Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
mivel en utalok egyedul enni, es a vacsi a kedvenc etkezesem, en soha nem tudok 8 elott enni.
errol ennyit
naaaa ne szontyolodj mar el. Biztos csak lassabban indul be. Sok folyadek holnaptol es majd meglatod beindul. Most nekem is stagnal, ugy latszik, vannak ilyen idoszakok. Igyal gyogyteat, ami vizet hajt meg malyvat, ami kicsit kitisztit. lehet, hogy csak ennyi kell es megindul.
ja es en teleszedem azt a tanyert es neha meg repetazok is :D es en is kajalok ket etkezes kozott.
Nem hiszem, hogy sokat ennék...normál méretű tányérom van:-)...nem szedem tele.:-)
Vacsira sem eszem sokat, viszont sokszor van, hogy ebéd és vacsi között eszem valamit, ami a napnak megfelelő...pl. fehérje napon egy joghurtot, vagy rudit csoki nélkül, keményítőn néhány falat chipset, CH-n néha kekszet, vagy goffrit, ilyesmit...lehet, hogy ez a baj, de nem tudom még ezt is megállni, épp elég nekem, hogy szét kell választani a kajákat, már ezzel meg vagyok lőve nagyon, minden nap külön főzőcskézni...
Nem tudom, mi lehet a baj, de jelen pillanatban nem is érdekel, annyira nincs kedvem semmihez..:-((
mennyit eszel?
talan segitene, ha ebed es vacsi kozott ennel meg valamit es mind a harom etkezes kicsit kisebb adag lenne
ne add fel. mi lenne, ha beiktatnal egy kis sportot vagy egy lenapot?
jelentem en kibirtam a lenapot :D
:):):)
nem..:)csak ez az én bűnöm,hogy sűrűn lecúszik gyümi délután..este is..
mert nem szoktam vacsizni:)
egyébként most előttem is itt áll egy pizza:(
de megyek és gyorsan beteszem a hűtőbe
jaj ne már..!
ne keseredj el..
azt mondják,hogy ha v.ki nem fogy akkoor az adagon kell csökkenteni..
Sziasztok! Most nekem lett elegem az egész diétából...eddig nagyon kitartó voltam, hogy majd csak beindul, de ezt nem akarom elhinni, hogy másfél hónapja csak 3 kiló, az is 3 hét alatt.:-((
kb. 3 hete meg semmi.:-( nem tudom, meddig lesz így kedvem csinálni még. Áááá!
biztos. de tudod mikor leszek keszen :) ha holnap raallok a merlegre es nem fog tetszeni, amit latok :D azert nem artana egy kis tarsasag es kozben elkeszulodtem. lehet, hogy elmegyek egy kicsit. nem tudom. leviszem a kutyusomat. majd jovok.
nenszike az a cucc nagyon jo sztem :) ugyhogy hajra