Győri kismamik (beszélgetés)
sziasztok
Minden rendben van!!!!!!!!! A PIcur 8 mm-es, erősen ver a szíve....képet is kértem róla........jajj nagyon édes........
Szia!
Nah mi volt a dokinál?
Megjöttünk a dokitól, hát, elég sokat vártunk, mert kicsit megcsúszott. Megvizsgált végül, méhszáj zárt, nézett UH-t is :) Ebben a nagyon jó az volt, hogy Dani cumizott és hihetetlen grimaszokat vágott pont szembe velünk (szerintem felébredhetett és pasihoz méltón morcos volt emiatt), a rossz pedig az, hogy a méhlepény még mindig relatív lent van. Nem fedi a méhszájat, és a teteje már ment feljebb, de az alja.....hát...ő makacsul ragaszkodik a lenti részhez.
Két hét múlva újra kontroll UH, reméljük addigra csak megy feljebb.
Jó éjt mindenkinek!
:-x
Ditti, én lassan azt sem tudom, mi az, hogy együttlét... :-S Nekünk már jó pár hete tilos és valószínű utána sem lehet majd. Majd szülés után...valamikor....
Judit, minden OK lesz és majd meglátod, mennyit nőtt azóta a Bébi:) rohamtempóban fejlődnek.:)
Judit! Csak rendben lehet..más verziót mi nem ismerünk :)
Számolj be majd mindenről :)
sziasztok
én ma délután megyek az orvoshoz, szorítsatok, hogy minden rendben legyen a picurral.puszi
Sziasztok!
Szia Ditti! Én mikor először mentem akkor közölem vele, hogy én hozzá szeretnék járni a továbbiakban. Aztán a vizsgálat végén ő automatikusan beírta a kis könyvembe, hogy mikor kell mennem a kórházba uh-ra. Meg még kérte, hogy ő csütörtökön és pénteken van uh-n, és hogy pénteken menjek, de előtte üzenjek rá.
Én is rengeteget pisilek éjjel:( de már kezdek hozzászokni, csak az a legrosszabb, az egészben, hogy nem tudom magam rendesen kipihenni, és én még dolgozok, így olyan hamar fél hat lesz:( na de majd januártól kipihenem magam, aztán márciusban már edződni kell a babácskával:)))))
Szép napot!
Sziasztoook!
Jaaj Ditti örülök,hogy minden rendben van!
Azthiszem én is döntöttem jöv héten megyek ma még alszom rá egy nagyot ha tudok és nem járkálok egész éjjel pisilni :-)))És holnap fogom felhívni szerintem én is hozzá megyek!
Ági ma szült az egyik ismerősöm a te orvosodnál!Agyon de agyon dicsérték őt is!!
Nita Te megkérted hogy ő csinálja neked a 19 hetes genetikai uh-t? mert ugye ma mondta hogy majd telefonálok hogyan döntöttünk a továbbiakról. Vagyis hogy akarunk e hozzá járni vagy sem. Ha felhívom hogy igen, akkor a genetikait már ő csinálja?
puszi
Ditti! Nagyon örülök:) És hogy megnyugtató híreket kaptál. Igen a terhesgondozás nála 7000 Ft, ha csinál uh-t, ha nem.
Nekem valószínűleg azért nem csinált uh-t, mert mikor először mentem, 18-hetes voltam. Aztán 20 - hetesre meg mennem kellett a nagy uh-ra a kórházban.
Most egy hete meg vittem a 20 hetes genetikai uh-t. Amit ő csinált a kórházban.
Majd legközelebb 30-án kell mennem, akkor leszünk 26 hetesek:) hát nem tudom, hogy akkor néz e de nagyon remélem h. igen! Ha nem akkor meg én 27 hétre kérek időpontot 4D-re.
Köszönöm a skype címed:)
Puszillak Titeket.
húú..micsoda méretes a babátok Bea...:) Én is olyan boldogan újságoltam anno hogy már teljes 14 mm :))
Judit nektek is minden biztosan rendben lesz. Hogy is lehetne másképp :) Kihez mész?
Éljen,éljen, ezek nagyon jó hírek!
Ditti, örülök, hogy megnyugodtál,biztos nem lesz több ilyen!
Bea, Nektek is gratula, nagyon szépen növöget ez a Picurka :)))
szia
örülök hogy minden rendben van!!!
Jajj de jó!
Örülök nektek!
Mi is voltunk ma uh-on.Nálunk is minden rendben van,szépen növöget a mi kicsikénk.
Nagyon megkönnyebbültem. Nemrég értünk haza. Megvizsgált, volt uh is. Nyugodt baba. csak a lábfejét mozgatta, olyan volt mint akit felkeltettek :) Megnyugodtam, mondta hogy valószínűleg amiatt lesz a dolog, hogy bár jó helyen van a méhlepény, fent, de egészen lenyúlik. és így közelebb esik a méhszájhoz. Ami pedig zárt, tehát ez a közelség és a felpuhult nyálkahártya okozhat vérzést együttlét után. Egy két hét szexmentes, aztán pedig óvatban, módjával :)
Olyan jó volt látni, én a 12 hetes uh óta nem taliztam vele, csak Apa látta szombat hajnalban. Ahogy lógatta a lábát..:)
nos....maradok ennél a dokinál:)
pápá
sziasztok
ditti én felírtam a skype címed, majd dumálunk.
Kaptam ma fél4re időpontot. először 23-ra akart, de elmondtam hogy mi a gondom és mondta akkor mafél4. 7000 a vizsgálat ugye? Nita...téged h h nem uh-ot meg még ott? Én bízok benne ma bekukkantunk a Bébikéhez!!!! Ha hazaértem írok..puszi...
Ja és eszembe jutott, hogy megadom a skype címem. Ott el lehet érni, é még ingyen is van. Így esetleg tudunk ott beszélgetni is. Privátba küldöm mindenkinek (vagyis remélem). Ha van kedvetek ehhez persze.
pusz