Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Szia,Dorina!
Én úgy szoktam túlélni, hogy ha már nagyon éhi vagyok, akkor rágcsálok kis mogyit, vagy diót, kb. maréknyit, de néha kicsit többet.Vagy a múltkor vettem datolyát, az kicsit laktatóbb, mint a többi gyümi, vagy még az aszalt sárgabarckot is szoktam enni aznap , persze a friss gyümikből is minél többet!!
Holnap nem ehetnél tojást. Azt ma ehetsz. A tojás, a tejtermékek és a húsok mára tartoznak. Ne rontsd el!!! Figyelj! A lecsó az jó:) Nekem is holnap keményítő nap lesz. Én tepsis krumplit eszek fokhagymával és hagymával sütve, párolok répát, brokkolit, karfiolt(gyorsfagyasztottat) mellé.
Ma sültvirslit eszek sajttal vacsira, mert a hús ebédre elfogyott :(
Amúgy gratulálok a 1,5 mínuszodhoz! :D Így tovább!
Sziasztok, túléltem a gyüminapot tegnap. Nem volt könnyű kb.6 ig. Utána már bírtam. Ma sült husit ettem savanyúsággal, este is azt hiszem. Bár egyáltalán nem vagyok éhes most, lehet hogy csak húslevest eszem. Én 5. napja csinálom. Ma reggel 1,5 kg. minusz volt. 74-ről ndultam és 64 lenne a cél.
Szénhidrát napon én grízes tésztát ettem jó sok lekvárral. Ráadásul jól is laktam. Holnapra meg nagyon megtetszett valakinek a lecsó ötlete. Úgyse tojással szeretem, hanem rizzsel!!
KItartás mindenkinek!!!
Meg annyit az ananaszrol, hogy en le szoktam turmixolni, es ugy nagyon laktato.
Nekem ez a szenhidrat nap nem megy. Ossze vagyok zavarodva, hogy mit ehetek, meg mit nem...edesseget, tesztat, csokit??mennyit??? nekem ez a legnehezebb.
Csajok!A ti gyerkőceitek is kérnek a diétás kajából?Mona tegnap úgy ette a karfiolpörit krumplival,hogy öröm volt nézni.És mondogatta ezt szejetem én!!!Ma meg a sült paprikás tarhonyámat is ette......Még jó hogy hétközben bölcsiben van ott nem diétáztatják! :)) Amúgyse egy dundi gyerek,remélem nem rám ütött hízásilag!Eddig úgy néz ki nem.
Hát én most ette egy kókuszos kinder pinguit ebéd után,de 5-öt megtudtam volna enni!Imádom és hónapok óta nem ettem!Sütök ma sajtos pogit+kakaós csigát,az lesz a vacsim.Holnap gyümik tömkelege!Ja valaki írta az ananászt ebédre.De nem a konzervet remélem!Az igazit ha megveszem hogy kell vele csinálni,még sosem vettem.
SZiasztok!
Én 18 napja csinálom és már 4kg-ot fogytam:)
A gyümölcs napot nagyon nehéz betartanom:(
Tudtok vmi tippet adni ezzel kapcsolatosan?
Nagyon szívesen, de milyen napod is van ma??
A Lidl-ben vettem készretöltött káposztát. Nagyon fini kolbászhús féleséggel van megtöltve. Jó sok tejföllel, friss kenyérrel. áááááá gyümi napom van :-(( Csináltam még tiramisut is a fiúknak de nem fogok belőle enni!!
ez ma az én próbanapom, ha kibirom, akkor büszke leszek magamra.
Biztos fog menni! :D Hát nekem is a gerincemmel lettek problémáim. De ez a torna nem megterhelő számomra, hiszem csak lépegetésből áll szinte az egész. Ha gondolod töltsd le és nézd végig. Hátha megtetszik. De ne erőltesd, ha fáj a térded. Vagy csináld addig, míg tudod, hagyd ki a térdedet jobban terhelő feladatokat belőle.
Én 79-ről kezdtem el, most tartok 71,... nem tudom mennyinél, mert változik. Hol 72, hol 71. Már 73 rég voltam. :D Szerencsére. Az a baj, hogy alacsony vagyok, és egy nagy pacának nézek így ki. Már most alakulok. Jó lenne, ha nem fájna a hátam, a lábam, nem lenne magas a vérnyomásom. Ezért küzdök. Na meg a nadrágokért :D :D A cél:60, de megelégszek 62-vel is. A töbit tornával szeretném leadni. Mielőtt meghíztam 58 voltam. HÁt nem gondoltam volna akkor, hogy ilyen megterhelő a szervezetnek egy "kis" zsír. Csak csodálni tudom a 100kg körüli embereket, hogy nem panaszkodnak. Mi mindenük fájhat?!
Én szerintem nem gond, ha főzve megeszed a káposztát. Attól, hogy megfőzöd, még nem megy bele keményítő. Inkább kifőzzük az ételekből, nem bele. Szerintem. Ha megnézed azt a receptgyűjteményt, amit ha jól emlékszem, a te adatlapodról tudtunk elérni és letöltöttük, akkor látod, h párolt lilakáposzta van a húsok mellett. Az hogy lehet? Úgy, hogy nem fő bele keményítő.
A krumplit azért kell főzve fogyasztani, mert sok benne a keményítő, és nagy mennyiségben nem túl egészséges. A főzés során csökken a mennyisége a krumpliban.(ezt egy orvos mondta régebben nekem)
Azért van ebben valami logika? :) Én ezt igy gondolom.
Köszi a választ!
Ne is keseredj el!Akinek nincs nagy súlyfeleslege, annak amúgy is lassabban megy. Nekem én most tartok a felénél, és még csak 6 kg ment le :( Karácsonyig még szeretnék leadni 9-10 kg-ot. Remélem sikerül. Kitartást!Egy kis torna beindít amúgy. Én stagnáltam 73-nál, de elkezdtem a duci tréninget, és 1 nap alatt 2 kg-mal mutatott kevesebbet. Átmozgatott, anyagcsere felgyorsult.