Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Szép jó reggelt mindenkinek!
Újra munkában.
Ma gyüminap!
Van mág valaki gyüminapos?
Sziasztok! Ma reggel en is raalltam a merlegre, 79 kg...ami azt jelenti, hogy 1 het alatt 2 kg, nem olyan rossz...en meg vagyok elegedve, csak igy menjen tovabb...
Ma gyuminap,ufff....
Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
Ecus: van egy listám az ételekről a lúgosításhoz. email cimre szivesen átküldöm.
Ma mérekeztem és 3,2 kg 27-e óta. Igaz nálam elég sok a bűnözés. A napi kenyér is megvan mindig:-((
Gyümölcslevest hogy csináljátok tej és tejszin nélkül?
Kicsit megkésve a válasszal de van gyerekem 1 fiú,de már 4 éve szeretnénk neki kistesót csak sajnos nem jön össze,én olyan szerencsétlen vagyok:-(:-(Bocsi de most tudtam elolvasni dolgozni voltam!!!
Lugosítás azt meg hogy csináljam nagyon kevés olyan étel van ami lugosít!!!
Nem???
Jó reggelt, suli előtt bekukk....de rengeteget írtatok az éjjel.
Nekem ma fehérje. Enni sincs kedvem. A nagyimat éjjel kórházba vittem, mert elesett és eltört a felkarja.... Olyan ideges vagyok. Ma rikán jövök, mert nála leszek.
Mindenki alszik?
Gyorsan meg a zeller recept:
3 nagy zellergumo
1 tasak barna rizs vagy feher
1 doboz paradicsompure
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 cukkini
1 leveskocka
2 kanal olivaolaj
so, bors, rozmaring, izles szerint
Rizst megfozzuk.
A zellergumot meghamozzuk es megfozzuk a leveskockas vizben felkemenyre. A leveben hagyjuk kihulni es ha kihult felszeleteljuk karikakra.
Amig hul a viz, elkeszitjuk a tolteleket. Hagymat, fokhagymat, cukkinit felapritjuk es megdinszteljuk pici vi hozzaadasaval. Beletesszuk a paradicsompuret es a fuszereket. Osszefozzuk.
Egy kiolajozott jenaiba belehelyezzuk a karikakra vagott zellert. erre tesszuk a rizses keveret. Betakarjuk a zellerrel.
Sutobe tesszuk 20 percre es kesz.
(elvileg megy sajtos tojasos joghurt a tetejere, de most ezt hagyjatok ki)