Győri kismamik (beszélgetés)
vigyázz magatokra!!!!!!
amugy a talin 6-an voltunk, és jó volt beszélgetni.
Legközelebb remélem mindenki ott lesz
Hát remélem ott leszek!
Valami front lehet a levegőbe,mert ennyire szar.l még nem voltam mint most?!
Hányinger és ájulásos szédülés.De még a párom sincs teljesen jól.
Ditti nagyon vigyázz magadra,pihenj sokat!
:))))) ez aranyos!!! :D
Nagyon örülök, hogy jobban vagy! MOndták egyébként, mitől lehetett ez a vérzés? Mi okozhatta?
Tegnap mondjuk én is megijedtem, mert nem tudtam felegyenesedni annyira fájt a hasam, de nem keményedett, fogalmam sincs mitől volt. Én is ittam-ettem a magnéziumot és jobb lett, de azért szerdán orvos, megvizsgál, valóban minden OK-e....
Bea, nagyon várunk a következőre, én is jól éreztem magam és nagyon örülök, hogy megismertelek Benneteket!!! Mindenkinek sok puszi, Ditti, Neked most külön!!! Pihenj még sokat!
Ma már mehetek haza :) Már nem vérzek, hálstennek. Igaz hogy a pocakom kicsit feszül odalent, de betudom a babuskánk ottlétének, meg persze ennek a kórházi légkörnek. Ideér értem Apa és irány haza. :)
Puszi Lányok
A taliról pedig annyit: jó volt, a kezdetén még zavarban volt a banda, de utána már feloldódva ment a cseverészés. A Miráról nekem a terézanya jutott eszembe. Persze EZT MAXIMÁLISAN POZITÍV ÉRTELEMBEN kell venni. :) Hiszen ő már rendesen beleásta magát a babázás fortélyaiba.
Köszi
Biztos elmegyek.Mennyien voltatok?Kik voltak ott?
Ditti:Mi is szorítunk érted nagyon!Nyugi reméljük minden rendben lesz!
Nagyon jó volt a tegnapi tali,én is nagyon örültem jót dumcsiztunk!Remélem még talizunk!Szép estét mindenkinek!
Sziasztok Csajok:)
Edit szorítok remélem már jobb a helyzet,fel a fejjel és pihenj pihenj amennyit csak tudsz!!És próbálj meg ne nagyon stresszelni,tudom nem könnyű de próbálj meg!Veled vagyunk!!!
Örültem a találkozónak,jó volt személyesen is beszélgetni:)
Puszi mindenkinek
Köszi a kedves szavakat! Mindenki csak nyugtatgat. A vérzés elmúlt (imádkoztam is érte rendesen ) kicsit ég az arcom, megijedtem, hogy lázas vagyok, de a doki mondta hogy valószínűleg a magnézium értágító hatásának tudható be. Reggel óta eddig itt volt a párom, sírva engedtem haza, és megígértem holnap már együtt alszunk :) Ha minden rendben lesz holnap is, vizsgálat és utána mehetek haza.....nagyon nagyon szeretném!
Nektek jó pihit, és nézzétek meg helyettem is az X faktort :)
jaj Csajok!
Kicsit jobb a helyzet, már szinte nem vérzek. Remélem ez a magnézium segít.
Szia Ditti!
Nagyon-nagyon drukkolunk Értetek, pihenj, feküdj, amennyit csak tudsz és ne gondolj rosszra!!! Sok-sok puszi, kitartás!!!!
szia
hu jobbulást nektek!!!!!!!!
helló Lányok!
Én hajnalban bevéreztem, reggel hatkor már az ambulancián voltunk. Bent kellett maradnom. Amíg a vérzés tart. a méhszáj zárt, a bébikénk ép, a baba lent a méhlepény fent..De okot nem tudnak miért vérzek. Kaptam nagy dózisú magnéziumot. Én is apus is sírtunk. Kivagyok :(
szia
sajnálom hogy nemtudtál jönni, majd legközelebb.ok?
Jajj ugy sajnálom,hogy nemtudtam elmenni:-(
Elaludtam és amikor felébredtem már fél 4 volt.hányingerem volt nagyon és elég ramatyul néztem volna ki köztetek.
De gondolom jól szórakoztatok?
én 4körül érek oda, ahogy beér a buszom a Szt István utra
puszi ott talizunk
Hali Lányok!
az egyetemen megy a kavarás, lehet a baba miatt abba kell hagynom :( amit nagyon nem szerettem volna. Össze vissza állt a fejem, jó hogy apa szólt, hogy "akkor holnap mész a talira?"....huhuuu...majdnem elnéztem a napot. De tutira megyek, én már kicsit háromnegyed előtt ott leszek, mert csanakról busszal megyek be, ugyanis apa éjszakai szolgálatban volt, alszik szegényem. Ott fogok a kávézó résznél álldogálni. :)
Remélem,tudunk találkozni!
Én is ugy vettem észre.hogy az evés az segit.