Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Nekem most 12. nap és 2,5 kg. Akkor az is jÓ?
15 nap alatt 3 kg, az nagyon jó!! gratulálok!
bárcsak nekem is több akaraterőm lenne!
Igaz, kb.15 perce vagyunk Pesttől, de annyira nem szeretek beruccanni.
na itt vidéken drogéria az nincs. Patikában megnézem, vagy van mégegy csodabolt ahol minden van, majd körbenézek.
eredeti kínai jázminos zöldtea-drogériában keresd, zöld színű a doboza:)
most már vannak gyenge dauerok is, nem olyan mint régen. Bár nekem szögegyenes hajam van!!! Saját tapasztalaton nincs, de mondjuk a festékek is jobbak már.
jaja..tényleg..ma mindenkinek elég rossz napja volt..
v.ki tud nekem a dauerről v.mit mondnani??
mert ha hosszabb lesz a hajam szeretnék nagy hullámokat..de nem akarom nagyon tönkretenni a hajam..és tudom,hogy nem v.mi jó..
aha, a zöld tea meg mire kell?
SALAKTALANITO én csak akkor megyek regel nagy Wc-re ha este iszok mályva teát
Látom ma többen kivannak.
hát én ma elszartam a napom a kajálással..elég sokat ettem:/
bocsánat a kifejezésért..:)
de holnap gyüminap..
Vegyél mind a 2-ből a zöld teát ihatod egész nap a mályvát viszont este lefekvés elött kell és vegyél alma ecetet is mert az jó a mályva teába,
Én is örültem csak fárasztott, hazafele el is aludt a kocsiban. Mindenféle kézműves dolog volt, babát készítettünk rongyból mint nagyanyáink, szóval nagyon élvezte.
kislányod élvezte akkor neked is öröm mert aminek gyermekünk örül annak mi is legalább is én igy vagyok vele:)
Holnap én is veszek teát. Tehát akkor zöldteát kérjek? Van ennek valami márkaneve, vagy mindegy milyen csak zöld legyen? Vagy vegyek mályvateát??? SEGÍTSÉG!!!!
Lilóra nálam sincs nagy változás, de centikben érzem a gatyámon.
Mai kaja: gyüminap volt. Na azt pl. egyáltalán nem ettem. Délben ott ebédeltünk. A férjem konkrétan hülyének nézett amikor rendeltem magamnak egy adag savanyúkáposztát. Na, ma még mást nem ettem, megittam 1/2 l ligh kólát ( más nem volt) A gyomrom most kivan rendesen, de ma már nem eszem. Max gyümit este.
TE bejelenteted ,hogy nem leszel és ezért nem kerestünk:)
MOst büntetésül telenyomom nektek az oldalt magammal.
Engem nem is hiányolt egész nap senki :(((((((
Sziasztok, Megérkeztünk az Egy Csepp napról. Kivagyok, hangzavar, tömeg, de a gyerek élvezte.
HOL vagytok sehol ..senki.Én már futni is voltam.
Hotyka hová tüntél csak nem feladtad?
hogy csinálod a rakott zellert nekem is van itthon következő keményitön meg csinálnám én is.
Délben én is kukoricás rizst ettem vacsira meg kompotostálba tettem paradicsom szoszt meg 2 sütöben sült krumplit remélem a vacsit nem sokaltam el mert picit fájh a gyomrom
No ma este ráállok én is a mérlegre. Festjük a nagyszobát, annyit szaladgáltam le-föl a létrán, hogy az már testmozgásnak is sok! Nem érzem a lábaimat!
Ma keményítőnapom van ebédre főtt krumplit ettem meg egy kis húslevest -üresen, némi répával. vacsira kukoricás rizst csinálok.
ugy tunik 2 het 3 kg mindenkinek. ez biztato. nekem ez azt jelenti mukodik.
Nenszike, a kemenyito nap szupi. Rakott zellert csinalok. Menjen az a franya viz.
Dizz, koszi a zold tea otletet meg egyszer. A szuzkapszulaval egyetetertek, teljesen tonkreteszi az ember gyomrat, belrendszeret.
További ajánlott fórumok: