Győri kismamik (beszélgetés)
Azt megköszönném, ha elküldenéd priviben a nevét! Nekem volt/van szemölcsöm, amit a HPV alacsony tipusa okozza. Többször le is lett szedve( ujjamon kettő) egy évig nem is volt, nem jött elő, most pedig a babavárásba ismét előtt a kezemen. A bőrgyógyász azt monda, h. mivel ilyenkor gyengébb az immunrendszer ismét előbukkant. De nem veszélyes, tehát a babára meg rám nézve sem, csak kellemetlen és csúnya.Mehetek megint leszedetni. Úgyhogy ezt az ezüstöt kipróbálom majd:)lehet majd végleg kiirtja belőlem
köszi!
Szia!
Győri vagy te is?
Halihóóó!!!Sziasztok!!!!
Örülök,hogy végre idetaláltam!Kismamááák és Győőőőriek vagy Győr környékiek!!! :-))))
Szia Nita!
Igen, bármelyik gyógyszertárban lehet kapni. ÁLtalában ott 1 fajtát, a legjobbat forgalmazzák, ha gondolod priviben majd leírom a nevét, nehogy azt mondják, valami reklámember vagyok :) Egyébként az igazi tisztaságúban ezüstionok és abszolút tiszta víz van, az arányokat kell nézni. Iszonyatosan erősíti az immunrendszert, és a bacik, gombák, vírusok nem lettek immunisak ellene, szemben a különböző antibiotikumokkal. Több száz éve használják a fertőtlenítésben is, nekem Apukám kisebb sebekre, égési sérülésekre is ezt fújja, hát ne tudd meg, milyen gyorsan gyógyul. Anno nekem volt HPV vírusom is(nagyobb rizikójú fajta), már műteni akartak, és akkor itt Győrben egy cytológus mondta, előtte tessék ezt kipróbálni. 2 hónapig szedtem, szuper eredményem lett és nem mentem műtétre. Utána olvastam a neten, hogy HPV-vel fertőzött nőket Budapesten már tesztelnek ezüstkolloid oldat szedésével, ha jól tudom, egy doki már publikált is erről cikket. Csak szerintem minden oltást, bogyót nagyobb biznisz eladni.
Bizonyos esetekben nem vonom kétségbe a gyógyszereket, mert a kolloid lassabban fejti ki hatását, és ha gyorsan kell a segítség, akkor nyilván csak kiegészítésre jó, de én is fogom szedni, amint lehet!
Ezt az ezüstöt mindenképp majd a későbbiekben kipróbálom (nem a terhesség alatt) én hiszek benne.
És ezt bármelyik gyógyszertári patikában meg lehet venni?
Én immunerősítésre a propolisz cseppet és az echencia cseppeket szedtem, nekem az is jó volt, és ahogy írtad még ha csak pszihésen is... de ha az ember hisz valamiben akkor az segít.
Na, ez az utolsó mondat kicsit össze-vissza lett, bocsánat :) Szóval nekem sem olyan hatalmas, de nem aggódom, szerintem ez nem jelent semmit, Dani meg úgyis úszkál össze-vissza, még van helye.
Bár most az előbb énekelgettem neki, most csend van, biztos elaludt :)))
Jó éjt Mindenkinek!
Nita, az ezüst kolloid használatáról megoszlanak a vélemények. Homeos szernek számít, tehát elvileg lehetne használni. Én egyszer közvetlenül a gyártótól kérdeztem meg, az orvosuk - nőgyógyász - azt írta, nem tud se igent, se nemet mondani erre, mert terhes kismamákon nem végeztek kísérleteket. Úgyhogy én most nem szedem, de amint lehet, máris rohanok a patikába. Csak onnan szabad egyébként venni, ellenőrzött minőséget, mert a neten össze-vissza árulnak mindenféle hülyeséget, ami nem tiszta ezüst oldat. Nekem tényleg bevált,bár van, aki nem hisz benne, én mindig azt mondom, ha csak pszihésen segített és nem antibiotikumot tömtem magamba, már akkor is megérte.
Jó, hogy ilyen sokan leszünk a talin :)
Ja, és most me, de tényleg sok gnéztem a pocakomat a tükörben, hát nem tudom....nekem sem olyan hatalmas
megyek
jóéjt
Szerintem már holnap hívd fel és kérj időpontot hozzá. Magánrendelése kedden van. A Bartók B. u-n.
16 órától rendel. Én egy héttel előbb kértem, tehát ha most kérsz, lehet már jövő hét keddre kapsz időpontot. Nekem a genetikai uh-t (20. hét)is ő csinálta a kórházban. A kórházi uh-n csütörtökön és pénteken van, tőlem kérte, hogy üzenjek rá, ha ott vagyunk. Nem is kellett olyan sokat várni rá, és nagyon aranyos volt velünk:)
Ma voltam én is nála. Én is kúpot kaptam. Hát remélem enyhíti ezt a kellemetlen érzést.
Az ezüstöt, ha jól tudom terhesség alatt nem szabad használni, sőt még irrigálni is tilos(ezzel az oldattal hallottam, hogy lehet hüvelyöblítést is csinálni, igaz Mira? vagy te csak ittad?)
Hát a pocakom az nem olyan nagy...inkább jönnek rám a kilók:) Már semmi nem jó rám.:-D
Én is örömmel viselem h. meghízok és "gömböc" leszek, hisz akkora örömmel várjuk a kisfiunkat, hogy számomra ez most mellékes.
Ha nem tudnám hogy minden rendben a kicsivel (fejlődésre, méretre) akkor már aggódnék, mert tényleg másnak nagyobb a pocakja. De biztos még lesz ez még nagyobb is:-DD Állítólag az is számít, hogy helyezkedik, illetve hol van a méhlepény.
Mira, ne érezd magad kellemetlenül, mert megcsinálnak helyetted ez-azt, inkább gondolj a picire, hogy most neked ezt nem szabad. Most fontosabb ez mindennél, aztán majd ha már a karjaidban tartod, lesz mit ugrálnod:-D
Szép estét nektek!
Igen én is...
Te merre is laksz?Bocsi elfelejtettem...
szia
én is megyek pénteken.már várom
Ági azthiszem én is ottleszek pénteken...
De addig még ugyis beszélünk.
Mira....hidd el, nekünk is eljön az idő, amikor már segítségre szorulunk mi is a hasonló helyzetekben. :)
Ahogy Bea is mondta, a babaáért sok mindenre képesek vagyunk/ leszünk :)
Kezdve azt az "elkészítésével" :) Van aki gyertyában feszül, van aki meredten fekszik 20 percet, van aki műtéteken esik át, hogy végre anyuka lehessen. Szóval egy kis "vizilóság vagy bálnaság" engem nem zavar :))
Ami nagyon zavar hogy szuszogok. És elkezdtem horkolni, nem kicsit és a hangom is mélyült. Remélem ez mind csak a vizilósággal járó szükséges rossz! :)
Na ja, csak én egy ugrálós jövő-menő voltam mindig :) és így kicsit fura még. Mert ugye addig amíg nem tudtam, hogy nem jó helyen tapad a méhlepény, mindent csináltam, még jó, hogy nem lett baj. De igazad van, kiélvezem :D
Én otthon "Kisbálna" vagyok, röhögjetek ki, de nekem a zokni és cipőfelhúzásnál már segít a Párom, mert hajolni nem nagyon hajolgathatok. :))))
Jajj drága mi egyidősek vagyunk!
Nekem szeptember 22.-én volt az utolsó mensi.Akkor én is fogom hallani a jövőhéten a szivverését!!!!!!!!Olyan jó!
de most mond azt hogy nem jó érzés ez az "anyakirálynő" szerep? használjuk ki minden percét...mert vége lesz hipp hopp a 9 hónapnak és utána nemhogy anyakirálynő, inkább cseléd leszek :)) Persze a pozitív értelemben. Alárendelni magad egy még szobatisztának sem mondható cumigépnek :)))
Én élvezem hogy Apa intim viszonyba került a köldökömmel :) és bár tudom hogy olyan vagyok már mint egy anyaviziló, mégis látom, hogy néz rám ..és nekem tetszik :) Jobban tetszik neki a pocakom, mint saját magamnak :) Persze ők nem élik át a mindennapokat, igaz, hogy mi megegyeztünk, a következőt a buli kedvéért Apa hordja ki :))))
Judit..relax..de tényleg ám!!! :)
Áááá, ne is mondd....kész a szoba, de olyan hülyén éreztem magam, mert a Párom, meg a szüleim takarítottak, én meg mint egy anyakirálynő ültem és mondtam, mit hova, mert ugye semmihez nem nyúlhatok...olyan haszontalannak éreztem magam..:(
Egyébként még nem rendeztük be, csak a festés van meg, de én is úgy terveztem, hogy majd picit később. Kisruhákat például még egyáltalán nem vettem, szerintem majd decemberben, januárban.
Én is dolgozom még, ugyanígy decemberig szeretnék, de majd meglátjuk, mit mond az orvos, én folyamatosan szuggerálom magam és Danit, hogy kerüljön feljebb ez a méhlepény :D
Megnéztem a neten..5 hetesen ez pont ideális méret, 7 hetesen már 2 cm-es méretet "várnak el"...de Mirának igaza van...ha az a pici szivecske kőkeményen dobog....nem lehet gond..majd összeszedi magát a következő talitokra :)
Inkább dőlj hátra és gondolj vissza százezerszer az uh-ra. Én mindig ezt csinálom...és olyan megnyugtató...most is látom azt a hajszálhoz hasonlító apró gerincoszlopot magam előtt. :)