Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
igen én még mellt is mértem
Köszönöm szépen, aranyos vagy. Április 23-ra(elvileg):)
és hol mérjem,comb,csipö derék?
pedig szerintem cm -ben jobban érzékelhetőés nekem az már biztató ,hogy csináljam:)
én sajna a centiket nem mértem,de azt hiszem mátol elkezdem.
SZIA!Én 85-ről indultam tegnap méretkeztem én is 12 nap -3kg.centibe viszont minden honnan 3-4cm
Szia!Én 83kg-ról kezdtem és 12nap alatt 3kg-ot sikerült leadnom.
13 napőnál járok én is és 3kg csak én sokkal többröl indultam:))
Milyen napod lesz?.............KEMÉNYITŐ
en is csinaltam. de nekem az lenne a legjobb, ha holnap lenne
CSINÁLTAM IS 1 teát most hül várom ,hogy megtudjam inni talán csillapitja kicsit az éhségem,
az meg jobb!!! a ginseng zsiregeto es vizhajto
ez jo. en ma bunoztem eloszor es ugy erzem a tobbi napon maradektalanul betartottam a dieatat...nekem 3 kg ment le es olyan tizenot nap korul jarok.
ertem. sajnos en sem tudok 6 elott vacsorazni. de nekem eddig szuperul ment, nem tudom, mi utott ma belem.....
DIZZZ! gratulálok a kis pocaklakohoz ! MIKORRA váropd a babát?
koszi....meg jo, hogy nekem nem kuldott....megennem az egeszet
nagyon ugyes vagy, hogy kibirod
Tegnap kiszámoltam hogy hány napot tartottam be 100%-osan, és melyik napot hány %-ban sikerült tartani. Nagyon szigorú számítás után ez jött ki: az eddigi 55 napot 88%-ban sikerült tartani. 2 nap volt, amit teljesen elrontottam, össze-vissza zabáltam , pl. 1 hete párom rántott sajtott kért sült krumplival, és egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne egyek, még csokit is ettem aznap. :-(((
a többit azt 90-95 %ban sikerült tartani.
DIZZZ! nekem ginseng zöld teám van itthon 1 filter 3 dl vízbe te a 3 L teába mennyi filtert tettél?
Sajnos még csak 7 kg-t, pedig igen nagy súlyom van, - le sem merem írni honnan indultam - de azt hozzá kell tenni hogy hébe-hóba bűnözgetek. Valamint a 20 dkg-nál többet eszek... Ja, és este 8-9 körül vacsizok, mert sajnos így érek haza munkából. Kétszer ennyit fogynék, ha megállnám hogy 6 óra után NEM eszek, de hát haza jövök fáradtan, kimerülten, vágyom az ételre.
Protein nap az nagyon király, húsok, sajtok,máj, natur joghurt öntetes nyers saláták, én nagyon bírom a fehérje napot!
KITARTÁS!délelött nekünk is küldött anyukám 1 tálca sütit és nagyon csábit avval biztatom magam majd holnap ehetek belőle:)
mennyit fogytal? megkerdezhetem? nekem ma proteinnapom van, de szetmegy a fejem, es tiszta depi vagyok
sziasztok, bezabaltam
ettem egy tores kenyeret meg egy negyed kinder pingvint....meg most egy pohar tejet. katasztrofa. elment a kedvem az egesztol. leci valaki motivaljon egy kicsit...koszi
Kukoricás rizst ebédeltem meg kinai kelt de nagyo éhes vagyok:)))))
RIZIKE IGYÁL CSALÁNTEÁT ÉH GYOMORRA az jó vizhajtó.
Az az igazság, hogy én gyümölcsnapokon is szédülni szoktam, agresszív vagyok, romlik a szellemi, fizikai teljesítményem, - szóval örülök hogy túlélem. :-) Ha még gyümölcs után tartanék víznapot, biztos összeesnék!! eddig is ezért halogattam... :-( Pedig már 56. napom, már lassan a 2.víznapnak kéne jönni...
Mi is áruljuk a házunkat.Nem jöttetek ki a szomszédokkal?
Miért hagytad ki a gyümi napot?Szeintem ne hagyd ki.Mi is gyümi nap útán csináltuk a víz napot.
sziasztok! Eddig nem bírtam rávenni magam a víznapra, úgyhogy ma gyümölcs helyett víznapot tartok. Elvileg gyümölcs után kéne következnie, ez szerintetek nagy baj hogy helyette tartom?
Én úgy gondoltam, hogy ma csak teát és vizet iszom. Lehet mást is? Gyümölcsleveket lehet?
További ajánlott fórumok: