futottam!A hasam problémás!Mellesleg irodában ülök egész nap,úgyhogy a meló sem fog fogyasztani! :))))
Okéé! :DD
52kg,158 cm :)
Hát,nekem is ez a bajom! :D
Erre most nincs pénzem!Csempét és falfestéket kell vennem!Az most az első! :))
Tudod mit: majd 20 év múlva megkérdezlek, hogy most is azt gondolod, hogy volt mit lefarigcsálnod magadról?:DDDDDDDDDD
Hány kg vagy? és milyen magas?
anyagilag nem engethetem meg magamnak most!
te mész a majálisra
igen szép vagy rajta!
ami szép az nehezeb elfelejteni.
a termeteseb lányok is csinosak tudnak leni ,ezért nem értem hogy miért mondjátok
hogy van folösleg rajtatok!
de te teljesen tökéletes vagy semi gond nincs nálad,egyszerüen szuper alakod van:
Óóó,de édes vagy!Ezért már érdemes volt felkelnem ma reggel! :)))
hogy vagy?hogy aludtál?
szerintem nem kell azt nézned holvan fölösleg,
ta teljesen tökéletes vagy.
nagyon csinos vagy!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan hozzam vissza a vágyat, a tüzet a kapcsolatunkba?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Ha a nőnek nem lehet gyereke.... milyen lehet a férfinek és milyen lehet az a kapcsolat?
- Rontáslevétellel kapcsolatban keresek hozzáértő embereket. Tudtok benne segíteni?
- 8, 5 hónapos kisfiam gyomra nem bírja a krumplit, mindig kihányja. Tapasztalt valaki hasonlót a hozzátáplálással kapcsolatban?
- PS3 tartozékokkal kapcsolatban lenne vészesen szükségem segítségre. Ért valaki hozzá?