Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
tettem fel új képet..tegnap készültek ..nagyon hülyék..
de ne mondjatok semmit..:)
csak szóltam ha érdekel:):)
:/jaj..miért??:)
mert ilyen szerencsétlen vagyok:)??
Jaj te jány!Imádlak!!!:-)
Én ittam víznapon mályva teát még se jelezte a mérleg.Nemtudomnak legalább 30dkg nekem semmi.brühühü:((((
hát...ma bűnöztem..pizzát ettem:(
már most...:(
de nembaj,holnap gyüminap lesz..és aztán megcsinálom a lénapot..
Nekem is keményítő napom van.Szeretem.:))
Jó reggelt!Kéne nekem ötlet vizhajtóhoz.Képzeljétek víznap óta olyan vizessek a lábaim.Lehet hogy azért nem mozdult a mérleg?
KEMÉNYITŐ NAP:)))))))))))9
megyek mert főzök és nálunk az az ebéd pontosan 12-kor van mindig.sziasztok majd délután jövök.
próbáld meg a mályva teát, tényleg jó hatással lesz és a mérleg is megmutatja, tuti :-))
NE légy elkeseredve most tartalékol a szervezeted MOZOGJ 1 kicsit és beindul csak kitartás
es most legszivesebben jol bezabalnek rantott husos tojasos nokedlibol ... de persze nem fogok....
ma husi napom van ugyis. csirkemajat fogok enni.
es igenis el vagyok keseredve, mert en tenyleg total szigoru vagyok, semmi bunozes, nincs turosbatyu kemenyito napon, es nem mozdulok lefele egy hete
viznapom volt...ugyhogy nem vettem magamhoz semmit etelt
Jó reggelt Mindenkinek! Nekem sem mozdulnak a kilók, de volt egy gyűrűm, amit nem tudtam eddig hordani és végre jó! A ruháimon is észrevettem a változást csak a mérlegen nem igazán. De nem adjuk fel! Mondom én: tegnap este túrósbatyut sütötem és persze még forrón azért meg kellett ennem egyet (keményitő napom volt :(( ) De ma iszom mályva teát, épp most szürcsölöm a matet.
Jó reggelt!
Az a 30 deka a gyomortartalmad, ami van ha eszel, és nincs ha nem eszel.....
Én nem álltam rá ma reggel a tegnapi ch nap után. Egyébként nekem is nagyon lassan megy le, igazából mozgásra lenne szükség. De azt meg én annyira nem bírom!!!
De fel a fejjel lányok!!!! Kitartás! Ne adjuk fel!
majd en fobe lovom magam. nekem se ment le csak az a 30 deka, ami fol le ingadozik. :( el vagyok kenodve. Jo, igaz, nekem bejott ez a viznap, de azert akkor is. most nem tudom, hogy itt megalltam orokre vagy mi van?
jóreggelt mindenkinek:)!
hogy vagytok?:)
Nálunk is lessz és fel lép a kisfiam nagyon büszke leszek, és sirni is fogok.Mindig sirok amikor fellépnek:-))(táncol)
Dehogy tagadunk,hisz imádunk!(De ahogy irtad ugy nem lesz jó.)Csak nem tudok kibujni a börömböl.:-)))
Drága csillagom!Nem is vagyok szigorú vagy igen?Már magam sem tudom.:-)))Hát te kérdeztél én meg csak válaszoltam.
10kg szeretnék még fogyni.De ha igy folytatom akkor csak álom álom édes álom!!!:-((((
Félre értetted 1 dkg se ment le!Sajnos:-(((Azért akartam föbe löni magam.
úgy látom már mindenki alszik:)
én is megyek:)
jó éjt:)
és már nem is tudok..mert összeszűkűlt a gyomrom
KITARTÁSSS!!:)
nekem mennek le a kilók..de az a gond,hogy drasztikusan csökkentettem a kalóriabevitelemet:/
és tudom,hogy nem ez a megoldás..
de nem akarok sokat enni
Hát köszi nektek a biztatást, ezért szeretek én ide járni, közétek.:-)
Na fogom is magam, és lemegyek futni!:-)
További ajánlott fórumok: