Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Hova lettek a többiek?Ha feljövök pánik szerü menekülés???:-)))
Igen, az is ugyanolyan jó! :-)
Olyan korán??? Miért nem táncoltál még? Az éget aztán a kalóriát.
Jó volt nagyon 1 órakkor jöttünk haza.:-)
jól hangzik, ezek szerint keményítő vagy, ja persze pénteken vizeztél.
Milyen volt az osztálytali?
Petrezselymes krumplit pároltkáposztával.Imádom a pároltkáposztát.:-)
Nenszi írta, hogy zsírégető, a mályva meg salaktalanító.
Nagyon jó volt, én tájékozódtam az újdonságokról, igazából ez volt a lényeg. Neki meg mindenféle kézműves foglalkozás volt. Babát készítettünk ronyból, meg vattából. Karácsonyi díszeket, origamiztunk, képeslapot készítettünk...meg mindenféle. Kolompos meg Gryllus koncert volt..... Nagyon élveztük, de nagyon elfáradtunk. Én meg holnap reggel angolon kezdek... ( már megint nem tanultam)
Mit ettél ma?
Van itthon jázminos zöld teám mire is jó?
Hát látom!Mesélj jól éreztétek magatokat?Mit csináltatok?Gyeremek?Olyan keveset írtál a napotokról.
Kéretik nem távol lenni sokáig, mert itt összeomlik mindenki.
Lányok mi ez a depizés???Lehet,hogy az volt abaj,hogy nem voltam?
festésre nem tudok mit mondani............Szerintem nagy hulámot csak ugy tudsz elérni ha be lesz csavarva a hajad sima csavarora minden mosás után
Küldeni kéne rá egy privit.
Én speckó könyvelő vagyok, ebben nem tudok segíteni.
SZERINTETEK hotyka feladta egész nap nem volt és tegnap nagyon elvolt keseredve:
igen de nagyon sok rosszat hallottam róla,hogy nagyon tönkreteszi a hajat..
pedig..ha megnő..talán nyár végén..nagyon szeretnék ilyen szép nagy hullámokat..:)
de viszont hennával festem a hajam..az baj?
lehet egyáltalán oylan nagy hullámokat tenni?és nem olyan piciket?
és azt folyamatosan kéne magamnak szárítani..vagy magától szépen beállna?
ha hizol akkor vissza jön :)))))))))))
AZ én fodrászom már nem daeurrol hanem volumenizálot használ az nem roncsolja a hajat és az mossásal megy ki a hajbol kb 6-8 mosást bir ki kb 10éve nekem is voltén meg voltam elégedve vele
És az vajon meg is marad? Mármint a centik.
NEKEM 1 természet gyogyász ismerösöm mézes masszást csinált a hasamon az elözö fogyimnál és használt sajnos most nem tudja vállalni mert 2 munkahelye van és nincs ideje lehet benne valami mert a keresztlányomról az esküvöje elött pár alkalommal 5cm masziroztak le a hasárol és a derekárol szerintem probáld ki annyit megér.:)
Sehol senki??? Csaknem esztek?
Ahova járok szoliba, ott van alakformáló masszázs. Azt mondja a csaj, hogy előtte utána lemér, és elájulok majd az eltéréstől. Szerintetek ez lehetséges?
na, akkor rajtam dolgozhat!!!!
További ajánlott fórumok: