Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Most hogy már jó a hangulat mennem kell, gyermeket letenni. Minden jót. Jelentem holnap délelőtt órám van, de utána majd jövök. Kéretik távollétemet igazoltnak minősíteni. Márha hiányoznék valakinek.
Kitartás, és jó éjszakát.
köszi az már tavalyi kép de motaniakat valami miatt nem sikerült felteni
Én is ügyes vagyok csak még nem tudom,hogy mért majd kitalálom!:)
Te nem raksz fel képet magadról?:-)
Akkor megengedem .hogy tegezél:)))))))))))))
Most néztelek meg, tündéri a gyermeked!!!!!!
Úristen, Anisz! Te mennyit fogytál! milyen szép vagy!
Hogy sikerült ilyen sokat leadnod? Szigorúan tartottál mindent? Kérlek adj nekem/nekünk tanácsokat! Legelső kérdésem hogy hánykor vacsoráztál? 2.kérdésem minden reggel ettél-e gyümölxcsöt? :-) Nekem is bőven van miből, mégis nagyon lassan megy, bár lentebb már leírtam miért...
TE is ügyes vagy de anszinak akartam írni.
Meg is sértődtünk volna ha nem igy tettél volna.:-)Milyen lett voln úgy bejelentkezel,hogy "csokolom".:-))
Hát akkor sajna idősebb vagy nálam, mert én sokkal sokkal később születtem. ( 75.szeptember)
:-) nem vesszük magunkra, ne félj..:-)
vicza mi egydősek vagyunk én 75 aug.
JJJAAAJ!!NEM AZÉRT MONDTAM::):)
nem tudom fejből,hogy ki hány éves:)
ne vegyétek magatokra..
Jajj, dehoooogy!:-) Épp CH napom van, és sütivel vártak minket, meg a kaja tészta volt husival, nekem persze husi nélkül...úgyhogy tök jó volt, mert nem is volt lehetőségem bűnözni.:-D
Mi majdnem egyidősek is vagyunk.
DE nem bünöztél a vendégségben mert akkor kikapsz:))))))
Első 90 nap = -28 kg.De volt miből leadni,bőven
Hát én nem szerettem volna 13 évesen szülni.:-D:-))
KÖSZI!!!!!! 32 ÉVES VAGYOK!!!
na jó bocsii..nem ép mindenki..:):)
na jó mindegy:)
Igen, az tegnap volt...:-) Aztán lementem futni, hogy kicsit kikapcsoljak...és jól esett...bár csak 15 percet bírok még most, de esküszöm, az is tök jó, főleg utána még felmászni a 4. emeletre.:-D Na az jó levezetés!:-)Ma is megyek még le, és képzeljétek, párom is jön le velem, ne menjek egyedül sötétben.:-)
:):):)
jajaja:)
olyan jó,vagány,laza vagy..tök jóó:)
basszus az jutottt az eszembe,hogy szinte anyám lehetne itt mindenki..és én simán letegezek mindenkit:):)
Szia!Azért új nem vagyok (június vége óta minden nap olvasom a fórumot),de azért örülök,hogy örülsz,csak ritkán írok:-)
További ajánlott fórumok: