Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Akkor szerinted se kell keményítő nap?
Sziasztok! zöldséget nyersen minden nap lehet enni kivéve gyüm napon
nagyon jó! Most angolul is írhatod felőlem, már nagyon benne vagyok.
bemasolom ide, hogy a tobbiek is kiprobalhassak, nem?
aha. Milyen formában küldöd?
az jo, majd legkozelebb kiprobalom. atkuldjem a turmixokat?
Rizike ropja éppen az osztálytalálkozon, de a többiek igazolatlanul vannak távol!!!!
Olyan fokhagymás, chilis lötyivel. Abban nincs semmi szinte, szóval csak a tészta. Édeset ma nem akartam enni.
Nem tudom, én nem tartok egyenlőre lénapot.
:) nem am abbahagyod... akkor minek vagyok itt???????? :)
Vicza igazad volt..:)amikor jönnek a szigórúbbak leszedik a fejemet a helyéről:):):)
csak nem tudom, igazabol mennyi ebbol a realis fogyas....vagy csak viz? es az ilyen bojtok utan, menniy ugrik vissza??
mivel etted? en meg iszogatok renduletlenul. engem meggyozott ez a viznap. ha lesz ra meg alkalmam, ilyen egyeduli szombatokon megcsinalom maskor is
Látod, mindenre van megoldás
Én közben megvacsiztam. Megettem a makarónit. Ma biztos nem fogok fogyni.... Reggel nem akarok ráállni a mérlegre.
akkor vedd meg keszen :) minden bevasarlo kozpontban van svedgomba meg krumplisalata
szerintem igenis gaz, hogy kiahgyod a zoldsegeket
arrol nem is beszelve, hogy azok a napok igenis fogyasztanak, ha rendesen be vannak tartva. es nem csak krumpli van, hanem bab, lencse, sutotok -amit nem szeretsz:)-brokkoli, kelbimbo mindenfele...nehogy mar egyiket se szeresd. becs szo, kuldok mindennap egy max 20 perces receptet neked.
nincs itt sajnos Édesanya,vagy Édesapa aki el tudná nekem készíteni:(
de..a rizst nem szeretem annyira..a krumplit igen...de azt sem..csak a sültet..
na jó meg a krumplisalátát imádom:)
de lusta vagyok elkészíteni:)
hát paradicsom,paprika,sárgarépa,uborka..
ja de Te gondolom a rizsre gondolsz..meg krumplira..
tudom,hogy ezek is nagyon kellenek a szervezetnek..
Ne is mondj már ilyen butaságot!!!!
Mármint miyenre gondolsz?
jaj!!!ne tagadjatok ki!!!=(
de elvileg zöldséget minden nap lehet enni nem??
Én tényleg nem kötözködöm, de se szénhidrát, se protein napon nem eszel zöldséget. Elvileg. Ha eszel, akkor az már nem éppen szétválasztós diéta....
az a baj,hogy nincs időm sokszor fözni vagy sütni magamnak..
de ennék zöldséget..szénhidrát meg protein nap
ajaj..tudom:/
tényleg..
leharapják a fejemet:(
főleg Rizike..Ő nagyon szigorúúú
ujuj..:/
nem tudom mi nem tetszik a keményítőn. Az a leg változatosabb. A krumplit 1000 féleképpen meg lehet főzni, sütni. De te tudod. Majd jönnek ám akik szigorúbbak nálunk. Felőlem aztán úgy csinálod ahogy akarod. Valószínű hogy így is hat. Csak kimaradnak azért ásványi anyagok a szervezetedből, mert zöldségeket akkor nem is eszel.
hihi:)megoldottam a keményítős problémámat:)
elég kemény vagyok..nem kell nekem keményítő:)
jaj..bocsi..ez rossz volt:)
További ajánlott fórumok: