Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Nyugalom!!!!
Ne keseredj el!! Nem is szabad mibnden héten mérlegre állni!!!!!Lehet, hogy meg fog jönni ,nem? Akkor én is mindig fel vagyok puffadva!!!!!!!Nyugi!!!!!
Valaki hallott valamit a Naturlandos salaktalanító teáról? Úgy félek az első adagtól...Bár ma már nem emgyek sehova, lehet hogy megpróbálom.
Most megint vagyok egy kicsit.
Gyermekem tojásrántottát kért estére, szerencsére azt ma én is ehetek. Teflonba csinálom úgyis zsiradék nélkül.
Én is,de kétlem hogy megtalálnátok!!!
Sziasztok! MA van a második gyümölcs napom,és reggel mértem magam és láss csodát 1.5kg vel voltam több mint mielöbb elkezdtem. Rögtön szóltam a páromnak , hogy hívja a vadászt és lőjjön fejbe. Most mit csináljak????????????? :((((
Igen, az is, meg a gomba is.
Fotót még mindig nem raktam fel, de ígérem pótolom. Csak az iwiw-en van fent. Ti azon nem vagytok rajt?
Miért nincs fent fotód?:-)
Akkor a karfiol is semleges?
Nem ám :-)):
Tegnap ch napon rántott karfiolt ettem, azon is volt panír :-))
Nesokára letelik a munkaidőm ,indulok haza.
Holnap szabin leszek, de szerdán jövök.Minden kedves gyümis sorstársamnak kitartás erre a napra, írjatok jó sokat holnap, aztán szerdán reggel jövök!
Tőkehalfilé, igaz rántott, de nem eszem kenyeret ilyenkor sose, amúgy is ritkán eszem...szerintem nem gond az a kis panír...:-)
Akkor a hal mellé dinsztelt kápi lesz?
Egészségedre, örülök, hogy jó tippet tudtam adni.
Legközelebb majd én kérek tanácsot, ha nem jut semmi eszembe. És milyen halat csinálsz?Tonhalat?
Jujjj, azt nagyon szeretem!! Örök hála Neked!:-))
Már csak pár óra és vége a gyüminapnak!
És ez is megvolt :-))
Holnap szabin leszek, de szerdán jövök keményítőnappal!
Megvan hotyka!:
Káposztsali? Vagy dinsztelt káposzta?
Enye enye, na várjál mindjárt kitalálok valamit neked :-))Még 5ig vagyok, aztán talán valamit sikerül a kedvedre találni!
én is azt hittem, hogy nem szeretem, azért nem is csináltam. Megveszed a zöldségesnél levágod a héját, mint a krumplinak, felszeleteled és megpárolod.....nagyon hamar kész van
Háát, ciki, de elkészíteni sem tudom, mivel nálunk senki nem szereti...így nem szoktam csinálni..:-)
pedig nagyon finom a cékla megpárolva. Próbáld ki. Nekem is a védőnő ajánlotta, csináljak Hannának. grillezve is nagyon fini
Nnna, a torma a másik, amit utálok..:-)
Esetleg tormakrémes sonkatekercs a halhoz?
A zöldséget főve állítólag mindig jó.
Franciasali az nem jó tényleg, a céklát meg utálom...
a franciasalátában ott vannak a zöldségek, akkor az nem keményitős?
nekem is töltöttkáposzta lesz, most vettem ki a fagyóból, holnapra kiolvad. nagyon várom már.
Én a multkori fehérjenapon ettem halat. Céklasalit ettem hozzá.- De pl. jó a franiasali is.
További ajánlott fórumok: