Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri kismamik fórum

Győri kismamik (beszélgetés)

577. Mira81 (válaszként erre: 575. - Nita081)
2010. dec. 1. 08:33

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!

Nita, örülök akkor hogy minden rendben, ha zárt a méhszáj, az jó hír, hidd el, semmi baj nem lesz, aztán végre kiderül akkor mi a gond okozója. Már én is kíváncsi vagyok. Igyekszem nem roszra gondolni, most lekopogom, úgy ahogy rendben vagyok, de hát tudod, hogy van ez nálunk....ideig-óráig....

Kérdezted esetleg a tőzegáfonyát? Én tegnap is vettem be, meg C vitamint is, mert kapart a torkom, mára szerencsére elmúlt, de jobb megelőzni.

Ma sajna egyedül leszek otthon, Párom elment Pécsre, halálra izgulom magam miatta (is), mert olyan pocsék idő van arrafelé, a lelkére kötöttem, hogy írjon, hívjon.

Ma igyekszem eljutni gyógyszertárba, megkérdezem ezt a kenőcsöt, hátha lehet kapni.

És Nita, honnan gondolja a dokid, hogy baci van a dologban?

576. 026876815c (válaszként erre: 569. - HVRam)
2010. nov. 30. 20:17

Szia:)

Üdv kzöttünk és gratula a babóhoz:)

575. Nita081 (válaszként erre: 574. - HVRam)
2010. nov. 30. 19:38

Szia !

Örülünk Neked! Majd legközelebb akkor megbeszélhetnénk, hogy hol találkozzunk, aztán akkor már hárman leszünk:-) a szülésfelkészítőn. Persze ha az apukák is jönnek, akkor többen:-)

Ma voltam dokinál. Minden rendben. Méhszáj zárt. Kértem tenyésztés, de képzeld Mira nekem is ugyanazt mondta, mint Neked, hogy a folyás, az egész terhesség végéig meg marad.:-( Nálam azt mondta, hogy nem gomba, inkább kevert baci, vagy valami, de most majd kiderül. Akkor lesz gond, ha a méhszájban van, onnan vette le a kenetet, mivel a hüvelyben természetes környezetben is vannak baktériumok, az nem veszélyes a babára nézve, csak ha a méhszájban is meghbújnak, mivel gyulladást okozhat.

Szép estét Mindenkinek!

574. HVRam (válaszként erre: 572. - Mira81)
2010. nov. 30. 18:05

Köszönöm az üdvözlést. :)

Annyira nem néztem tegnap körbe, szerintem nem tudnálak beazonosítani benneteket. :) Én még egyedül voltam, mert a férjem dolgozott, de remélem azért majd ő is el tud kísérni, lesz azért pár érdekes előadás. Nekem a tegnapi is tetszett. (Lehet, hogy ti megismernétek nem tudom. kb. a 3. sorban ültem középen. Félhosszú szőke hajam van, lila pulcsiban voltam)

Nem tudjuk még a nemét a kisbabánknak. Ezen a héten megyünk 4d-re, talán most majd kiderül.

Egyébként az első gyermekünk lesz és már nagyon vártuk. :) Február 20-ára vagyok kiírva. Nagyon közeleg!

573. Mira81 (válaszként erre: 571. - Beacska28)
2010. nov. 30. 17:30
Bea, lehet a vérvételtől lettél rosszul, nem?
572. Mira81 (válaszként erre: 569. - HVRam)
2010. nov. 30. 17:29

Szia!

Örülök, hogy ránk találtál és persze, csatlakozz hozzánk :)

Nita és én voltunk ott tegnap, megyünk 13-án is, addigra akkor csak megismerjük majd egymást :) Kisfiad, vagy kislányod lesz?

571. beacska28 (válaszként erre: 579. - Judit8103)
2010. nov. 30. 17:28

Szia

Hát igen lassan lassan javulgatok...

570. beacska28 (válaszként erre: 568. - Itioti)
2010. nov. 30. 17:27
Én december 21.-én este 6 órára.
569. HVRam
2010. nov. 30. 15:10

Sziasztok!

Ma találtam erre a fórumra, és nagyon megörültem, hogy velem nagyjából egyidős várandós győri kismamák beszélgetnek itt. :)

Én is győri vagyok és a 28. hétben járok.

Visszaolvastam egy kicsit és láttam, hogy közületek egy-ketten voltak tegnap a szülésfelkészítő tanfolyamon! Én is ott voltam! :)

Csatlakozhatok hozzátok?

568. itioti
2010. nov. 30. 14:07

Sziasztok!

Köszi az infót mindenkinek azért én elmegyek a 12 hetesre is :-)

Legalább előbb láthatom a babucit!

Bea: te mikor mész a down-ra?Én dec 20 hétfőn 6ra :-)

Mira köszi a linkeket :-)

Kellemes délutánt nektek!!

2010. nov. 29. 15:16

Sziasztok!

látom azért mindenki elég jól van,még ha feszülnek is azok a pocakok?!

Nekem már kezdenek enyhülni a tüneteim.Még érzem a hányingert egész nap de nem annyira mint előtte.

A baba outletbe,én is szívesen benéznék,szoktunk arra fele járni.

Szép napot kismamik!

566. Dittti
2010. nov. 29. 12:11

Sziasztok!

Nita és Mira és ma nem megyek majd csak a harmadik alkalomtól. Mert ma még debrecenben kell lennem, holnap reggel 7kor indul a vonatom haza. Nem lesz könnyű menet.

Nita sajnálom hogy egyedül kell menned, de azért élvezd csak. :)

Mira engem érdekelne az a cím. Vannak rokonok budaörsön és úgyis készülünk menni, és előtte körülnéznék a neten, hogy mi milyen árban is van náluk.

Otthon még mindig hó van?? Itt debrecenben semmi, csak eső és szél..de az nagyon. Az én pocakom is érzi a változást..ma már én is duplamagnéziumos reggellel kezdtem :)

Vigyázzatok magatokra és meséljétek el milyen volt az első előadás.

puszi

565. Mira81
2010. nov. 29. 10:00

Sziasztok, jó reggelt!

Nita, OK, köszi az üzenetet, igyekszem én is. Ma egyedül megyek, mert az én Párom is dolgozik (talán a legközelebbire el tud jönni), emiatt a buszozást választom, mert ebben a latyakban nem akaork annyit gyalogolni. Szóval megnézem, mikor megy tőlünk a 2-es és remélem odaérek.

Csak nem leszel beteg, én most elhatároztam magam és képzeld bevettem a tőzegáfonya kapszulát, mert az egyik kismama magazinban pont volt róla cikk, hogy mivel gyümölcs, ezért nem árthat, sőt, gyerekeknek is adható. Úgyhogy két naponta este egyet beveszek, meg C vitamint, ezzel csak nem ártok, ja meg próbálok rengeteget inni.

Remélem a 4D jól sikerül azért, biztos jó lesz megnézni a Picurt, már várom, hogy mesélj, milyen az arcocskája, mennyire látszik :)

Képzeljétek, tegnap voltunk a budaörsi baba outlet-ben, Dani végre kapott pár dolgot, olyan örömmel válogattunk neki. Kapott ágynemű garnitúrát fejvédővel, huzatokat, Apukája választott neki egy cumit is, de azt csak végszükség esetén adjuk majd, mert nem nagyon szeretnénk, ha rászokna. Nagyon olcsón vannak szoptatós melltartók, azzal magamat leptem meg :), és vásároltunk még fürdőlepedőket, kis zoknikat, cumisüvegeket (később jó lesz) és egy a kiságy rácsára patentolható macis textil-tartót pelenkáknak, meg krémeknek. (ja, van webshopuk is, ha valakit érdekel majd)

Vigyázzatok Magatokra, nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem ez a hóesés nem jött be. Szeretem és nagyon szép, de az időjárás változás miatt -szerintem legalábbis - most gyakrabban keményedik lent a pocakom, úgyhogy a magnézium most is megy dupla adaggal. Védőnő szerint ez normális, ezek szerint, én a hidegfrontokra vagyok érzékenyebb.....ja és a vérnyomásom is vacakol kicsit.

Na, inkább dolgozom kicsit, nem panaszkodom :)

564. Nita081
2010. nov. 29. 06:51

Jó reggelt!

Mira! Reggelre elromlott a telefonom:-( Mivel a párom Németországba van, és céges, még cserekészüléket sem tudok kérni és bemenni a Vodafonhoz, így csak itt tudok üzenni, kb. fél hatkor ott leszek a főbejáratnál, bent. Ott találkozhatnánk, ha neked is jó.

Egyébként olyan mérges vagyok, 1.reggelre elromlott a telefonom, 2. fáj a torkom, na meg a legelkeserítőbb, hogy a párom nem tud jönni velem 4Dre, mert dolgozik....:-(

puszi mindenkinek.

2010. nov. 27. 09:46
szép hétvégét mindenkinek!
562. judit8103 (válaszként erre: 557. - Beacska28)
2010. nov. 27. 09:44

szia

Kitartást kívánok!

561. beacska28 (válaszként erre: 560. - Dittti)
2010. nov. 26. 18:53

Szia!

Most vagyok a 9.hétbe.Még van egy pár hét....

560. Dittti (válaszként erre: 557. - Beacska28)
2010. nov. 26. 17:15

Nem lehet könnyű Bea..én csak hálálkodom, hogy émelygéssel és hányingerrel megúsztam. Rókarudi nem volt :) Ez ezzel jár..mennyi kell még a bűvös 12 hétig? Kitartást..

puszi

559. Dittti
2010. nov. 26. 17:14
Látod Nita...semmi gond nem lesz :) Az effél görcsök sajnos gyötönek még jópárunkat. Nekem legalább három naponta meglehetősen nehéz éjszakáim vannak. Szúr, bök, görcsöl, feszül..minden amit el lehet képzelni. Teszvesz, vatera..nekem bejönnek:) Ami pedig a babakocsikat illeti Nita, ha új, akkor legtöbbször van kipróbálási vagymegtekintési lehetőség a vásárlás előtt. És ha nem postán kéred hanem személyées átvétellel, akkor meg is nézed előtte és el tudod dönteni. Szóval azért meg lehet oldani mindent :)
558. Nita081
2010. nov. 26. 16:24

Én is pont ma néztem ki, igaz a tesz-veszen, nem a vaterán, légzésfigyelőt meg mellszívót. Sok jó dolog van, de tényleg meg kell nézi jól, mit vesz meg az ember, én gondolkodom egy babakocsin is, egyenlőre még csak szemezgetek vele, mert ugye az a rizikó, hogy képen szép meg jó, de jó lenne kipróbálni is, hogy milyen, mekkora stb. Kismamanadrágot viszont rendeltem tök jó árért. Szerintem érdemes ott vásárolni. Sokkal olcsóbb minden, és vannak újak is nemcsak használtak.

Tegnap éjjel begörcsölt a gyomrom, vagy az epém fogalmam sincs melyik, de a gyomromnál iszonyúan szúrt. (lehet többet ettem a kelleténél:-S ) ittam magnézium tabit és jobb lett + egy nos-pa.

A védőnő megnyugtatott, hogy nem rossz a vérképem attól függetlenül h. vannak eltérések, ne aggódjak. Pisimben nincs baci.

puszi Nektek

557. beacska28 (válaszként erre: 554. - Mira81)
2010. nov. 26. 15:32

Sziasztok!

Én még mostsem vagyok jobban,hányingerem van éjjel nappal.Hányni kb 2-3 naponta szoktam,és mostanába nagyon szédülök.Szóval rendesen megszenvedek ezzel a picivel-de nem bánom!Mindent kibirok és elviselek csak egészséges legyen a mi kis drágánk!

Remélem mindenki jól van.

Szép hétvégét nektek!

556. Dittti
2010. nov. 26. 14:00

Halihó!

Mira én már nagyon sokszor vásároltam a Vaterán. Igaz babakellékeket csak egyszer kétszer. Pl két vadiúj cumit (Avent) 700 Ft-ért. Vagy Brandonos falra szerelhető magasságmérőt zsiráfosat :) 1000 Ft-ért :) Babakocsikat is nézegettem már ott. Amit kinéztem a boltban, ott jóval olcsóbban meg lehet venni. Persze nem mindegy kitől vesz az ember, mert sok a gagyi, de alapjában szerintem jó dolgokat lehet ott találni. Boltban néztem Aventes mellszívószettet 18ezer. A Vaterán vadiúj csomag csak 10000 Ft. Nem mindegy.

Hogy vagytok?

puszi

555. Mira81
2010. nov. 26. 09:47

Jó reggelt Mindenkinek!

Csajok, ti rendeltetek már valaha valamit a Vateráról? Én nézegettem tegnap, és vannak egész jó dolgok fent , babaruhák, előkék, rácsvédők....csak nem mertem rendelni eddig :)

Köszi előre is!

Puszi Mindenkinek, remélem jól vagytok!

554. Mira81
2010. nov. 25. 13:26

Nita! Akkor megnyugtatlak még :) Nekem 13,5 lett a fehérvérsejt és erre is azt mondta a doki, hogy majd ő szól, mikor ijedjek meg, mert én is mutogattam neki késégbeesetten, hogy 1 pluszt kaptam rá. Úgyhogy mivel a Te értéked jóval az enyém alatt van, nyugi!!!

Én is ülök a gép előtt, alig várom ilyen szempontból, hoyg otthon legyek, mert sokszor olyan jó lenne már erre-arra dőlni, néha lefeküdni...

Bea! Írj majd mi újság Veled? Elmúltak a rosszullétek?

553. Dittti
2010. nov. 25. 11:55

Szóval Nita nyugi! :) Apropó, nekem is fel kell megint csa hívni a dokit, hogy akkor megnézi a papírjaim amit a 19. hetes uh-n kaptam ill hogy ezután hozzá óhajtok majd járni. De lehet keddre már nem lesz időpontja. És hát a tornát is meg kell kérdeznem, mert mondta hogy a méhlepényem fent van de a vérzés azért lehetett, mert együttvoltunk előtte és a lepény vége még közel van a méhszájhoz. És ezeket a leváló szövetdarabkákat is mondta nekem is. És hát nem utolsósorban, meg szeretném kérdezni ill nyugtatni magam, hogy minden OKés nálunk is lepény ügyben :) És talán a tilalmunkat is feloldja apával:) Azt mondta 1-2 hét pihi legyen, mi 3 hete pihentetjük és amíg nem lát újra és nyugtat meg, addig ez marad is.

Igyekszem az előadásra odaérni, de ti is tudjátok, néha már fáj járni is :)

puszpusz

552. Nita081
2010. nov. 25. 11:51
jaj azt még elfelejtettem, hogy igen a pocakkeménykedés gyakori, már ezekben a hetekben, nekem van, főleg, hogy egész nap ülök a számítógép előtt a munkahelyemen, de estére jobb, meg ha pihenek.puszi
551. Nita081
2010. nov. 25. 11:50

Köszönöm a nyugtató szavakat!Aranyosak vagytok! Lehet túl érzékeny vagyok ám, meg ideges. De majd jobb lesz. Igen azt tudom, a gyulladást kimutatja a vérkép, nekem a fehérvérsejtszám kicsit emelkedett, ref.tart: 4,0-10,0 nekem 10,1. Ez kis eltérés, tehát én is úgy gondolom, hogy ha gyulladás (ugye ez mutatja ha magas, akkor gyulladás van a szervezetben)akkor sokkal magasabb lenne.

Na de most megyek a védőnőhöz, majd megmondja, kedden meg a doki.

Ditti! Jó lenne, ha Te is tudnál jönni:-)

550. Mira81
2010. nov. 25. 10:57

Nita!

Igen, én kértem a kenetet, meg a plusz vizsgálatot is, mert képzeld, tegnapelőtt volt egy kis véres pötty a papíron (na, bocsi, hogy ezt így leírtam). Mint az őrült hívtama Páromat, de aztán utána semmi nem volt, se keményedés, se görcs...ááá, majd elmesélem.

Szóval ezért a doktor úr is indokoltnak tartotta a vizsgálatot, de nem volt semmi jele, hogy baj lenne. Szerinte néha előfordul, hogy a méhszájról szövetdarabok válnak le, de mivel teljesen zárt, szerinte ne aggódjak, mert a lepényleválás hatalmas vérzéssel járna...szóval ne is beszéljünk róla.

Nekem a Szalayhoz küld be minden mintát, aki nem csak a rákszűrést csinálja, hanem a többi tenéysztést is, neki tök jó laboratóriuma van, azt hiszem a Babits utcában, de ebben az esetben lehet, hogy ő is tovább küldi. Mindenesetre a leletet tőle kapom meg. Nem fizettem többet, a szokásos összeg volt, de tényleg nagyon türelmesen vizsgált, elég sokat is, nekem utána fájt kicsit, de nyilván ettől volt.

Én is azt mondanám, mint Ditti, hogy azért ne aggódj, az a gyulladás, emlékezz vissza, nagyon tud ám fájni. Sőt, nekem a Stummer azt is mondta, hogy ha gyulladt lenne a méhem valamitől, akkor a méhszájon is látszana. Ja, és a vérképen is. Hidd el, akkor nem csak 1 pluszt kaptál volna.

Én is érzékenyebb vagyok a kelleténél, sokszor észreveszem, hogy tök piti dolgokon sírok és megsértődök, de ezek a hormonok. És nyugodtan sírj csak ilyenkor, utána mindig könnyebb. Hidd el, nem lesz semmi, de semmi baj, mindjárt kedd van és megnéz a doki, ő is meg fog nyugtatni. Én is aggódós vagyok, de biztos vagyok benne, hogy nincs probléma Nálad se, főleg, hogy nem is görcsöl a pocakod. Ja, az orvos még azt is mondta nekem tegnap, hogy néha-néha már fog keményedni a hasam, mert a félidő után ez természetes, ettől nehogy megijedjek, de azt is mondta, hogy gyulladt lenne, akkor egész nap kemény lenne és húzódna mindenhol. A folyásokra meg azt mondta, hogy szerinte ne filózzak ezen annyit, addig nem lesz jobb, míg meg nem szülök....

Találkozhatunk persze az előadás előtt, én igyekszem majd időben ott lenni, Ditti, akkor azért ha tudsz, gyere Te is!!!! Én az elsőre tuti egyedül megyek, tornára meg sajnos én a méhlepény miatt nem járhatok. :(((pedig annyira jól esne.

Remélem, Nita meg tudtalak nyugtatni kicsit, készülj most elsősorban a hétfőre, hú, úgy várom, hogy elmeséld, milyen volt :)

Puszi Mindenkinek!

549. Dittti
2010. nov. 25. 10:32

Helló Lányok!

Itioti a down szűrésre én kb 10kor érkeztem és nem volt gond belőle, mivel nem éhgyomorra megy így nem lényeg. Kár azért korán felkelni :) én így voltam vele és nem is vártam sokat. Éphogy egy keveset. Főleg hogy mostmár majd 30ezer Ft, nem hiszem hogy órákat kellene majd ott ülnöd. Bár..magyar egészségügy...:) Szóval hacsak nincs más dolgod, vagy nagyon izgulsz, akkor menj korán, de nem fontos.

Nita: SÍRNI? ejnye-bejnye! Biztos, hogy nehéz és kellemetlen, de a Pinduri rendben van!! :) Félti az ember, pedig még ki sem bújt:) Nekem is paranoiám van amióta véreztem. Ma hajnalban csak háromszor futottam kis egy óra alatt, mert fájt a pocakom, feszült és hasonló..ami mostanság megint előjött, alig bírok felkelni az ágyból..szóval folyton azt lesem nem e véres a papír..:( Átérezzük ezt :) De ha a mintát levették neked is, bízunk benne minél gyorsabban minél hatásosabb megoldást találnak rá :)

A tornáról megkaptam a papírt ill a foglalkozásokról. Nos én megyek, bár nem bántam volna, ha mondjuk csak február kellett volna mennem. Na mindegy. Január és december nagyon zsúfolt lesz nekem. Millió vizsgám van, és tervezzük mi is karácsony előtt még a 4D-t. Ami most "akciós" 8000 Ft a nemtudom már hirtelen milyen utcában. Az egyik legismertebb rendelő..B-betűs. áh, nem jut eszembe. :) Szóval oda tervezünk menni mi is, EP kártyát elfogadnak. :)

Az első foglalkozáson lehet én nem tudok ott lenni, mert 17kor végzek a Gárdonyi utcában és ha nem jön értem a párom, akkor képtelenség jhogy én gyalog odaérjek 17:45re vagy még előtte. :( A második előadás nem nagyon érdekel....jogi blabla...majd utánakövetekzőkre tervezek mindre menni. Már a vizsgáim is átpakolgattm tegnap, csakhogy tudjak menni tornászkodni is :) Én is párommal szerettem volna, de nem lehet tudni nála sem hogy mikor van szolgálatban vagy sem. (Szent este éjszakás??!) Szóval....ez a karácsony sem lesz egy nagy durr.....pedig ...na..karácsony..nem mondom, értitek :( Sokszor eszembe jut. Na mindegy, nem terhelem ezzel a társaságot.

Szép napot! puszi

Ja és a január találkozóban benne vagyok.

548. Nita081 (válaszként erre: 546. - Mira81)
2010. nov. 25. 09:51

Mira! Örülök, hogy minden ok Veletek:-) már én is nagyon nagyon várom, a keddi napot, akkor megyek dokihoz, de olyan távol van még, és hát a hétfő... megyünk !4D-re. :-D

Annyira várjuk.

És szó nélkül levette a kenetet? Mikor lesz meg az eredmény? Neked kellett elvinned a Józsika utcába, vagy ezt a doki küldi el, mert mikor én még a Balogh Ildihez jártam, nekem kellett elvinni és 3000 Ft.-ba került,(három nap alatt meg volt) most nem tudom, hogy, hogy van, vagy ez terhesség alatt ingyenes? többet fizettél? Húúú mennyi kérdés, ne haragudj érte.

Kicsit aggódok, mert nekem még mindig rossz....csíp, de folyásom alig-alig van. Csak fehér valami, de semmi más:-( bocsi, hogy így leírtam.De aggódok, mert már elegem van ebből az egészből, nem vagyok egyáltalán nyugodt, főleg, hogy a másik fórumban mi történt. És ez a coli, nekem többször volt:-((( Féltem a kisfiúnkat:-( nem is tudom de olyan érzékeny is vagyok, tegnap már bőgtem is. És hát ha most felhívnám a dokit úgyis csak kedden tudna fogadni. Mert nem görcsölök, nem fáj semmi, csak ez a kellemetlen érzés:(

Hát, mivel mi hétfőn megyünk 4D-re, fél ötre, én szerintem épphogy oda érek. Majd előtte ha gondolod, találkozhatnánk az aulába.( ha jól emlékszem akkor A épületben lesz, ha gondolod találkozhatnánk a főbejáratnál, bár lehet aztán előbb oda érek, nem tudom, hogy az uh.-n pontosak lesznek-e, én a kórházba megyek 4D-re, tehát a közelben leszek) Mi is a párommal együtt jelentkeztünk, de a munkája miatt nem tud ő sem jönni, sőt egyikre sem, mert sokat van külföldön, így kiszámíthatatlan mikor tudna biztosra eljönni, így nem fizetem be, csak magamat.

Szép napot!puszi nektek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook