Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt fórum

H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt (beszélgetés)

2009. szept. 17. 09:57
Milyen rémhírekre gondolsz?
59. 49ca420470 (válaszként erre: 58. - Kedveske)
2009. szept. 16. 21:48

Én viszont már igen.

Nemérdekelnek az ostoba rémhírek.

58. Kedveske (válaszként erre: 57. - 49ca420470)
2009. szept. 16. 13:14
Én nem akarom magam beoltatni.
57. 49ca420470 (válaszként erre: 51. - Kedveske)
2009. szept. 16. 09:54
addigra már meglesz az oltás ellene.
56. Kedveske (válaszként erre: 54. - Christineee)
2009. szept. 16. 09:17

Szerintem nálunk a családban sincs nagy veszély, mert a párom az építő iparban dolgozik, ott meg télen nem igen van meló. Többnyire ő is itthon van.

Ezért aggódom én a kórházi bentléttől. Persze ettől még nem akarok pl: itthon megszülni:-)

Azt hiszem nálam marad az imátkozás, mint prevenciós megoldás.

2009. szept. 16. 09:12
persze ezzel nem azt mondom hogy kell az oltás, mert jobb lenne ha nem kapnánk oltást!
2009. szept. 16. 09:12

Ez igaz . De most is veszélyeztetett amíg a pocakodban van. Elég ha a valamely dolgozó családtag elkapja és máris neked is van esélyed.

Én se magam miatt aggódom. Ha nem lennék terhes esélyem se lenne elkapni mert erős a szervezetem.

Na de így...

2009. szept. 16. 09:09

Persze nem csak januárban lesz, de mivel akkor leszek kórházban, szerintem ott jobban ki vagyok téve a veszélynek, mint itthon.

Ráadásul még a kisbaba is ott lesz., tehát Ő is veszélyeztetett.

2009. szept. 16. 09:06
Én is januárban szülök, és kétlem hogy csak januárban lesz nagy fertőzési hullám...
2009. szept. 16. 09:04
Én nem is attól tartok, hogy elkaphatom, mivel el tudom kerülni a tömeget. DE! Januárban szülök, amikor állítólag a legtöbben lesznek betegek, így várható, hogy a kórházban látogatási tilalom lesz (éhen fogok halni:-)), és jó nagy tumultus a vírus miatt. Attól félek, hogy a baba nehogy megfertőződjön ott vele. Vagy én, mert akkor nem is biztos hogy lehet szoptatni.
2009. szept. 15. 22:37
nagyon félek ettől a sz@rtól.
2009. szept. 15. 20:52
Az oltási kampány alatt, és az azt követő időszakban sok mindenre fény derül. Ha mellékhatások, szövődmények lesznek, biztosan szignifikánsnak várható a nagy számok törvénye alapján. Kívánom, hogy az eddigi kísérlet (melyben az oltás védő hatása logikusan nem igazolható) után egyéb problémák kezelhetőek legyenek.
48. Kedveske (válaszként erre: 47. - Jasmine)
2009. szept. 15. 17:11
Igen én is így gondolom. Én sem oltatom be magam.
2009. szept. 15. 10:25
Azt hiszem én sem oltatom be magam de vacilálok még...bár a párom is azon az állásponton van, h többet árthat, mint használhat. 1 kismama sztem ha meg tudja oldani maradjon otthon, igazából túl sokat amúgy sem kell eljárkálnia otthonról. Azt a rizikót, amit pedig a kórházban kell eltölteni a vizsgálatokkor, vállalnunk kell. (Illetve mi megpróbáljuk magánúton lebonyolítani, ahol eleve sokkal kevesebben fordulnak meg. Aki teheti sztem így csinálja)
46. rekag
2009. szept. 13. 21:01
én most olvastam, hogy milyen következményei lehetnek egy esetleges vírusfertőzésnek, úgyhogy én beoltatom magam. :)
2009. szept. 13. 12:09

Na, még csak azt kéne!!!

Szerintem ez csak kacsa.

44. mtt80
2009. szept. 12. 17:03
Én úgy hallottam, hogy a kismamáknak kötelezővé akarják tenni!
2009. szept. 8. 07:50
Nem, bár mire elkezdődne az oltás, a baba megérkezik. De amúgy sem tenném ki magunkat egy keveset tesztelt oltóanyag ki tudja milyen mellékhatásainak!
42. Neenaa
2009. aug. 19. 18:11
Nem
2009. aug. 19. 12:47
Arra kérte a neurológusokat a brit kormány, hogy az új influenza elleni védőoltások beadásának időszakában fokozottan figyeljenek a Guillain-Barre betegségre. Az idegbetegség akár légzésbénulást is okozhat, 1976-ban az Egyesült Államokban 25-en haltak bele a sertésinfluenza elleni védőoltásba - miközben az influenzába csak egy ember.
2009. aug. 13. 16:08

Újinfluenza: gyanús oltások

2009, augusztus 1 - 15:05 - Hírszem

Immár kis hazánkban is több millió ember beoltására készülnek az újinfluenza ellen. Reméljük, nem teszik kötelezővé az oltást, bár ez sem lehetetlen… A háttérben azonban olyasmi húzódhat meg, amihez képest egy Cook-krimi világa az ártatlanok földje – de agyonhallgatja a média.

Egy osztrák oknyomozó riporternő, Jane Burgermeister feljelentést tett bioterrorizmus és népirtási kísérlet vádjával az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az Egyesült Nemzetek Szövetsége (ENSZ) és még néhány, nagy tekintélyű kormányzati és egyéb hivatali szervezet ellen. Ezt követően áprilisban a Baxter AG és az Avir Green Hills Biotechnology of Austria nevű vállalatokat jelentette fel a madárinfluenza vírus előállításának és terjesztésének vádjával. Állítása szerint szándékosan – a WHO megbízásából – szaporítottak 72 kg élő madárinfluenza vírust, hogy később profitálhassanak a világméretűvé nőtt járványból. Egy cseh tudós vizsgálta a szezonális influenza elleni oltóanyagokat, ekkor fedezte fel, hogy abban élő H5N1 és H3N2 vírusok találhatók.

A média hallgat, az FBI nyomoz

A riporternő azt állítja, hogy döntő bizonyítékokkal rendelkezik arról, miszerint a gyógyszergyárak és a különböző állami szervek elkötelezetten és odaadóan terjesztik a halálos biológiai vírusokat abból a célból, hogy világméretű járványokat robbantsanak ki. Éppen ezért az újságírónő tiltó végzést szeretne a kötelező oltások ellen, mert véleménye szerint a kötelező oltások hatóanyagait szándékosan fertőzik meg élő vírussal.

A gyanú és a feljelentés híre terjedni kezdett az interneten, a meghatározó médiumokban azonban egy betűt sem találunk erről a tényről, bár ennek felkapott és sokat közölt hírré kellett volna válnia. Az sem meglepő, hogy sokan csupán kacsának, pletykának gondolták a hírt, esetleg egyszerűen egy újabb összeesküvés-elméletnek. Az eset azonban az FBI aktáiba is bekerült, és úgy tűnik, Jane Burgermeister biztos a vádjaiban. A média részéről már megszokhattuk ezt a fajta hozzáállást, vagyis a ködösítést. A gyógyszeripar szerepe és befolyása hatalmas a médiára – állítja a saját tapasztalatai alapján is dr. Mercola, az ismert amerikai orvos-szakíró.

Kötelező védőoltás – fenyegetés egészségünk és szabad döntésünk ellen?

Tény, hogy napjainkban valóban lehetséges törvényes úton a kötelező védőoltás elrendelése. Ez ad lehetőséget a különböző magas rangú szervezeteknek arra, hogy embertársaikat akár halálos veszélynek is kitegyék különböző üzleti kapcsolataik és a profit érdekében. A kötelezően beadandó, mérgezett vakcinák valóban kivédhetetlennek bizonyulnak, ugyanis jelenleg nincs garancia a biztonsággal beadható oltásokra. Ha a szervezetünk nem várt módon reagál az oltóanyagra, szinte reménytelen kártérítési perrel próbálkoznunk.

Nem az a fontos, hogyan vélekedünk Jane Burgermeisterről és vádjairól. A tényleges és sürgető probléma az, hogy szembe kell néznünk a ténnyel: kötelező védőoltást rendelhetnek el az újinfluenza (korábbi nevén: sertésinfluenza) ellen. Egy olyan betegség ellen, amelyről – a WHO és egyéb egészségügyi szervezetek biztatására – ok nélkül sulykolja belénk a híreket a média, holott több mint kétszer nagyobb esélyünk van arra, hogy villám csapjon belénk, mint arra, hogy megfertőződjünk és meghaljunk az újinfluenzában.

Hisztériakeltés, eltúlzott kockázat

Az Egyesült Államok egyik korábbi elnökjelöltje, Ron Paul képviselő (akinek egyébként orvosi végzettsége is van), egy nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy pénzügyi nyereség céljából az újinfluenza inkább hasonlít egy hisztérikus médiacirkuszra, mint halálos világjárványra. Nyilatkozatában emlékezteti az embereket a legutóbbi, 1976-os sertésinfluenza elleni oltási program kimenetelére. Akkoriban – közvetlenül az influenza miatt – egyetlen ember halt meg, ugyanakkor 25-en haltak bele az életmentő célra kijelölt oltások káros mellékhatásaiba, és több száz ember vált rokkanttá a vakcina okozta Guillain-Barré szindróma miatt. A képviselő szerint – dr. Mercola orvos-szakíró is egyetért vele –, az újinfluenza teljes mértékben jelentéktelen betegségnek tűnik, ha összehasonlítjuk egyéb halálos járványokkal, mint például a tuberkulózissal (tbc) vagy egyéb fertőző betegségekkel. Ha fölmérjük a betegség valódi veszélyességi fokát, nyilvánvalóvá válik, hogy teljesen indokolatlanok a nemzetközi szervezetek intézkedései és az esetleges katonai beavatkozások.

Megfontolva a rendelkezésre álló tényeket és a valós kockázatokat, az influenza elleni jelenlegi reakció több kérdést is felvet. Vajon mi is a valós indíték? Miért is tapasztalható ez a túlzott elővigyázatosság egy olyan betegség ellen, amely többnyire gyenge tüneteket okoz, és a halálozási kockázata is rendkívül alacsony? Jane Burgermeister úgy gondolja, a kezében van a válasz, és ezt bizonyítani is tudja. A riporternő a nyomozati anyaga alapján állítja, hogy a védőoltás sokkal nagyobb veszélyt hordoz magában, mint maga a vírus. Természetesen mindenki maga dönt, hogy elfogadja-e az újságírónő állításait, de bármi is az igazság, a kötelező beoltatást kerülnünk kell, ha kicsit is fontosnak tartjuk saját, valamint családunk, barátaink és gyermekeink életét és egészségét.

Baxter, a vírusosztó

Tökéletesen beleillik a képbe, hogy a Baxter International cég megbízást kapott az újinfluenza elleni oltás kifejlesztésére – annak ellenére, hogy éppen vizsgálat zajlik ellene a néhány éve történt madárinfluenza vírus terjesztése miatt. 2009 februárjában a Baxter influenza elleni vakcinákat és címkézetlen H5N1 vírust (a madárinfluenza emberekben megjelenő formája) küldött egy osztrák kutatóközpontnak. Mivel csak influenza elleni védőoltást vártak a rakományban, az osztrákok ellenőrzés nélkül továbbküldtek bizonyos mennyiségű – fertőzött – anyagot Csehországba, Szlovéniába és Németországba. Egészen Csehországig nem vették észre a bajt.

A cseh laboratóriumban azonban észlelték, amikor az oltóanyaggal vadászgörényeken végeztek kísérletet. Az állatok, miután beoltották őket, váratlanul elpusztultak. Ekkor fedezték fel a fertőzött oltóanyagot. Miért maradt mégis következmények nélkül egy ilyen nagy horderejű ügy? Ha ez a mennyiségű élő madárinfluenza vírus és egyéb, szezonális vírusok elérték volna a népességet, annak szörnyű következményei lehettek volna. A H5N1 vírus nem fertőzi meg könnyen az emberi szervezetet, de a szezonális influenza vírusa igen. A mindkét vírusnak kitett emberi szervezet könnyen a kettő kombinációjának hordozójává és a halálos madárinfluenza vírus átadójává válhatott volna.

Halált okozó gyógyszerek

Jane Burgermeister szerint ez az eset a Baxter és más biotechnológiai cégek szándékos akciója volt, hogy a betegséget terjesztve nyereséghez juthassanak. Az osztrák egészségügyi miniszter megerősítette, hogy eljárás indult a Baxter ellen, valamint az osztrák hatóságok is vizsgálják az ügyet. De nem csak a Baxter az egyetlen vétkes.

2008-ban több mint 80 ember meghalt, több száz pedig megbetegedett fertőzött heparintól (vérhígító gyógyszer). 2001-ben több mint 50 dialízises beteg halt meg a Baxter hibás berendezései miatt. A Baxter egyik leányvállalatát nemrég 2 millió dollárra büntette a bíróság az intravénás gyógyszerek árának szándékos, mesterséges emeléséért. A Baxter hihetetlen hanyagsága, a potenciálisan veszélyes, esetleg halált okozó gyógyszerekkel való kereskedése tehát már önmagában elegendő indok lenne arra, hogy ne kerülhessenek be az újinfluenza elleni oltást kifejlesztők piaci versenyébe.

Az eddigi ismeretek alapján kijelenthető, a Baxter International nem alkalmas arra, hogy vakon rábízzuk önmagunkat, az egészségünket és a pénzünket.

A vád súlyos, de még nem bizonyított

Burgermeister nyomozati anyaga és az FBI dokumentumai alapján arra lehet következtetni, hogy „egy nemzetközi bűnszövetkezet szándékos népirtást próbál végrehajtani az Egyesült Államok népessége ellen egy mesterségesen generált (genetikai) influenzajárvány és kötelező védőoltási program révén. Ezekkel tömeges haláleseteket és az emberi szervezetben bekövetkező maradandó károsodásokat okozhatnak.” A bűnszövetkezetnek állítólag a WHO-nál, az ENSZ-ben és egyes gyógyszergyáraknál (Baxter, Novartis) is megvannak az emberei, és tőkefedezetet nyújt a különböző mesterséges vírusok fejlesztésére, előállítására és terjesztésére. Ezzel teszik indokolttá a tömeges védőoltások bevezetését, amelyeket biológia fegyverként alkalmaznának. Akár igaz, akár nem, hogy a tömeges védőoltások szorgalmazása valójában a népesség ritkítását szolgálja, kétség sem fér ahhoz, hogy az újinfluenza elleni oltás határait a gyógyszergyárak és más kapcsolódó szervezetek pénztárcája szabja meg.

Csak a halottak nem tartoznak a célcsoportba…

Június 13-án a WHO az újinfluenzát megállíthatatlan világjárványnak minősítette. Felszólította a tagállamait (194 országot) az oltóanyagok raktározására. Egy pénzügyi elemző szerint a Tamiflu (a szezonális influenza elleni gyógyszer) eladásából származó bevétel a közeljövőben 388 millió dollár körül alakulhat, az újinfluenza elleni oltóanyagokból származó bevételek pedig valószínűleg több milliárd dollárra rúgnak majd. A CNN jelentése szerint csupán az Egyesült Államok kereslete 600 millió adagot jelentene az újinfluenza elleni vakcinából, tehát minden amerikaira 2 adag jutna. Ez jócskán meghaladja a szezonális influenza elleni vakcinák számát, ami összesen 115 millió adag.

A Szakértők Stratégiai Tanácsadó Csoportja (ez a WHO legmagasabb rangú tanácsadó szervezete, amely védőoltásokkal is foglalkozik) az újinfluenza ellen legfőképpen a következő célcsoportok beoltását javasolja:

egészségügyi dolgozók

várandós nők

6 hónapnál idősebb, krónikus betegségben szenvedő gyermekek

krónikus megbetegedésben szenvedő felnőttek (pl. asztma, krónikus elhízás, légzőszervi panaszok)

15-49 év közötti egészséges felnőttek

egészséges gyermekek

idősek

Ezután jogos a kérdés: a halottakon kívül kimaradt-e valaki a felsorolásból?

Mit tehetünk, ha hiszünk a hírnek?

A félelem, a pánik és a heves érzelmi reakciók nem segítenek rajtunk ebben a kihívásokkal teli időszakban még akkor sem, ha a kormány és az érdeküket szolgáló szervezetek, valamint a média ilyen reakciókat próbálnak kicsikarni belőlünk. Józan eszünk és megfontolt döntéseink sokkal jobban szolgálják a saját és a családunk érdekeit. Ezt kellene az eszünkbe vésni ahelyett, hogy bedőlünk a sajtó által megállás nélkül szajkózott szenzációknak. Emellett nem szabad elfelednünk, hogy bármilyen influenza megelőzhető – védőoltás nélkül is – az életvitelünkben végrehajtott megfelelő változtatásokkal, az egészségünkre, a környezetünkre fordított nagyobb figyelemmel.

(Forrás: Infowars, June 25, 2009; WakeNews [innen letölthetők Burgermeister dokumentumai]; Journalist Accuses WHO of Plan to Commit Mass Murder; angolból fordította: Hunyadi Edit)

(Forrás: natursziget.com)

2009. aug. 10. 20:14

Független Úságírók Szövetsége

A "malac influenza" körüli hisztéria

2009-07-30: Egészségügyi rovat

2009.07.28, 22:28 Nemzeti Hírháló

Feljelentette Jane Bürgermeister az Ausztriai "Baxter" és "Avir Zöld Dombok Biotechnológia" nevű vegyi üzemeket, továbbá a WHO t (World Health Organization) szennyezett Madárinfluenza - vakcina előállításáért és terjesztéséért.Ezt a vakcinát ősztől fogják teríteni a világ összes országaiban a "sertés influenza" vírus elleni oltás gyanánt. Ma már bizonyítható, hogy a "sertés influenza vírus, ugyanúgy, mint az Aids, és "Madárinfluenza" laboratóriumokban lettek előállítva.

Jane Bürgermeister azt állítja, (és van rá bizonyítéka) hogy ez szándékos bűncselekmény, amely világjárványt okozhat, valamint a nyereség is jelentős a Baxter számára. A Baxter létesitmény Orth an der Donau nál található, Avir és Baxter AG központja Bécsben van, igy a Bécsi joghatósága alá tartozik.

2009 Április 8-án jelentették fel a WHO-t, Baxter-t, bizonyítékokkal alátámasztva. Azóta egyik szervezet sem cáfolta a feljelentést, ellenkeresetet sem nyújtottak be Jane Bürgermeister vádjai ellen. Baxtert már egyszer elkapták, múlt évben, mikor élő vírussal szennyezett, madárinfluenza vakcinát küldött Lengyelországba.

Csak a véletlenen múlt, hogy nem oltottak be hajléktalan kísérleti alanyokat.

Az is érdekes hogy a nemzetközi média, előre tudta, hogy a nyáron, Brazíliában kirobbant járvány, (volt kb. 4 ember, aki köhögött) őszre nemzetközi méreteket ölt majd...

Azóta fáradhatatlanul dolgoznak a hisztériakeltésben, már 34 !!!!!! estet emlegetnek!!! Minden orvos tudja, hogy az éves, "várható" influenza járványban, százak halnak meg. Erre van külön statisztika, és érdekes, ezt nem közlik olyan rendszerességgel velünk, mint azt azt a 34 esetet, nyár óta.

Gyanítják, hogy a hisztériakeltés fontos, hogy elegen rohanjanak és kérjék az oltást, amibe az immunrendszert gyengítő, ha nem is halálos, de nagyon káros koktél van.

Több országban már felkészültek arra az esetre, hogy az emberek nem akarják beoltatni magukat, ebben az esetben érvénybe lép a "készenléti állapot" vagyis a kényszeríteni fognak mindenkit az oltásra.

Baxter aktívan részt vesz abban a titkos programban, amely a világ népességét megfelezni, sőt, meg háromnegyedezni akarja, biofegyverekkel.

Baxter egy kisebb egység a működő nagyobb vállalkozásokat összesítő nemzetközi bűnszervezetnek amit informálisan az "Illuminati"nak, azaz

Illuminátusoknak hívnak.

Bürgermeister neveket is említ:

Barack Obama, a UNs David Nabarro, WHO director Margaret Chan, Janet Napolitano, bank embereket, David de Rothschild és David Rockefeller, internacionális bűnöző pénz ember Soros György, továbbá, a WHO, Európai Unió.

Jane Bürgermeister kezdeményezése nagy nemzetközi reakciót váltott ki, Franciaországban, Olaszországban is követik példáját és egyre többen követelik az ügy kivizsgálását. Komoly orvosi szakvélemények és tanulmányok vannak az oltást megtagadó, és alternatív, megelőző metódusokat sürgető mozgalom mögött.

Remélem Magyarországon ugyanezzel az aktivitással találkozunk majd.

Bizonyítékok, és a kereslet olvasható:

[link]

[link]

[link]

Fordította: László Erica

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

38. 49ca420470 (válaszként erre: 35. - Tereteri)
2009. aug. 10. 19:42
Nem tudsz valahova nagyon vidékre elbújni addig?
37. Júlia* (válaszként erre: 34. - 49ca420470)
2009. aug. 10. 11:15

Aktuális:/ Fejtegetések a védőoltásokról

2009. 08. 03.

Védőoltás

Azt mondják, a lottó egyfajta adó, amit azok az emberek fizetnek meg, akik nem értenek a matematikához. Hasonlóan, az influenza védőoltás egy adó, amit azok fizetnek meg, akik nem értenek az egészséghez.

Nehéz olyan dolgot megemlíteni, amely miatt nem haltak meg többen, mint az ún. "sertésinfluenzában". Mégis, az embereket ezzel ijesztgetik. A szörnyű betegség "terjedését" internetes térképeken jelzik, egy-egy halálesetről a világ összes médiuma kitartóan értekezik.

A víruskutatókat is meglepte, hogy a malacvírus genetikai térképe három földrajzi területről kimutatható elemeket tartalmazott: Észak-Amerika, Európa és Ázsia. Emiatt a "furcsa véletlen" miatt nevezték el repülő vírusnak.

Felmerül tehát a kérdés, hogy ha a vírus nem természetes, hanem mesterséges eredetű, akkor kinek állt érdekében a "szabadon engedése"? Dr. Russel Blaylock idegsebész a következő megjegyzéseket fűzte az esethez:

"Az első sertés-influenza eset kitörésekor a hadseregben szolgáltam. A katonákat kötelezően beoltották az ellenszérummal. Én mint orvostiszt megtagadtam az oltást, amiért majdnem hadbíróság elé állítottak, de akkor a hadseregnek éppen nem volt szüksége rossz sajtóra. A beoltottak között 500 esetben fordult elő a Guillain-Barré syndroma, de nem a sertésinfluenza, hanem az oltás következtében (Kinek jut most eszébe az, vajon a Guillain-Barré syndromát miért ilyen szép elnevezéssel tisztelték meg, és miért nem inkább a beszédesebb Mérgező Védőoltás Szindróma" nevet kapta? Hát nem érdekes?). Az 500 áldozatból 25-en meghaltak, mire Ford akkori elnök felszólított a lakosság tömeges beoltására. A vírusnak persze különböző törzsei vannak, H1N1, H1N2, H3N1, H3N2 and H2N3. A H1N1 disznókban akkor sem terjed át egy másik állatra, ha közvetlenül a disznóba fecskendezik a vírust, sőt a sertésbe oltott vírus virulenciája, sz aporodó képessége csökken! A SARS vírushoz és a madárinfluenzához hasonlóan ez is egy nagy humbug. Fogyasszunk D3 vitamint, Béta-glukánt (ez egy immunerősítő - a ford. megjegyzése) és nem lesz semmi bajunk."

Foglalkoztat valakit az, hogy Földünkön percenként többen halnak éhen, mint ahányan valaha is belehaltak vagy fognak halni a "sertés-influenzába"? A gyógyszerrezisztens tuberkulózis baktérium évente MILLIÓS számú áldozatairól is kevesen tudnak, hiszen ott nem mutatható ki gyógyszeripari érdek - ha lenne is olyan antibiotikum, amely ellen nem tud rezisztenciát kialakítani a TBC baktérium, a szerencsétlenek nagy része akkor sem tudná azt megvenni, mert a földi javak hihetetlen egyenlőtlenül oszlanak meg.

Hányan hallottak például arról (olyanok, akik nem itt olvasták), hogy egy férfi 1.000.000.000 dollárt ajánlott fel aranyban az influenza-vakcinát támogatóknak, az orvosoknak vagy bárkinek, aki bebizonyítja, hogy a malac-influenza védőoltás hatásosabb, mint a gyógyszerlobbi által agyonhallgatott alternatív készítmények, a BionaidT vagy a ZeohealT ??

De maradjunk a tények talaján, és vizsgáljuk meg, mi az amit a tájékoztatóipar el akar titkolni előlünk:

. 1. A védőoltás előállítása tömegméretekben zajlott már akkor, amikor még egyetlen emberen sem próbálták ki a "védőoltást". Az emberek tehát minimum kísérleti állatok ebben az esetben, és akkor még jó szándékúak voltunk...

2. A sertésinfluenza "védőoltás" veszélyes hatásfokozó szereket tartalmaz, amelyek a testben gyulladásos folyamatokat okoznak. Azt gyanítják, ezek hozzák létre az autizmust és más idegrendszeri rendellenességeket.

3. A sertésinfluenza "védőoltás" valójában fokozza annak veszélyét, hogy belehalunk a sertésinfluenzába, mert módosítja vagy csökkenti szervezetünk immun-képességeit. Csak megjegyezzük, hogy semmiféle tudományos bizonyíték nincs arra, hogy a hagyományos (szezonális influenza elleni) védőoltásoknak bármiféle komolyabb védőhatása lenne.

4. Az orvosoknak a mai napig nincs fogalmuk arról, hogy az 1976-os sertésinfluenza elleni "védőoltás" következtében miért bénult meg annyi ember. Ez azt jelenti, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a mostani "új védőoltás" okoz-e majd hasonló rettenetes mellékhatásokat. (nem beszélve arról, hogy nem is tesztelték)

5. Ha a sertésinfluenza elleni "védőoltás" megöli majd valamelyikünket, a gyógyszergyártó vállalatok nem tehetők felelőssé. Az amerikai kormányzat teljes, felelősség alóli (biankó) felmentést garantált számukra a védőoltások tekintetében. (ez mondjuk nem feltétlenül fogja ösztönözni őket, hogy biztonságosabb védőoltásokat gyártsanak) Itt jut eszembe egy kis privát báj, hogy mennyire vigyáznak - egyébként - az egészségünkre: tudta valaki, hogy TILOS feltüntetni az élelmiszereken, ha génkezelt anyagot tartalmaznak?

6. Semmilyen sertésinfluenza elleni "védőoltás" nem véd annyira az influenza ellen, mint a D vitamin. A kormányzat, az FDA és a nagy gyógyszergyártók csak remélik, hogy ez nem jut az emberek tudomására.

7. A gyógyszergyárak milliárd dolláros haszonra tesznek szert a "védőoltások" gyártásával. Ez a pénz akkor is a mi zsebünkből kerül hozzájuk, ha ezzel sokan nincsenek tisztában.

A sor persze folytatható lenne, de a cél nem a média tudatformáló munkájának a kritizálása, hiszen őket ezért fizetik, hanem az alulinformált emberek tájékoztatása. Ha a beoltott emberek elkezdenek majd nagy számban elpusztulni, az orvosok majd meg fogják magyarázni, hogy mennyivel kevesebben haltak így meg, mintha nem lettek volna beoltva. Vajon, be tudja majd valaki bizonyítani ennek az állításnak az ellenkezőjét?

Az elkövetkező hónapokban valószínűleg tovább folytatódó sertésinfluenza hisztériának azért lesz majd hasznos eredménye is. Egyszerűen lehet majd azonosítani az agyhalott embereket. Ha lehetne, a kormányzatok urai biztosan megjelölnék ezeket a pompás példányokat kék-festékkel, hiszen az életben maradt egyedek később is remekül felhasználhatók lesznek céljaikhoz.

Aggodalomra persze nincs ok, hiszen a verebek azt csiripelik, hogy a malacos beoltásosdi csak a "B" terv része, és csak akkor valósítják meg, ha az "A" terv, tehát az országokon belül kirobbantott polgárháború, nem jár sikerrel.

Mi ennek az egésznek a tanulsága? Rámutat arra, milyen sötétségben tartanak bennünket a hatalom urai. Mivel életünk folyamatos döntésekből áll, törekedni kell arra, hogy helyes döntéseket hozzunk. Minél több és pontosabb információ áll rendelkezésünkre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy döntésünk tudatos lesz, és az eredmény nem a luciferi erőket szolgálja, hanem bennünket segít közelebb a Világossághoz. Ámen!

Megkésett gondolatok:

Sok tisztességes ember nem képes elhinni, hogy ezt meg merik csinálni velünk és gyermekeinkkel vagy szüleinkkel, mondván, hogy "csak nem tösznek mán ilyet velünk". Kérem, rossz hírem van: még ilyenebbet is megtesznek. Bizonyítékok tömege van arra, hogy az újszülötteknek és csecsemőknek beadott kötelező (!) védőoltások megbetegítik a gyermekek nagy részét. Az immunrendszert tönkretevő és idegrendszeri károsodást okozó "kötelező védőoltások" (mik ellen is védenek, szedjük csak össze! ...) alkalmazásának "eredményeként" az elmúlt 25 évben ugrásszerűen, sokszorosára nőtt a következményeket megszenvedő gyermekek száma. Igaz, hogy 1000 fiatalból "csak" hat az autista a hivatalos statisztika szerint, de ne feledjük, hogy az autizmus csak az EGYIK következménye a "védőoltásoknak".

Nézzük a részleteket:

1. A kötelező oltások túl fiatal korban történő alkalmazása semmi olyan ellen nem véd meg, amit ne lehetne pótolni később egy kis antibiotikummal vagy más kezeléssel (ha szükségessé válna ilyesmi), viszont garantáltan tönkreteszi a sejtes immunválasz képességét, ami miatt aztán a picik sokkal fogékonyabbak lesznek minden megbetegedésre.

2. Az országok nagy részében az oltóanyagot higany alapú mérgező vegyülettel, a Thimerosal-lal tartósítják. (Ez egy idegméreg, amit néhány országban, pl. az oroszoknál már 20 éve betiltottak, aminek meg is van a - pozitív - eredménye).

3. Elhallgatják a kedvezőtlen kísérletek eredményeit, pl. azt, hogy a Thimerosal korai tesztelésekor a 22 kísérleti alany mindegyike heteken belül meghalt.

4. A kialakulatlan vér-agy gáttal rendelkező csecsemőknél a higany könnyedén bejut a központi idegrendszerbe (az agyba) és kifejtheti "áldásos tevékenységét". A csecsemőknek beadott higanymennyiség egyébként a megengedett napi egészségügyi határértéknek kb. a 100-szorosa.

5. Az USA-ban hivatalosan félmillió autista gyermeket tartanak nyilván, de évente 40.000-rel nő a számuk!

Hogy miért teszik ezt szándékosan a lakosság egy részével, az jogos kérdés, de nem ehhez a témához tartozik. Ha valaki továbbra is azt hiszi, hogy a kötelező védőoltások ártalmatlanok, tiszteletben tartjuk a hitét. Aki viszont TUDNI szeretne, olvassa el vagy fordíttassa le ismerősével pl. ezt az angol nyelvű összefoglalót, hogy több ismerethez jusson. Vigyázzunk arra, hogy a véleményünk kialakításánál milyen forrásokra támaszkodunk, mert egy olyan országban, ahol a miniszterek és magasrangú vezetők úgy hazudnak, mint a vízfolyás, nem szabad semmit sem készpénznek venni!

Forrás: [link]

36. tereteri (válaszként erre: 35. - Tereteri)
2009. aug. 10. 03:57
bocsi az lemaradt, hogy az utóbbi két influenzás időszakot!
2009. aug. 10. 03:57

Én az utóbbi influenzás időszakot külföldön töltöttem, s csodák csodája: egyetlen influenzás embert sem láttam!

Én is gondolkodóban vagyok ami az oltást illeti, márciusban fogok szülni... de nem dolgozom most, igyekszem nem buszozni ill tömegbe menni, remélem, megúszom!

2009. aug. 9. 22:59
Ezt a tömeges népírtást a cikkben nem veszem be,bár ha belegondoltok akkor végül is sok államnak ideális állapot lehetne ha a lakossága hirtelen megfeleződne.A válságra jótékonyan hatna és kevesebb lenne a munkanélküli.Ha erről az oldaláról nézzük akkor elég logikus amit a cikkben írtak.De képtelen vagyok feltétlezni ekkora emberi mocsokságot és ilyen tömegírtást.
33. 2104cc91e8 (válaszként erre: 31. - Kedveske)
2009. aug. 9. 22:19

ÓÓÓÓhhhhhhhhhhh, bocsáss meg, hogy egy gondolatomat közzé merészeltem tenni :(

Szánom,, bánom hatalmas bűnömet, remélhetem a megbocsátásodat?????????

Ennyit a segítségről.

Sajnálom, hogy segíteni próbáltam, úgy látszik ez az a......-a fóruma!!!

32. Kedveske (válaszként erre: 24. - Christineee)
2009. aug. 9. 19:01
ld: előző hozzászólásom
31. Kedveske (válaszként erre: 23. - 2104cc91e8)
2009. aug. 9. 18:57

At esetleg eszedbe sem jut, hogy van más dolgom is , mint egész nap a netezni?

Én mások vélemébnyére, álláspontjára vagyok kíváncsi a témában, az meg hallgatással jár.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook