H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt (beszélgetés)
Igen eszek iszok szerintem mindent ami kellhet a babának.
És addigra már nem lesz olyan pici ő sem. ű
De egy régebbi rossz élmény miatt nem szeretnék babásan beteg lenni, főleg influenzás nem.
Igen már néztem hogy még egyszer sem szólalt meg fórumindítás óta....
Valóban, ha meg tudod oldani minél kevesebbet járj emberek közé és úgy gondolom, ha egyébként egészséges vagy, mindenfélét eszel-iszol amire a babának szüksége van (tehát nem fogyózol!!) akkor az embernek van annyi öngyógyító képessége, hogy egy influenzából ki tud gyógyulni:)
Más:Látod a fórumindítót nem is nagyon érdekli a téma :)
Milyen vitára gondolsz?
Ne zavarjon, mert pont azért fórum, hogy meg tudjátok beszélni az éppen aktuális problémát, de, ha ideges vagy ettől, akkor inkább a pár válaszból leszűrve eldöntheted a kérdést Magadban is!
Jó estét, sziasztok!
Kismamaként biztosan nem fogok élni a "védőoltás" lehetőségével.
Nem veszem rossz néven és nagyon is tisztába vagyok vele mekkora biznisz a gyógyszeripar.De nem biztos hogy az jobb ha az emberek illetve babák belehalnak egy komolyabb influenzáába. Mert ugye ez az influenza halálos esetekkel kezdődőtt. Igaz nem itthon.
Bár én még megúszhatom mert nem dolgozom. Ezért nem kell feltétlenül emberek között mászkálnom.
Akkor, kérlek olvasd el amit beírtam a hozzászólásomba, még a válaszod előtt!
Én aggódom a még meg nem születettekért, úgy a Tiédért, mint a Mások gyermekéért:)
Én is egy nagymama vagyok ezért kérlek, ne vedd rossznéven azt, hogy féltelek Titeket :)
Átfutottam, de nem erre gondoltam, hanem arra, hogy idén tavasszal a televízióban, konkrét rákérdezésre elismerték, hogy az ingyenesen előretolt védőoltás tartósítószerként valóban tartalmaz "némi" higanyt, de igyekeznek leszorítani a mennyiségét. Talán többen is látták az adást.
Ha valaki évtizedeken át beoltatta magát, a felgyűlt nehézfémeket semmivel nem moshatja ki.
Szép Napot Mindenkinek!
Bár, ha elolvassátok ezt a cikket, sajnos garantáltan nem lesz szép a további napotok. De azért kattintsatok rá bátran, legalább tudunk róla!
Ezt nemrégen kaptam!!!
Remélem hasznotokra válik, ha elolvassátok!
Én csak aggódom!
A sebtiben összehányt anyag szövődményeiért nem lesz majd felelős, mert önkéntes a védőoltás.
Kontrollvizsgálatok még nem történhettek, nincs referencia, a valódi veszély pedig elenyésző.
Érdemes mérlegelni a haszon-kockázatot.
Gíógyszerészek=Gyógyszerészek
(bocsánat)
A 4. hozzászólás tökéletesen igaz!!!
Nemcsak itthon, külföldön is így van! Gíógyszerészek meg akarják szedni magukat!
További ajánlott fórumok:
- Nektek mennyit változott a melletek terhesség/szoptatás alatt?
- Szoptatás alatti terhesség!
- Szoptatás terhesség alatt és után
- Szerintetek terhesség és szoptatás alatt lehet szolizni (pl. hetente egyszer)?
- Szívgyógyszert terhesség és szoptatás alatt volt, aki szedte?
- Terhesség szoptatás alatt, gyogyszer mellett?