nekem az összes "agressziv" mert mindig beugrik egy kis bűnözés. nem tudom, hogy igy sikerül-e valami belőle. De már egyre jobban birom s talán már el tudom hagyni a kenyeret is. Ez a gyengém.
Nekem nagyon szép még mindig pedig kb 5-6éve csináltattam.1*mentuk át rajt 2 éve mert egy kicsit halványodott.De szempilla festésnél mindig hagyjuk,hogy egy kis festék rámenjen és akkor 2 hétig nagyon fekete.Majd száj a satiromon szeretnék jövöre még egyszer át menni.
én is úgy gondolom, hogy duma, könnyebb mint az mondani, hogy elszarta a munkáját. Kértem csinálja meg mégegyszer és közölte, hogy jó féláron megcsinálja újból.
köszönöm, kedves tőled. Érdekes volt végigcsinálni, volt egy-két agresszív napom(a gyümölcsnap volt az), de túléltem, és sikeresen végigvittem az egészet.
Igyátok a teát, iszonyat jó, én 15 percenként mindig mentem a wc-re. Nagyon jól kitakarította szervezetemet, és még ma is iszom, de már nem fogyózom:))
nekam alul csinálták megé s nem látszik semmi. neked mennyi idő után látszott? mikor lejött a var, nem volt ott semmi. A kozmetikus szerint várjam, elő fog jönni. Na várom már egy éve :-))