Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Szia Buhu!Mi a bay,Ha gondolod írj privit!Hogy haladsz?Mennyi ment le?
Szió! Gratulálok az akaraterődhöz. Nekem ma gyümi nap van, hát tuti nem fogom kibirni. Reggelire ettem 2 banánt. Most csinálom a gyerkőcök szenyóját de nem fogok enni belőle. Egy kis telepatikus erőt légyszi küldj a mai napra. :-))
SZIA! én is hétfőn kezdtem nekem karácsonyra 10kg a cél.85kg-ról indultam.úgy gondoltam majd 10 nap után állok a mélegre.
szia! képzeld tegnap este olyan ügyes voltam jött a nagynéném és hozott 3 féle sütit:diós kiflit,meggyes piskotát, túrospogit, és megálltam egyikből sem ettem.mmajd ma eszek belőle mert ma van ch napom.Ügyi voltam???????????
JÓ reggelt!én is tudom ,hogy rántva nem lehet enni de nem akartam apát meg bántani mert annyiszor meg kérdezte örölsz ,hogy ebéddel vártalak haza.és ennyi talán belefért a bünözésbe mert vacsira csak 20dkg párolt zöldséget ettem. A káposzta levest én irtam bálba mentünk és gyorsan akartam fogyni azért csináltam meg de nekem is utána gyorsan vissza jött mert ettem rendesen.
Háát, én sajna minden nap...tudom, nem kéne, de nekem így jó.
Irogatok itt magamban... bocs mindenkitol, csak azt elfelejtettem, amit kerdezni szerettem volna. Ti milyen gyakran alltok merlegre?
Szerintem a gesztenye kemenyito nap... de lehet, hogy tevedek....bar, ha meggondolom, hogy magokat lehet enni gyumolcsnapon egy marekkal....talan biztos belefer ez is :)
Sziasztok, en hetfo ota csinalom a 90 napost. 10 kgt szeretnek lefogyni (legalabb). Ma zoldsegnapom volt. Paradicsomos padlizsanragu, kuszkusszal...:D
Valaki azt kerdezte mi a helyzet a kaveval. Nekem az az otletem, hogy a kemenyito napon a delutani kavet probald meg rizstejjel. Nagyon finom es ihatod etkezes utan :) Talan egy kis segitseg :)
SziasztoK!
MAr regen irtam, elvagyok - meg mindig nagyon sok problemam van - ujabbnal ujabbakat produkal az elet, igy nem is irtam..
Csak egy tipp a viznaphoz, szerintem probaljatok meg a viznapot akkor alkalmazni, amikor a hold allasa szerint kell lebojtot tartani..Akkor meg jobb lesz:-)
A paradicsom is semleges? Azt hittem csak a hagyma, meg olvastam a gombát is, de arról megy a vita hogy inkább fehérje.
Ez jó hír, mert a parit minden mennyiségben megbírom enni.Imádom!!
Ki mennyit fogyott és milyen idő alatt a 90 naposban? Hol tartotok? Átvészeltem a gyülöcsnapot, bár sültgesztenyét ettem. Az hova tartozik? Én gyülöcsnaphoz tettem. Holnap a fehérjenapot meg kell oldanom :( Tojáslevest főzök, valami laktató kellene mellé. Ötlet?
Hol vagytok?Egyedül irogatok itt mindenkinek!Na rajtatok a sor pá-pá.
Én is ezt szoktam csinálni nyugi...
De volt már többször is hogy megálltam,sztem idővel belejövünk....
Ez tök aranyos sztori!Hát azt mondják a gomba fehérje,pörit ehetünk azon a napon.
Aztán azt is mondják semleges...
Ja meg zöldség is,tehát kemény.napra.....
?????????
De 1 biztos rántva semmit sem ehetünk!
(De én is beleharapok a rántott husba csak az ízéért)
Én is csináltam a káposztaleveskúrát 1 hétig!!!!!
4kiló ment le tehát én 98-ról kezdtem a fogyit.Megcsináltam a kápsztásat -4kg,utánna kezdtem a 90naposat,még 4kiló,és itt tartok.
Na az első nap iszonyat rossz volt a leves,de másnaptól leturmixoltam és úgy ettem.De nem tartom érdemesnek azt a fogyókúrát mivel túl sok megvonással jár és utánna ha keveset is eszel röktön eltárolja a szervezet.....és szinte csak a víz+a béltartalom ürül,a háj nem,ahhoz kevés az az 1 hét,azt meg nem avasolják hogy hetekig azt a diétát nyomni.Nagyon káros is lehet.Egy tisztíytónak jó!
Ja nem tudom már ki írta hogy ilyet akar főzni nemtom melyik napra!Hát ennél csak tudsz jobbat enni,ennyi fincsi receptből??!!!Nem lesz egy nagy élmény az biztos.Ha például bármelyik levesbe teszel jó sok zellert,jobban kihajtja a vizet,én inkább ezt ajánlanám! :))
Egy cikkből:Mi micsoda?
A legegyszerűbb, ha azt mondjuk, hogy az állati eredetűek fehérjék (hús, hal, tojás, tejtermék), a növények keményítők (bármilyen zöldség, rizs, lencse, bab, krumpli), a szénhidrát pedig minden finomított gabonaféle és cukor (liszt, lisztes ételek, sütemények, cukrok). Így pl. zöldségleves, rizses lecsó, főzelékek, rizottók fogyaszthatók a keményítő-napon.
Lecsót?Tojással?Akkor abba a paprika sütve nem keményítő?Holnapra akkor mást kell kitalálnom?ááááá mindenre mást írnak már...nem tudom mi micsoda.Itt így olvasom amott meg máshogy...
a zellert probáld ki 1 kis vegetával meg párolni az viszont nagyon jóü víz hajtó
káposzta nagyon jó zsírégető ha szereted a savanyú kaposztát akkor egyél azt a saláták helyett.káposzta leves receptjét megtalálod itt a neten
hát igen! Én holnap jó kis töltöttkáposztát fogok csinálni, persze nekem gyümi napom lesz.Kár, hogy akaraterőt nem árulnak sehol, mert jó lenne beszerezni belőle. De azért nem fogok enni, talán fehérje napon ehetek. Egy kis káposzta nem bűn ugye?
helló!én megcyináltam az 1 hetes kurát vele 4.5kg ment le .de hamar vissza jött nem olyan mint hussal a káposzta de meg lehet enni .
elég vékony volt a májkré, de olyan gyenge vagyok. A zabpehely az hová sorolható szerintetek?
Szia! A káposzta levesről már hallottam, de még nem ettem. Te már próbáltad? Biztosan nem lehet rossz.
Csajok hol vagytok de eltüntetek?
Sziasztok! Én azt gondoltam ,hogy legközelebb keményitő napra megfözőm a zsrégető káposzta levest .mit szoltok hozzá jó lenne? légyszi adjatok tanácsot!
A kenyér nem szénhidrát,??? Ja, vagy a májkrém a gáz? Gondolom nem négycentis csík volt rajta a gyereknek. Nem lehetett olyan vészes. Ez még nem a bűn kategória szerintem.
Sziasztok! Sajna nekem nem jött össze a mai szénhidrát nap, mert Hanna etetése közben bele-bele kóstoltam a májkrémes kenyérbe s lecsúszott egy fél szelet. Szomorú vagyok. Mindenkinek gratula a kitartásához!
Igen, szoktam. Főleg ananászt, mert az nem annyira savas. Meg persze én a kávémról, egy bűnös cukorral nem mondok le. Pontosan két kávéről. Ha már csak ezen múlik.
Biztosan kibírod! Szoktál inni 100%-os gyümilevet? Nekem az sokat segít...meg a mogyoró, kesudió..
További ajánlott fórumok: